Böcekler !

off aynısı bende de var ya yani bi yerim kaşınınca acaba böcek mi diye ışıkta bakıyorum fln yani bazen çok sinirleniyorum üstelik

aynen bende öleyim..bi keresinde tavanda böcek vardı bende ona bakıodum düşecekmi die gecenin bir körü pat düştü yatağa aklımı kaybettim orda:KK9:

aynen bende öleyim..bi keresinde tavanda böcek vardı bende ona bakıodum düşecekmi die gecenin bir körü pat düştü yatağa aklımı kaybettim orda:KK9:

ayyy eveeet bizim balkondan da tavana böyle küçük küçük sinekler olmuş aman nasıl yatıyım ben aldım elime süpürgeyi gece yarısı o sesle süpürdüm :KK70: yani düşünüyorum şimdi uyku hali ağzımı açsam ağzıma girse fln ay huylandım

ay valla gece gece güldürdünüz beni kızlar..:KK60:

canım o böcekler giderlerden gelir..evdeki giderleri kapatın gece...yada ilaç sıkın giderlere

bnm evimdede var bunlard an bi defa akrep gördüm 7-8 kere kırkayak üstelik 4. kattayım hergün düzenli temizlik yaparım ama yine de oluyor yaz aylarında bnm çözümümri hepsini
elektrikli süpürgeyle çekiyordum:KK31:

bnm evimdede var bunlard an bi defa akrep gördüm 7-8 kere kırkayak üstelik 4. kattayım hergün düzenli temizlik yaparım ama yine de oluyor yaz aylarında bnm çözümümri hepsini
elektrikli süpürgeyle çekiyordum:KK31:

akrep mi :44: hangi ildesin :44:

rize cnm buralarda oluyomuş....bende ilk gördüğümde şok olup insanlara çok büyük bi durum gbi anlatırken eeee ben dün yatakta gördüm ezmişim sabah farkettim demezmi
:s

Beraber uyuyok, çok romatik oluyoo. <3 :KK9:
Allah sabır versin canım. :95:

Beraber uyuyok, çok romatik oluyoo. <3 :KK9:
Allah sabır versin canım. :95:

pek bu tür korkularım yoktu ama son zmnlarda uykularım kaçmıyor değil.....allahtan küçükler ..ilk gördüğümde odun parçası buraya nerden gelmiş diye elime alacktımkiii
şok şok flş flaşş....farkettim kuyruğunun şeklinden bildim onuda....

X