bunlardan mınihahaha çok kötüyüm. evde gördüğün yetmez burdan da bak bak an
Eki Görüntüle 234441 Eki Görüntüle 234442 Eki Görüntüle 234443 Eki Görüntüle 234444
Eki Görüntüle 234441 Eki Görüntüle 234442 Eki Görüntüle 234443 Eki Görüntüle 234444
aaaaaaaaaaaaaa bunlrdan bizim evde de var yaaa napıcazzz
biliyor musun, böcekler sıcağa gelirmiş, bi insanın ölene kadar ağzından içeri 200 böcek giriyormuş, artık düşün, uyurken ağzından içeri girigiriverirler
ben küçükken böcek görünce koşa koşa yakalamaya çalışır, yakaladıklarımı da ağzıma atarmışım, çıtır çıtır yermişim, annem ne çektik senden der hala..bi gün de arıyı yakalamışım bi güzel ağzıma, yanak yumruk gibi şişmiş tabi.. tükürmüşüm, beğenmemişim arının tadını sokunca
en sevdiğim tür ise örümcek imiş..
sağol ya gülmeme sebep oldunbir de mezarda bunlardan çooook var o apayrı zaten heryerimizden giricekler falan :26:
bunlardan bizim evde de çıkmıştı 1 2 tane öldürüp resmini çekip küfürlü falan kaydetmiştim
mezarda olmamıı, ağızdan girip burundan çıkarlar artık, dün de bu konu konuşuldu evde, mezardaki bedenimizi hissetmesek bari, nasıl duracaz orda falan..
valla ben öldüremiyorum, böceği imha edeceksen en iyi yol yemek, yersen günahı yok, öldürürsem günah hesabıma artı yazılır diye eşimi çağıryorum o cılkını çıkarıyor
Eki Görüntüle 234456 Eki Görüntüle 234457 Eki Görüntüle 234458
benimde problemim bunlarla. yazında maşallah bol bol oluyo apartmanda olsun evde olsun... bi ara barış sağlıyım sorunu çözeyim dedim bitane vardı onu besledim falan... sonra bi ara gece mutfağa girdim girmez olaydım. duvarda fark ettim önce bitane, sonra masada sonra bulaşık makinasının orada falan... hepsi birbirine benziyolar ya, sanırım bulduk enayiyi sıra sıra çıkalım beslenelim falan diye düşündüler :26: bir de önceden edep vardı görünce kaçıyolardı ama şimdi bi saniye duraklıyolar sonra yine kafalarına göre takılmaya başlıyolar. ama iyi oluyo bazen geceleri sigara içerken tek başıma muhabbet ediyoruz falan...
pinaran baska isin yokmuydu be kardesim nie koydun bu resimleri iyyy kasinmaya basladimmm ne guzel kac gundur evimde bocuk yokkk bunlara bakmak bile yetti