öyle oldu valla
yakisikliiiii..
romantiiikk..
sevecen...
herseyleri var masallah
evt sende şanslısın canım benim erkek arkadaşımda yeşil gözlü gerard butlere benziyorrbende onun gözlerine her şeyine aşığım ama uzaktayız o eskişehirde yaşıyor ben mersinde o şimdi asker van da 25 günü kaldı bitmesine ilgili olması ve kıskanması çok hoşuma gidiyor iyi ki varr aşkımmmmm seni çooooooooooooooook seviyorumm
aa ne tesadüf benim askimda yesil gözlü sayilir,
ela gibi
evt ben onu çoooooooook seviyorummmm allah sevdiklerimizle tamamına erdirir inşallahhhhh:123:
galiba butun bogalar yesil gözlu sanirim canim
sanslisin bu konuda
benimki yesil gözlü degil ama yakisikli oldugu kesin :97:
Bu arada lara33 evlenmeye nasil ikna edebilirim diye sormussun. Iliskiniz daha yeniymis ve askerdeymis. Seni seviyorsa evliligide düsünüyordur zaten. Benim bildigim bogalar aile kurmak isteyen insanlardir.
benimki yesil gözlü degil ama yakisikli oldugu kesin :97:
Bu arada lara33 evlenmeye nasil ikna edebilirim diye sormussun. Iliskiniz daha yeniymis ve askerdeymis. Seni seviyorsa evliligide düsünüyordur zaten. Benim bildigim bogalar aile kurmak isteyen insanlardir.
kesinlikle katiliyorum
bogalar seviyorlarsa gercekten 0% süphe etmemek lazim
tam seviyorlar cünkü, ve kesinlikle evliligi düsünüyorlar,
aile ortamini cok seviyorlar, koca olmayi baba olmayi cok istiyorlar
Kizlar bide benim boganin agzi iyi laf yapiyo ya, hepsi mi böyle acaba :26:
Bide cok inatci
kesinliklee benim boğada öyle tam köşeye sıkıştırdım diyorum bir şekilde sıyrılmayı başarıyor ve de çok inatçı:84:
larosum mersinin neresindensin?:92:
sakin akraba cikmayasin
mersin tecedeyim akraba pek çıkmayız ama belki tanıyorumdur
mezitliye yakinmi peki klaldigin yer
o zaman tanisalim:90:
her neyse saka bi yana askim mezitlide kaliyor...
bense yurtdisinda
arada davultepe var ama yakın yani davultepe sonundayız :) zor oluyordur sizin için benim aşkımda eskişehirde yaşıyor ben mersin bizim için yakın olamamakta can sıkıntısı çooook özlüyoruz birbirimizi
ahhh ahhh yarami desttin canim simdiEvt, dedigin gibi cok zor uzaklik hergun birbirimizi göremessektte msnden görusuyoruz arada bi Bunada sukur allahtan internet diye bisey var yoksa bizim icin daha da zor olacaktti
[ı]merhabalarrrrr
Boğa burcu yarenleri nasılsınız???
Ben çok özledim aşkımı yaa
Zaman geçmiyor
şafak 53[/ı]
ama böyle uzak olmak nerye kadar gidecek evlilik gündemde yokmu??
Merhabalarrrrr
Boğa burcu yarenleri nasılsınız???
Ben çok özledim aşkımı yaa
Zaman geçmiyor
Şafak 53