Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Burcu Sevgilisi Olanlar Bana Yardımcı Olun Lütfen !!

valla tatlım uzun uzun geleceğinizden bahset,çocuklarınızdan filan :emir_bebek: Kendine ait evi yoksa,kendimize ait evimiz olur de,bunun üzerine planlar yapın aklıma bunlar geliyor canım.tabi karakterine göre farklılıklar olur sen bir yolunu bulursun :KK23:

yavaştan alıştırmalara başlayım diyorsun ki alışkanlık oluşmaya ve sıcak bakmaya başlar diyorsun... Siz ne zamandır berabersiniz??

aclya yazdiklarinin altina imzami atarim :KK55: o zaman en kisa zamanda ögren :KK66: kendin gibi ol sohbet edin paylasin zaman ile zaten netlesir sonucta askerde bu sürec icinde sabirli ol

5.5 yıldır beraberiz canım.Çocukken çıkmaya başladık resmen beraber büyüdük biz.Sevgimiz katlanarak artıyor:132: Benimkide askerde gelince bascam nikahı 90gün kaldı :90: :123:
Boğa burçlarını çook severim,etrafımdaki tüm sevdiklerim boğa,sevgilim annem arkadaşlarım :KK70:
İnşallah bir ömür boyu mutlu olrsunuz canım benim

5.5 yıldır beraberiz canım.Çocukken çıkmaya başladık resmen beraber büyüdük biz.Sevgimiz katlanarak artıyor:132: Benimkide askerde gelince bascam nikahı 90gün kaldı :90: :123:
Boğa burçlarını çook severim,etrafımdaki tüm sevdiklerim boğa,sevgilim annem arkadaşlarım :KK70:

senin burcun ne?? desene boğalar biriyle beraberken kopamıyorlar benimkinin gel gitleri neden sence?

teşekkürler sende mutlu olursun inşallahhh... senin burcun ne canım?? benikinin doğum günü 5 mayıs aslında çok fazla özlelliklerini taşıyor benden kopamıyor bu gelgitleri neden sence?

benim burcum oğlak canım.Normalde boğa-oğlak uyumu zaten aşikar:)
Ama senin de yükselenin oğlakmış o yönden uyuşuyorsunuz.Gel gitleri de dediğim gibi yükseleninden kaynaklıdır.

benim burcum oğlak canım.Normalde boğa-oğlak uyumu zaten aşikar:)
Ama senin de yükselenin oğlakmış o yönden uyuşuyorsunuz.Gel gitleri de dediğim gibi yükseleninden kaynaklıdır.

benimkinin yükselenini öğrenecem bakalım neymiş :) ama boğalarda vardır böyle bunaldıkları an kaçışlar onunla ayrılmalarımız bunaldığı zamanlar oldu 1 ci ayrılmamız bir işle ilgili sınava gireceği zamandı ve uzak olduğumuz içindi 2 ci ayrılmamız askere gideceğinde olmuştu ve askerliğinin üçüncü ayında aradı ve o gündür görüşüyoruz şimdide bırakmam seni diyor her nekadar beni sinir etmeyi başarsada ben ayrlmaya 2 defa teşebbüs ettim o bırakmıyor bu seferde :KK34: ilerleme var yani :):KK9::KK9:

benimde askim bir boga :KK69:
bende kovayim, heryerde kovayla boga anlasamaz yaziyor ama biz
masallah cok cok iyi anlasiyoruz :KK69:

Askim cok sabirlidir hemen sinirlenmez, ama sinirlendigi zamanda saatlerce gecmez gercekten, sakinlesmesi zaman aliyor.
Cok sadiktir buna eminim, Sevdimmide tam seviyor,
Cok romantiktir siirler yazmayi, güzel sözler söylemeyi sever,
sevdigini el üstünde tutar.
Sexe cok düskündür, gercektende öyle yani
Yemek yemeye de cok düskündür, Gece kalkip bile uykulu haliyle biseyler yer, cikulata cips farketmez,
Yemeyi cok sevdigi icin yemek yapmayi da biliyor allahtan :KK37: benden iyi yapar hatta :KK37:
Güzellige Bakima düskündür evet
ama bende cook cok güzel sayilmam hatta siskoyum :KK37:
ama dudagimdan rujumu eksik etmem, gözmakyajim, alligim, kokulu kremlerim, parfümüm felan, bunlara bayilir mutlaka bunlari bende her an görmek ister

Boga burcu iste :KK23:

ayrica gercekten cogu zaman olumsuz düsünüyor :)
duygusal oluyorlar,
ama tam evlenilcek bir erkek :) evlenmeyi istiyorlar

benimde askim bir boga :KK69:
bende kovayim, heryerde kovayla boga anlasamaz yaziyor ama biz
masallah cok cok iyi anlasiyoruz :KK69:

Askim cok sabirlidir hemen sinirlenmez, ama sinirlendigi zamanda saatlerce gecmez gercekten, sakinlesmesi zaman aliyor.
Cok sadiktir buna eminim, Sevdimmide tam seviyor,
Cok romantiktir siirler yazmayi, güzel sözler söylemeyi sever,
sevdigini el üstünde tutar.
Sexe cok düskündür, gercektende öyle yani
Yemek yemeye de cok düskündür, Gece kalkip bile uykulu haliyle biseyler yer, cikulata cips farketmez,
Yemeyi cok sevdigi icin yemek yapmayi da biliyor allahtan :KK37: benden iyi yapar hatta :KK37:
Güzellige Bakima düskündür evet
ama bende cook cok güzel sayilmam hatta siskoyum :KK37:
ama dudagimdan rujumu eksik etmem, gözmakyajim, alligim, kokulu kremlerim, parfümüm felan, bunlara bayilir mutlaka bunlari bende her an görmek ister

Boga burcu iste :KK23:

evt canım yaa benimkide aynı bakımlı olmam onunda hoşuna gidiyor evt onun içinde cinsellik önemli romantikte kıskançta güzel de seviyor ama allahtan onun gözünde güzelim :KK9: ilgili biri, sadık görünüyor,açık sözlü, akıllı,zeki biri, şakacı bazen çok çocuk ona koca bebeğim diyorum bazende off ne olgun biri diyorum her hali benim hoşuma gidiyor,karamsarda olabiliyor, ilgiyi seviyor,cilveleşmeyi seviyor, yemek yemeği seviyor,kilosuna dikkat ediyor,bakımlı çok hoş kokuyor ten kokusuna bayılıyorum:78: ben biraz kilo aldığımda zayıfla canım diyor o duruma sinir oluyorum:84::KK59: ayrıca yakışıklı gerard butler'a benzer hoş adam yaa benim aşkım aşığım onaaa iyiki varrrrr öpüyorum koca bebeğimi:KK16::KK54:

evt canım yaa benimkide aynı bakımlı olmam onunda hoşuna gidiyor evt onun içinde cinsellik önemli romantikte kıskançta güzel de seviyor ama allahtan onun gözünde güzelim :KK9: ilgili biri, sadık görünüyor,açık sözlü, akıllı,zeki biri, şakacı bazen çok çocuk ona koca bebeğim diyorum bazende off ne olgun biri diyorum her hali benim hoşuma gidiyor,karamsarda olabiliyor, ilgiyi seviyor,cilveleşmeyi seviyor, yemek yemeği seviyor,kilosuna dikkat ediyor,bakımlı çok hoş kokuyor ten kokusuna bayılıyorum:78: ben biraz kilo aldığımda zayıfla canım diyor o duruma sinir oluyorum:84::KK59: ayrıca yakışıklı gerard butler'a benzer hoş adam yaa benim aşkım aşığım onaaa iyiki varrrrr öpüyorum koca bebeğimi:KK16::KK54:

Ayniii yaaa valla bukadar benzeeer :KK52:
dedigin gibi acik sözlü
cok zeki ve kendiside cok bakimli, hatta ben ona süslü diyorum :63:
ve cocuklugu gercekten öyleee
o bana bebis diyor, ben bebis gibi konusuyormusum, ama kendisi de öyleeeeee :KK69: askim yaaaa ayni bir bebek gibii :KK69:
kilosuna bakimina dikkat ediyor ayni senin anlattigin gibi
ama ben zaten kiloluyum benim kiloma asla laf etmez. hatta popona kalcalarina bayiliyorum der :KK60: :21:
cünkü laf etse kirilirim biliyor, yazik askim beni kirmamak üzmemek icin herseyi yapar :KK69:

Demekki boga erkekleri gercekten muhtesem sayilabilirrr :KK69: nekadar sansliyizzz :90:

benim sevgilim de boğa ama hiçbir romantikliğini görmedim :KK43:( sanırım biraz da memleketi ve yetiştirilme trzıyla alakalı:KK43:(

benim sevgilim de boğa ama hiçbir romantikliğini görmedim :KK43:( sanırım biraz da memleketi ve yetiştirilme trzıyla alakalı:KK43:(

evt canım yetiştirlme tarzıyla alakalıdır ama seninde elinde hoşlandğın şeyleri ona söylersen belki senin için bişeyler yaptığını görebilirsin denemekte fayda var :KK34:

Ayniii yaaa valla bukadar benzeeer :KK52:
dedigin gibi acik sözlü
cok zeki ve kendiside cok bakimli, hatta ben ona süslü diyorum :63:
ve cocuklugu gercekten öyleee
o bana bebis diyor, ben bebis gibi konusuyormusum, ama kendisi de öyleeeeee :KK69: askim yaaaa ayni bir bebek gibii :KK69:
kilosuna bakimina dikkat ediyor ayni senin anlattigin gibi
ama ben zaten kiloluyum benim kiloma asla laf etmez. hatta popona kalcalarina bayiliyorum der :KK60: :21:
cünkü laf etse kirilirim biliyor, yazik askim beni kirmamak üzmemek icin herseyi yapar :KK69:

Demekki boga erkekleri gercekten muhtesem sayilabilirrr :KK69: nekadar sansliyizzz :90:

evt şanslıyızzzzzz :KK34: ahh birde kendini beğenmişliği olmasa :KK1: daha da güzel olacak ama yakışıklı ne kadar övünse azdır :KK60: bende bişe diyemiyorum :44::KK61: ama her haliyle sevdirtiyor ya kendini :KK16: iyi ki varrr :KK19:

kizlar benim nisanlimin da burcu boga desenize bende cok sansliyim:KK69:
benim ki yesil gözlu allahim kalbime göre verdi...
hep yesil gözlu olsun istemisimdir:76:
yaa ben onun gözlerine bayiliyorum, :nazar: cok duskundur bana beni kirmamak icin elinden geleni yapar:KK69:

kizlar benim nisanlimin da burcu boga desenize bende cok sansliyim:KK69:
benim ki yesil gözlu allahim kalbime göre verdi...
hep yesil gözlu olsun istemisimdir:76:
yaa ben onun gözlerine bayiliyorum, :nazar: cok duskundur bana beni kirmamak icin elinden geleni yapar:KK69:

evt sende şanslısın canım benim erkek arkadaşımda yeşil gözlü gerard butlere benziyorr :KK17: bende onun gözlerine her şeyine aşığım ama uzaktayız o eskişehirde yaşıyor ben mersinde o şimdi asker van da 25 günü kaldı bitmesine ilgili olması ve kıskanması çok hoşuma gidiyor iyi ki varr aşkımmmmm seni çooooooooooooooook seviyorumm:KK16::KK16::KK16:

X