Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne böceği? resmini çekip koyarsanız belki tavsiyemiz olr.![]()
okadar korkuyorum ki canım gece gördüm çığlık attım eşim ne oldu hırsız mı diye koştu :))))) ama resmini bulursam eklerim :))
Yaz geldi böcek konuları açılmaya başladı
Az once ben de uc tane minik sinek gördüm bir de kelebek bir de tanımlanamayan uçan cisim. Camlar açılmaya başladı ya ondan![]()
ilaçlama yapıldığı zaman evde kalınmıyor bikaç gün diye duymuştum kızlar var mı böyle bişey(( biliyor musunuz
((
Valla ben hırsız görsem çığlık atmam kafasına tavayı geçiririm de iste böcek olunca yapacak bir sey yok cok korkuyorum hırsızdan daha cok korkuyorum hatta :)
Birkaç saat giremiyorsunuz.Eve gelince havalandırıyorsunuz,birkaç gün de evi silmiyorsunuz,diye hatırlıyorum.
Bir iki gündür bizde de var bu alemci gececi böcek tayfası.
Şu böceksavar ilaçlardan alıp gezdikleri yerlere sıktım.
Şimdilik ortalıkta görünmüyorlar...
buyuk boceklermi..bende eskiden korkardımda simdi tepki vermiyorum nedensegecen duvarımda kocaman bi orumcek yuruyodu seyrettim salak salak
nereye gitti bilmiyorum..ama cok fazlaysa eger evdeki bocekler ilaclama sart tabi bide kapı baca acık oluyor yazın onlarda sıvısıyolar hemen eve
cnm aynı sorun bendede vardı...reyd'din tabletleri var onları bir kaç yere koy..daha hiç çikmaz ..yanı bende 4 -5 senedir bir tane bile görmüyorum...
lavaboya bile gidemiyorum korkudan eşimi sürüklüyorum arkamdan bir uyutmuyorsun ya diyor :) sevgiliyken sabahlara kadar uyumayalım konuşalık diyen adam şimdi yataktan kalmaz oldu hırsız alsa götürse beni haberi olmaz vallaaaaa :)))