Böcekler :(

esraeken

YAŞAMALIYIM
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
393
0
26
İstanbul
kızlar hayırlı geceler benim derdim evimde ki böcekler geceleri çıkıyorlar ve siyah siyahlar geceleri çok tırsıyorum :( var mı benim gibi derdi olan böceklerden çeken :( ne yaptınızda hakkından geldiniz :( bu küçük canlılardan nasıl kurtulurumm :(

ayy bu ara çok böcek konusu açıldı huylandım artık :2:

benım mutfağı karıncalar basmıştı, tozla kurtardım kayboldular

bu mevsımlerde normal ama rahatsız oluyorsanız en etkılı yöntem ılaçlatmak :34:

Yaz geldi böcek konuları açılmaya başladı :43:
Az once ben de uc tane minik sinek gördüm bir de kelebek bir de tanımlanamayan uçan cisim. Camlar açılmaya başladı ya ondan :(

ilaçlama yapıldığı zaman evde kalınmıyor bikaç gün diye duymuştum kızlar var mı böyle bişey :((( biliyor musunuz :(((

okadar korkuyorum ki canım gece gördüm çığlık attım eşim ne oldu hırsız mı diye koştu :))))) ama resmini bulursam eklerim :))

Valla ben hırsız görsem çığlık atmam kafasına tavayı geçiririm de iste böcek olunca yapacak bir sey yok cok korkuyorum hırsızdan daha cok korkuyorum hatta :)

Valla ben hırsız görsem çığlık atmam kafasına tavayı geçiririm de iste böcek olunca yapacak bir sey yok cok korkuyorum hırsızdan daha cok korkuyorum hatta :)

lavaboya bile gidemiyorum korkudan eşimi sürüklüyorum arkamdan bir uyutmuyorsun ya diyor :) sevgiliyken sabahlara kadar uyumayalım konuşalık diyen adam şimdi yataktan kalmaz oldu hırsız alsa götürse beni haberi olmaz vallaaaaa :)))

Bir iki gündür bizde de var bu alemci gececi böcek tayfası.
Şu böceksavar ilaçlardan alıp gezdikleri yerlere sıktım.
Şimdilik ortalıkta görünmüyorlar...

buyuk boceklermi..bende eskiden korkardımda simdi tepki vermiyorum nedense:9: gecen duvarımda kocaman bi orumcek yuruyodu seyrettim salak salak:52: nereye gitti bilmiyorum..ama cok fazlaysa eger evdeki bocekler ilaclama sart tabi bide kapı baca acık oluyor yazın onlarda sıvısıyolar hemen eve

cnm aynı sorun bendede vardı...reyd'din tabletleri var onları bir kaç yere koy..daha hiç çikmaz ..yanı bende 4 -5 senedir bir tane bile görmüyorum...

buyuk boceklermi..bende eskiden korkardımda simdi tepki vermiyorum nedense:9: gecen duvarımda kocaman bi orumcek yuruyodu seyrettim salak salak:52: nereye gitti bilmiyorum..ama cok fazlaysa eger evdeki bocekler ilaclama sart tabi bide kapı baca acık oluyor yazın onlarda sıvısıyolar hemen eve

büyükler canım :) kara kara badem kadar falan onlar beni görünce tüyüyor bende onları görünce kapı pece fazla açmam ama yinede giriyor bizim ev bahçe içinde :((( normal sanırım :((

lavaboya bile gidemiyorum korkudan eşimi sürüklüyorum arkamdan bir uyutmuyorsun ya diyor :) sevgiliyken sabahlara kadar uyumayalım konuşalık diyen adam şimdi yataktan kalmaz oldu hırsız alsa götürse beni haberi olmaz vallaaaaa :)))

Ay yok cok şükür benim gördüklerim o kadar korkutucu değil de gecen sene odamda sekiz ayaklı gormuştum ismi lazım değil korkudan oldum krize girdim, inanılmaz korkuyorum :(( senin en azından kocan var ben ne yapayım böcek diye bagirinca annemler larisa yine sinekten korkmuştur diye takmıyorlar bile beni :43:

Back