Böcekler :(

buyuk boceklermi..bende eskiden korkardımda simdi tepki vermiyorum nedense:9: gecen duvarımda kocaman bi orumcek yuruyodu seyrettim salak salak:52: nereye gitti bilmiyorum..ama cok fazlaysa eger evdeki bocekler ilaclama sart tabi bide kapı baca acık oluyor yazın onlarda sıvısıyolar hemen eve

Gwen cooper cok alakasız olacak ama ismin böceği cagristiriyor, grasshopper :37:

kelin ilaci olsa kendi basina sürermis :1:ama ALLAHTAN bizim evde o hamam boceklerinden yok ya sadece orumcekler geliyo disardan :25:

Ay yok cok şükür benim gördüklerim o kadar korkutucu değil de gecen sene odamda sekiz ayaklı gormuştum ismi lazım değil korkudan oldum krize girdim, inanılmaz korkuyorum :(( senin en azından kocan var ben ne yapayım böcek diye bagirinca annemler larisa yine sinekten korkmuştur diye takmıyorlar bile beni :43:

benim koca olsa neye yarar canım :) bir işe yaramıyoor böcektir böcektir korkma diyor :)

evi mümkünse hergün yada 2 güne bir yalnızca çamaşırsuyuyla silin :)

Ben cevre sagligi ilaci satan bir firmada calisiyorum sana tavsiyem belki yasak ama bay diye baslayan bir firmanin ueunleri var kullan cok etkili biz o firmayi biraktik ama yinede piyasada en etkili ve prestijlisi o ;)

gece gece güldürdün canım beni eşiniz çok matrakmış valla benimki sadece yataktan bağrıyo :) gelememmmm uyuyorummmmm :))
bizimkide normalde gelmezde ben cok cirliyorum acayip korkarim bocekten oda oldurmek istemiyor zaten peceteyle alip disari atiyor ben oldur oldur diye israr edince kizip beni gunaha sokuyorsun diyo kendim oldurmuyorum ya :1::1:
benimde seneler önce çıkıyordı... kıyamıyorduk öldürmeye ..yakalayıp camdan atıyorduk..hakkını yiyemem kocisimin bu konuda bana cok destegi olmustur inkar edemem:9:

valla ben acimiyorum aciyamiyorum korkudan aslinda uzuluyorum ama korkuyorum bazen sinekleri yakalayip disari atarim ama diger kucuk bocekleri almaya calisirken oluyorlar ALLAH AFFETSIN ben zaten esim varken direk onu cagiririm oda oldurmeden disari atar genelde ama yoksa olduruyorum ya korkuyorum:18:

Son düzenleme:
Ben de sineklerden çekiyorum. Bugün cama file aldık artık büyükler girmiyor ama küçük sineklerden geçilmiyor, yavrulamışlar gibi. Ne yapıcam bilmiyorum.

annemin evindede vardı hemde hamam böceği 1 tanesi nerdeyse 50 tane doğuruyo mutfağı istila etmişlerdi gece gündüz farkezmez tezgah yerler tencere tava neyse içindelerdi artık tinksindim hiçbirşey yiemez hale geldim neyse netten araştırdım BORİK ASİT diye bişey var eczanelerde satılıyo toz şeklinde onu aldık 1-2 patatesi annem haşladı ezdi karıştırdık borik asitle onu her köşeye koydu bide ogün iyice heryeri ilacdı sonra ölenleri temizledi yaklaşık 2-3 ay oldu o günden sonra 1 tane bile görmedik allah aşükür kurlutduk böcek için bu borik asit harika mutlaka deneyin 6 tl fiyatı çok ucuz normal böcek spreyinide buzdolabının arkasınıdan motoruna doğru nebilim kombiniz mutfakta içerdeyse ona yani sıcak çalışan motou olan bişey varsa oralara sıkın çünkü oralara toplanıp yuva yapıyolar mutlaka deneyin borik asiti çok etkili

Back