Böcekk :( yardımm

amanınnnnn

Sırf suyla mı temizleyeyim peki ne kullanayım? bu gece temizlik yapıcam.. yapmadan ilaçlayıp ne kadar beklesem acaba

Sırf suyla mı temizleyeyim peki ne kullanayım? bu gece temizlik yapıcam.. yapmadan ilaçlayıp ne kadar beklesem acaba
Siz normal temizliğinizi yapın yapacaksanız. Sonra güzelce sıkop 1 gece bekeltin. koku falan olmuyor o yüzden korkmanıza gerek yok
Daha sonra normal suyla yada sabunlu suyla silip o bahsettiğim zehirden sıkın. emn olun tertemiz olur

Çok teşekkür ederim.. Allah yardım etsin ya kurtulayım inşallah çoğalmamıştır. Şuanda aklım evde bir şeye konsantre olamıyorum.. İnt sürekli bunu araştırıyorum geldiğimden beri

Çok teşekkür ederim.. Allah yardım etsin ya kurtulayım inşallah çoğalmamıştır. Şuanda aklım evde bir şeye konsantre olamıyorum.. İnt sürekli bunu araştırıyorum geldiğimden beri

Merak etmeyin hepsi gider. Benim başıma kadar çıkmıştı sizde fazla değilmiş
Özellikle sıcakta çok ürüyorlar. Ama o ilaç çok etkili. 2 senedir çok şükür henüz yoklar
Buarada geçmiş olsun :)

Sağolasın canım. İşallah çoğalmadan yok edebilrim. Sana da geçmiş olsun o raddeye gelmem insallah :))

Faydası oldu mu ? tablet mi kullanıyorsun? Bir de toz varmış galiba ne öneririsin

Raid in köpük spreyi var, üstünde haman böceği olan kırmızı. Ondan sıktım ben, ara ara tekrarlıyorum. Faydası oldu. Mesela tuvalete de sıkmıştım. Ufak ufak çıkan bir iki böcek olmuş, hep ölmüşlerdi. Böcek çıksada ilacın etkisiyle sersemleyip ölüyor yani. Çeşitli yerlere tablet de koyabilirsin. Yaza doğru havalar ısınınca tablette alacağım (daha önce kullanmadım ama denemekte fayda var). Birde dedim ya bütün delikleri kapat. Lavabolara yatmadan önce tıkaç koyuyorum.

Konuyu okurken kaşıntı tuttu ya, sanki böcekler gelicekmiş gibi. _Summer_ in dediği ilacı alıp bende deneyeceğim.

Kollarımı kaşımaktan kıpkırmızı oldum sanki kafamda geziyorlar..Çok kötü bir şey yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…