Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Burcu Sevgilisi Olanlar Bana Yardımcı Olun Lütfen !!

ayrıldık canım ben bukadar uyuz bukadar gelgit bukadar bencil bukadar kararsız bukadar ........................ birini görmedim bitti allaha şükürr kurtuldum allah korusun bir daha boğa burcumu benden uzak allaha yakın olsun. canım sanada allah sabır ve kolaylık versin çünkü ben ne yapsam yaranamadım öküzz ne yaparsan yap öküzlerrrr....

hepsi öyle degiller cnm bn teraziyim benimki boga tam evlenilicek insanlar oluyo tabi tüm bogalar olmasada. bazen içine kapanik oluyolar üzerine gitmiyorum rahatlik vermeye çalisiyorum kadinlar hep ilgi görmek ister erkekleride anlamak lazim 7/24 yapamazlar aradaki dengeyi tutmak onu korumak yeterli olur bi de yemek yemege çok düskün ona ragmende zayf yedikleri nereye gidio anlamiyorum :76: karsina tekrar bi boga çikarsa vazgeçme :KK34:

hepsi öyle degiller cnm bn teraziyim benimki boga tam evlenilicek insanlar oluyo tabi tüm bogalar olmasada. bazen içine kapanik oluyolar üzerine gitmiyorum rahatlik vermeye çalisiyorum kadinlar hep ilgi görmek ister erkekleride anlamak lazim 7/24 yapamazlar aradaki dengeyi tutmak onu korumak yeterli olur bi de yemek yemege çok düskün ona ragmende zayf yedikleri nereye gidio anlamiyorum :76: karsina tekrar bi boga çikarsa vazgeçme :KK34:

gözüm korktu bir kere boğa burcu erkeklerinden çok benciller hep bana hep bana tipler:KK20: okadar anlayışlı ve iyi niyetli oldumki yaranamadım ruh hastası ya dengesiz benimde dengemi bozdu nasıl davranacağımı şaşırdım bukadarda uyuzluk olmaz en kötü olanıydı kabus gibi:95: birdaha boğa çıkarsa bayağı bir mesfeli ve soğuk olurum dilim yandı hasta ruhlusuna düşünce eziyet çektirmek için yaratılmış adeta düşündükçe boğazlayasım geliyor:95: ya ben ne kadar şansızım yaa:KK14: gökten taş düşse benim başıma düşer herhalde bana nerde manyak varsa o denk geliyor akıllıya hasret kaldım yaa:KK43::KK43:

ayrıldık canım ben bukadar uyuz bukadar gelgit bukadar bencil bukadar kararsız bukadar ........................ birini görmedim bitti allaha şükürr kurtuldum allah korusun bir daha boğa burcumu benden uzak allaha yakın olsun. canım sanada allah sabır ve kolaylık versin çünkü ben ne yapsam yaranamadım öküzz ne yaparsan yap öküzlerrrr....

tatlim msjni simdi okudum, inanki okuyunca uzuldum senin adina:KK59: bak bi arakadas dogru demis butun bogalar ayni deyil, tabi bu kisilik meselesi:KK34: hemen umutsuzluga kapilma, eger karsina bidaha boga burcu cikarsa o nu yavas yavas tanimaya calis, sevgili olun demiyorum sadece arkadasca :KK34:
egerki gönlune, kafana uygunsa diyorum zamanla...
gönul kapini ne olursa olsun kapama hayat mucizelerle dolu bunu sakin unutma beyaz atli prensesin nerden, nasil gelecegi belli olmaz:97::KK16:

tatlim msjni simdi okudum, inanki okuyunca uzuldum senin adina:KK59: bak bi arakadas dogru demis butun bogalar ayni deyil, tabi bu kisilik meselesi:KK34: hemen umutsuzluga kapilma, eger karsina bidaha boga burcu cikarsa o nu yavas yavas tanimaya calis, sevgili olun demiyorum sadece arkadasca :KK34:
egerki gönlune, kafana uygunsa diyorum zamanla...
gönul kapini ne olursa olsun kapama hayat mucizelerle dolu bunu sakin unutma beyaz atli prensesin nerden, nasil gelecegi belli olmaz:97::KK16:

evt canım nerden çıkacağı belli olmaz hayat sürprizlerle dolu ama bana denk gelirmi bilemiyorum okadar olumsuzları oluyorki bir türlü düzgün biri çıkmadı bu beni çok üzüyor ve umutsuzluğa kapıldım bir kaç gündür şokları yaşıyorum ve dahada bir bunalım oldum eski görüştüğüm erkek arkadaşlarımın facede şöyle bir sayfalarına baktım dördü de evlenmiş ya ben üzülmeyimde kimler üzülsün :KK14::KK43:banada nerde manayak var o geliyor sinir oldum :84::84:

evt canım nerden çıkacağı belli olmaz hayat sürprizlerle dolu ama bana denk gelirmi bilemiyorum okadar olumsuzları oluyorki bir türlü düzgün biri çıkmadı bu beni çok üzüyor ve umutsuzluğa kapıldım bir kaç gündür şokları yaşıyorum ve dahada bir bunalım oldum eski görüştüğüm erkek arkadaşlarımın facede şöyle bir sayfalarına baktım dördü de evlenmiş ya ben üzülmeyimde kimler üzülsün :KK14::KK43:banada nerde manayak var o geliyor sinir oldum :84::84:

bana denk gelirmi demissin, sen böyle karamsar dusunmeye baslarsan, hic bi zaman karamsar olma zaten bu yuzden deyilmi, ne kadar karamsar dusunursek isler istedigimi gibi olmuyor.. o yuzden herseyi olururuna birak ve hayatin tadini cikarmaya bak:KK34: herseyden bi hayir var derler o yuzden herseyden önce Allaha sukur edelim.... bu arada tatlim kac yasindasin sen? hersey evlilikle bitmiyor tatlim o senin dedigin kisiler evlenemeye acele etmis olabilirler, ama dogru insani bulmak önemli:KK34:
burda bi suru örneklerini okudum, burda ögrenecegimiz cok sey var diye dusunuyorum:KK34: Allah kismet ederse yaza evlenecem dugunum olacak, o kisi benim icin dogru insan olduguna inaniyorum herseyle birbirimizi tamamliyoruz... yeri geldiginde benim arkami tutuyor bu cok önemli diye dusunuyorum:KK34: Insallah sende benim gibi birini bulursun, umudunu sakin yitirme tamam darisi senin basina insallah:nazar::KK16:

bana denk gelirmi demissin, sen böyle karamsar dusunmeye baslarsan, hic bi zaman karamsar olma zaten bu yuzden deyilmi, ne kadar karamsar dusunursek isler istedigimi gibi olmuyor.. O yuzden herseyi olururuna birak ve hayatin tadini cikarmaya bak:KK34: Herseyden bi hayir var derler o yuzden herseyden önce allaha sukur edelim.... Bu arada tatlim kac yasindasin sen? Hersey evlilikle bitmiyor tatlim o senin dedigin kisiler evlenemeye acele etmis olabilirler, ama dogru insani bulmak önemli:KK34:
Burda bi suru örneklerini okudum, burda ögrenecegimiz cok sey var diye dusunuyorum:KK34: Allah kismet ederse yaza evlenecem dugunum olacak, o kisi benim icin dogru insan olduguna inaniyorum herseyle birbirimizi tamamliyoruz... Yeri geldiginde benim arkami tutuyor bu cok önemli diye dusunuyorum:KK34: ınsallah sende benim gibi birini bulursun, umudunu sakin yitirme tamam darisi senin basina insallah:nazar::KK16:
allah mutlu mesut etsin canım çok sevindim inşallah allah benimde kıymetimi bilecek birini çıkartır karşıma :2: Ben 30 yaşındayım canım evlilik yaşım geldi de geçiyor :KK58::KK50:

allah mutlu mesut etsin canım çok s
evindim inşallah allah benimde kıymetimi bilecek birini çıkartır karşıma :2: Ben 30 yaşındayım canım evlilik yaşım geldi de geçiyor :KK58::KK50:

merhaba canim bayadir kkya girmiyordum simdi girdim.
tsk ederim canim darisi senin basina....:KK16:
Allah seninde karsina cikartacak elbette kiymetini bilen birini :KK66:
hic uzulme derim herseyde bi hayir var derler......

bütün boğalar tembeldir. boğa erkekleride kendi çıkarlarını daha çok düşünürler.

biran önce emekli olsam falan, gelecek için yatırım yapmayı bile sevmezler.

zevklidirler, güzel hayalleri vardır. senide buna inandırırlar. bu şeyleri, elde edeceğinizide sanırsınız
ama tembel oldukları için hırslı ve çalışkan değildirler

X