Bodrum da yaşayanlar, bilenler?

ireneadlerr

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
33
10
3
35
merhaba herkese, bodruma taşınmayı düşünüyoruz biz ailecek ve başta uygun bir ev tutmak istiyoruz oraları öğrenene kadar.İşim özel hastanelerde ve bodrumda çok özel hastane oldugu için orayı tercih ettik.Uygun kiralık ev bakarken hep mumcular diye bir semt cıkıyor karsıma nasıldır bilenler var mı? Kadın basına yasanır mı sorun yasar mıyız? cok elit bir semt olsun inadım yok sadeece güvenli ve uygun yerleri öğrenmek istedim tesekkurler şimdiden.

neden ama iş teklifi aldım :KK43:
Soyle anlatiyim size
Ailem 20 senedir ben yaklasik 9 senedir bodrumda yasiyorum
Ben geldigimde nufus 60.000 di simdi 400.000
Alt yapi yetersiz , surekli su ve elektrik kesintisi yasiyoruz
2 sene once 1000 lira olan ev kirasi su anda 3000 lira
Akin akin bodruma yerlesmeye geliyor insanlar , bizde nereye kacsak diye dusunur olduk
Hersey inanilmaz pahalilasti , bodrum boyle bir kalabaligi kaldiracak bir yer degil
O yuzden yerlrsmeyo dusunen arkadaslarima bile gelmeyin diyorum ben artik :(
Bu arada mumculari sormussunuz
Mumcular bodrumda degil , havaalani bodrum arasinda bir koy , arabayla 40 dakikada , minibusle 1.5 saatte bodrumda olursunuz
Cok ozel hastane yok sadece acibadem ve ozel bodtum ( amerikan aldi haziranda degisecek) var
Acibademden is teklifi aldiysaniz ve araciniz yoksa minibusle mumculardan 2.5 saatte ulasirsiniz
Baska merak ettiginiz birsey varsa sorun soylerim

Bide mumcular gecen seneye kadat kimsenin bilmedigi bi yerdi
Cezaavi yapilacagi icin tonla insaat yapildi ve bir suru kiralik ev var , disardan goc eden kesimin tercih ettigi bir yer oldu

Çok tesekkurler öncelikle cevabınız için.
Şöyle söyleyim suan yasadıgım sehir asırı derecede suriyeden göç aldığından dolayı kiralar emin olun bodrumdan cok daha yuksek ve hakedilecek bir para değil. Ufacık yer 3 milyona yakın nufus olmaya dogru gidiyor suan, son 2 yılda 1 milyon göç aldık ve bodrumla kıkyaslayınca burda ödediğimiz 1+1 kirayla bodrumda da aynı paraya ev tutabiliyoruz ve aynı paraya bodrumda yasamak varken neden suriyelilerin içinde turistmisiz gibi bir hayat surelim diyoruz.Cidden yasadıgımız yeri sevmiyoruz daha önce marmariste de yasamıslıgımız var ama orada da cok kucuk ve iş imkanları kısıtlı oldugu için geri dönmeyelim dedik.Peki baska uygun temiz semt varmı önereceğiniz daha esyalı apartlar aylık ne kadardır bilginiz varmı?
Demek istediğim her turlu bodrum suankı yerden iyidir :/ Kızkardeşimle yasıyacagız o yuzden bodrum daha guvenlidir diye dusunduk, suan oturdugumuz sitede nadir turklerden biriyiz oyle dusunun :( ve marmaristen sonra cok zor

Canım daha önce konu acmismiydin?Dogum fotografciligi konusunda?

Çok tesekkurler öncelikle cevabınız için.
Şöyle söyleyim suan yasadıgım sehir asırı derecede suriyeden göç aldığından dolayı kiralar emin olun bodrumdan cok daha yuksek ve hakedilecek bir para değil. Ufacık yer 3 milyona yakın nufus olmaya dogru gidiyor suan, son 2 yılda 1 milyon göç aldık ve bodrumla kıkyaslayınca burda ödediğimiz 1+1 kirayla bodrumda da aynı paraya ev tutabiliyoruz ve aynı paraya bodrumda yasamak varken neden suriyelilerin içinde turistmisiz gibi bir hayat surelim diyoruz.Cidden yasadıgımız yeri sevmiyoruz daha önce marmariste de yasamıslıgımız var ama orada da cok kucuk ve iş imkanları kısıtlı oldugu için geri dönmeyelim dedik.Peki baska uygun temiz semt varmı önereceğiniz daha esyalı apartlar aylık ne kadardır bilginiz varmı?
Demek istediğim her turlu bodrum suankı yerden iyidir :/ Kızkardeşimle yasıyacagız o yuzden bodrum daha guvenlidir diye dusunduk, suan oturdugumuz sitede nadir turklerden biriyiz oyle dusunun :KK43: ve marmaristen sonra cok zor
Konacik tarafina bakabilirsiniz
Apartlar 1500 civari , duzgun olanlari
Turgutreis de ucuzdur , nezih bir semt sayilmaz ama kotu de degil , akcaalan civarina hic bakmayin , turgutreis bahcelievler mahallesi duzgundur , uygun ev yada apart bulabilirsiniz o tarafta

Konacak Bitez bodrum merkez gibi evlere bakın kiralar fazla ama mumcular köy ve çok uzak Bodrum’a zorlanırsınız.

Back
X