Böcekler !

merhaba bikaç gün önce evimi su bastı şanslıymışım ki parkelere kadar ulaşmadı.mutfak tezgahının altındaki dolapların az bi kısmı ıslandı. her yeri iyice kuruladım 3-4 saat havalandırdım. ufaklıktan dolayı daha fazla açamadım pencereleri. ama bi akrabamdan ıslanan dolaptan böcek üreyebileceğini duydum, olabilirmi.düşüncesi bile tiksindiriyo beni. olabilirmi acaba ne yapsam ki.

Bildiğim kadarıyla tahtaların nemi hapsetmesi ve o bölgede bir süre kullanım olmaması gerekiyor. Şimdiye kadar hiç duymadım. Zannetmiyorum.

arkadaşlar bu gümüşcül böcekleri zıplamıyor değil mi? evde zıplayan kücük böceklerim var ancak pire değiller ısırmıyorlar. dışarıdan giiriyorlar ama böcek türünü keşfedemedim daha.

iyi günler arkadaşlar 5 senedir haşere kontrol hizmetinde çalışıyorum o yüzden konu ilgimi çekti :) böcekleri haşereleri ve kabus gibi fareleri çok iyi bilirim sizi anlıyorum. isterseniz yardımcı olabilirm size sonuçta 1 kere ilaçlatıyosunuz 3 ayda garantisi oluyor. istanbul için konuşuyorum bu arada diğerlerni bilmiyorum bayer marka ilaçlar kullanılıyor. dediğim gibi yardımcı olabilirim hamam böceği pire akrep fare her türlü haşerelerden kurtulabilirsiniz iyi günler
senasrn@hotmail.com info@careilaclama.com

iyi günler arkadaşlar 5 senedir haşere kontrol hizmetinde çalışıyorum o yüzden konu ilgimi çekti :) böcekleri haşereleri ve kabus gibi fareleri çok iyi bilirim sizi anlıyorum. isterseniz yardımcı olabilirm size sonuçta 1 kere ilaçlatıyosunuz 3 ayda garantisi oluyor. istanbul için konuşuyorum bu arada diğerlerni bilmiyorum bayer marka ilaçlar kullanılıyor. dediğim gibi yardımcı olabilirim hamam böceği pire akrep fare her türlü haşerelerden kurtulabilirsiniz iyi günler
senasrn@hotmail.com info@careilaclama.com
Merhaba cok olmuş ama su böcek nedir? Terasa güvercin yavru yapmıştı onları gönderdik sonra farkettim evde 2 kez ilaclattık ama gene cıkıyorlar lütfem yardımcı olurmusunzu

Eklentiler

• IMG_7076.jpeg
    IMG_7076.jpeg
    103,5 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_7105.png
    IMG_7105.png
    400 KB · Görüntüleme: 7
X