- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
buyuk boceklermi..bende eskiden korkardımda simdi tepki vermiyorum nedensegecen duvarımda kocaman bi orumcek yuruyodu seyrettim salak salak nereye gitti bilmiyorum..ama cok fazlaysa eger evdeki bocekler ilaclama sart tabi bide kapı baca acık oluyor yazın onlarda sıvısıyolar hemen eve
Gwen cooper cok alakasız olacak ama ismin böceği cagristiriyor, grasshopper
yeni duydum boyle bir bocek ismi anam ne tatlıymıs o oyle aynı bennn
Ay yok cok şükür benim gördüklerim o kadar korkutucu değil de gecen sene odamda sekiz ayaklı gormuştum ismi lazım değil korkudan oldum krize girdim, inanılmaz korkuyorum( senin en azından kocan var ben ne yapayım böcek diye bagirinca annemler larisa yine sinekten korkmuştur diye takmıyorlar bile beni
benim koca olsa neye yarar canım :) bir işe yaramıyoor böcektir böcektir korkma diyor :)
benim koca olsa neye yarar canım :) bir işe yaramıyoor böcektir böcektir korkma diyor :)
inşş... :)))markettende aldım eczanedende..6 ayda bir yenisiyle degiştiriyorum...marketten mi eczaneden mi aldın canım ayrıca çoook t.ederim inşaallah benim sorunumuda çözer:)
Bitmez bu çile evlenirken özellikle beni böceklerden koruyabilecek biriyle evleneceğim
benimkide gel öldür diyince beni gunaha sokuyorsun diyo
benimkide gel öldür diyince beni gunaha sokuyorsun diyo
evi mümkünse hergün yada 2 güne bir yalnızca çamaşırsuyuyla silin :)
Ben cevre sagligi ilaci satan bir firmada calisiyorum sana tavsiyem belki yasak ama bay diye baslayan bir firmanin ueunleri var kullan cok etkili biz o firmayi biraktik ama yinede piyasada en etkili ve prestijlisi o
t.ederim canım net adı bay mı eğer başka adı var ise özel mesaj atar mısın ?:)
Yok canim sonuna er ekle :)
bizimkide normalde gelmezde ben cok cirliyorum acayip korkarim bocekten oda oldurmek istemiyor zaten peceteyle alip disari atiyor ben oldur oldur diye israr edince kizip beni gunaha sokuyorsun diyo kendim oldurmuyorum yagece gece güldürdün canım beni eşiniz çok matrakmış valla benimki sadece yataktan bağrıyo :) gelememmmm uyuyorummmmm :))
benimde seneler önce çıkıyordı... kıyamıyorduk öldürmeye ..yakalayıp camdan atıyorduk..hakkını yiyemem kocisimin bu konuda bana cok destegi olmustur inkar edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?