niyeee neyiiiiiii nedennnnnnof yapma bunu yapma bunuuu
Bazen kendimi kaybedip "Kanka naberr, gezme buralarda bak öldürürüm seni." falan diyorum. Annem bana tip tip bakıyo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niyeee neyiiiiiii nedennnnnnof yapma bunu yapma bunuuu
Bazen kendimi kaybedip "Kanka naberr, gezme buralarda bak öldürürüm seni." falan diyorum. Annem bana tip tip bakıyo..
canım ya işin çok zor evi değiştirseniz her evde o kadar olmuyor yaşadığın yer nemlimi
off aynısı bende de var ya yani bi yerim kaşınınca acaba böcek mi diye ışıkta bakıyorum fln yani bazen çok sinirleniyorum üstelik
aynen bende öleyim..bi keresinde tavanda böcek vardı bende ona bakıodum düşecekmi die gecenin bir körü pat düştü yatağa aklımı kaybettim orda
Az önce bi tane daha öldürdüm. perti çıktı yavrucağın.
aynen bende öleyim..bi keresinde tavanda böcek vardı bende ona bakıodum düşecekmi die gecenin bir körü pat düştü yatağa aklımı kaybettim orda
sprey raid falan yok mu ezmesek yani :26:
Fayda etmio ki. Hatta daha da canlanıyo
bağışıklık kazanmışlar desene
bnm evimdede var bunlard an bi defa akrep gördüm 7-8 kere kırkayak üstelik 4. kattayım hergün düzenli temizlik yaparım ama yine de oluyor yaz aylarında bnm çözümümri hepsini
elektrikli süpürgeyle çekiyordum
akrep mi :44: hangi ildesin :44:
akrep mi :44: hangi ildesin :44:
rize cnm buralarda oluyomuş....bende ilk gördüğümde şok olup insanlara çok büyük bi durum gbi anlatırken eeee ben dün yatakta gördüm ezmişim sabah farkettim demezmi
:s
Beraber uyuyok, çok romatik oluyoo. <3
Allah sabır versin canım. :95: