- Konu Sahibi kirmizigitar
aslinda yasamadim denemez. yaz aylarinda istanbul cok nemli oldugu icin oluyor ancak o da duvarlarda boya dokulmesi vb seklinde degil. annem 2. katta oturuyor onun evinde olan neyse bende olan da o belki bir tik fazladir bilemem. ancak yazin tum camlar surekli acik oldugu icin kapatip tatile gitmedigim surece sorunu fark etmiyorum bile.güle güle oturun .Zevkli döşemişsiniz.
Hiç rutubet sıkıntısı yaşadınız mı?
bodrum katta oturmanin bir cok zorlugu var ne yazikki tasindiktan sonra ogrendim.
kediler camlarima isiyordu, gecen yil servet denecek bir para yatirdim bu soruna ancak cozum olmadi. bir ara iyi dadanmislardi ancak su an yok cok sukur.
camlarim alcak oldugu icin evin bahcesindeki tum copler camlarimin onune toplaniyor. bildiginiz haftada bir 1 2 buyuk boy cop poseti cop atmam gerekiyor toplayip.
camlar acik oldugunda kaldirim hizasinda oldugu icin yerdeki tum kumu evinizde buluyorsunuz. azicik ruzgar varsa evin ici tozu gectim kumla doluyor. vasistas var cok sukur...
camlar yuksekte ve kucuk oldugu icin silmek bildiginiz iskence. merdivene bile ciksam yetisemiyorum. ayrica kucuk oldugu icin cikamiyorum disari icerden de elim uzanmiyor 6 ayda bir esim silerse siliyor anca. bende evimin ici temiz olduktan sonra cam temizligini biraktim ne yazikki.
bunlar disinda pek sorunum yok cok sukur. sadece bazanin altindaki ve dolaplarda arkada kalan giysileri havalandirmadan kullanmak biraz sorun oluyor. bu halime cok sukur diyorum....