- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 29
- Konu Sahibi kirmizigitar
Hangi şehirde aldığınız ev acaba? mobilden girdiğim için çok net göremiyorum resimleri ama 100m2 0 daire için 80bin ucuz geldi doğrusu hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evi 130 bin e aldik istanbul dayiz ve biz evi aldiktan kisa bir sure sonra metro insaatina baslandigi icin su an 200 bine komurluk dahi bulunamiyor sokagimizda. 80 bin birikmisim vardi uzerini kredi cektimHangi şehirde aldığınız ev acaba? mobilden girdiğim için çok net göremiyorum resimleri ama 100m2 0 daire için 80bin ucuz geldi doğrusu hayırlı olsun
selam köşe koltuktan çok memnunum yerden epey yüksek olduğu için altını silmek hiç zorlamıyor. ama yüksek olmayan bir model alırsan sakın çekebileceğini düşünme ben bir iki defa denediğimde elimde kalıyordu koltuk:S
koltuklarımı modesa dan (istanbul edirnekapı) 2600 e yaptırdım. 290x290 cm ölçülerinde.
masamı ise maskodan sandalyeleri ve pufları ile birlikte 1350 liraya aldık.
çoğu eşyam ikeadan evet. ısmarlama mobilya çok pahalıya geliyordu, ikeada her ürünü parça parça alabildiğiniz için özellikle tercih ettim. kalitesi tartışılır, ancak bugun ev düzsem yine ikeadan alırım...
Canım koltuklarını modesadan hangi mağazadan yaptırdın? ben de yatakodakmı modesada yaptırıyorum. koltukları da yaptıracağım şimdi ancak doğru bir yer bulmak lazım. o yüzden firma adını benimle paylaşırsan çok mutlu olurum :)
Gerçekten konuyu okurken helal olsun size dedim. Ne kadar iyi yürekle bu işe koyulmuşsunuz ki, şimdi evin değeri bile artmış ve sanırım hem de bir sene içinde. Eğer günün birinde başka bir yerde oturmaya karar verirseniz bu evi satarken demek ki büyük kar edeceksiniz demektir.Evi 130 bin e aldik istanbul dayiz ve biz evi aldiktan kisa bir sure sonra metro insaatina baslandigi icin su an 200 bine komurluk dahi bulunamiyor sokagimizda. 80 bin birikmisim vardi uzerini kredi cektim
teşekkür ederim.Bayıldım, zarif sıcak bir ev o kadar uğraştım ben beceremedim tebrik ederim. Evİn için
De yaptırdınız mı?