Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Burcu Sevgilisi Olanlar Bana Yardımcı Olun Lütfen !!

hadii ya canim seninkinin gözleridemi yesil desene sansliyiz sahi boga burculari hep yesil gözlumu olur benimkinin de gözleri ela gibi deyisiyor aslinda yesil gözleri
dogrumu duydum mersindemi kaliyorsun
benim sevdigim de mersin li
benim ki kiskanc ama belli ettirmiyo ama ben cok iyi anliyorum kiskanildigimi

benimki yesil gözlü degil ama yakisikli oldugu kesin :97:

Bu arada lara33 evlenmeye nasil ikna edebilirim diye sormussun. Iliskiniz daha yeniymis ve askerdeymis. Seni seviyorsa evliligide düsünüyordur zaten. Benim bildigim bogalar aile kurmak isteyen insanlardir.

evt ben onu çoooooooook seviyorummmm allah sevdiklerimizle tamamına erdirir inşallahhhhh:123:

amiiiiiiiiiiiin canim insallahhh

galiba butun bogalar yesil gözlu sanirim canim
sanslisin bu konuda

evett cok tatli benim askim

kesinlikle katiliyorum
bogalar seviyorlarsa gercekten 0% süphe etmemek lazim
tam seviyorlar cünkü, ve kesinlikle evliligi düsünüyorlar,
aile ortamini cok seviyorlar, koca olmayi baba olmayi cok istiyorlar

evt bunu belli etmeye başladı yani daha bir kıskanıyor karışıyor sen benim namusumsun diyor o yüzden bu kadar karışıyorum sana diyor ben üzülüyorum tabi fazla kısıtlamalarına ve kızmasına ama yinede onu seviyorum yaa

Kizlar bide benim boganin agzi iyi laf yapiyo ya, hepsi mi böyle acaba :26:
Bide cok inatci

kesinlikle katiliyorum
bogalar seviyorlarsa gercekten 0% süphe etmemek lazim
tam seviyorlar cünkü, ve kesinlikle evliligi düsünüyorlar,
aile ortamini cok seviyorlar, koca olmayi baba olmayi cok istiyorlar

Evet ya, cocuktan cok SIK bahsediyo :44:

Kizlar bide benim boganin agzi iyi laf yapiyo ya, hepsi mi böyle acaba :26:
Bide cok inatci

kesinliklee benim boğada öyle tam köşeye sıkıştırdım diyorum bir şekilde sıyrılmayı başarıyor ve de çok inatçı:84:

mezitliye yakinmi peki klaldigin yer
o zaman tanisalim:90:
her neyse saka bi yana askim mezitlide kaliyor...
bense yurtdisinda

arada davultepe var ama yakın yani davultepe sonundayız :) zor oluyordur sizin için benim aşkımda eskişehirde yaşıyor ben mersin bizim için yakın olamamakta can sıkıntısı çooook özlüyoruz birbirimizi

ahhh ahhh yarami desttin canim simdi evt, dedigin gibi cok zor uzaklik hergun birbirimizi göremessektte msnden görusuyoruz arada bi bunada sukur allahtan internet diye bisey var yoksa bizim icin daha da zor olacaktti

ahhh ahhh yarami desttin canim simdi Evt, dedigin gibi cok zor uzaklik hergun birbirimizi göremessektte msnden görusuyoruz arada bi Bunada sukur allahtan internet diye bisey var yoksa bizim icin daha da zor olacaktti

ama böyle uzak olmak nerye kadar gidecek evlilik gündemde yokmu??

Merhabalarrrrr
Boğa burcu yarenleri nasılsınız???
Ben çok özledim aşkımı yaa
Zaman geçmiyor
Şafak 53

[ı]merhabalarrrrr
Zaman geçmiyor
şafak 53
[/ı]

allah kavuşursun benim boğanında 20 günü kaldı van'da asker onu çooook özledim belki 14 şubatta yanıma gelir ayrı şehirlerde olmak çok zor

ama böyle uzak olmak nerye kadar gidecek evlilik gündemde yokmu??

var canim olmaz olurmu Allahim kismet ederse insallah seneye dugunumuz olacak
ben simdiden cok heycanliyim sanki yarin dugunum oluyor gibi
sizde varmi evlilik gundemde

Merhabalarrrrr
Zaman geçmiyor
Şafak 53

iyizz canim sen nasilsin`???:80:
bende coook özledim sevgilimi daha dun yeni yilina beraber girdik msnde göruserek yinede cook özledim onun herseyini offf
bu arada allah kavustursun canim insallah bidaha hic ayrilmazssiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…