Gözle görülmeyecek kadar küçük böcekler oluyorr.Bende de olmuştu bu ama boyle seninki kadar geniş aralıklı değildi.Kabarcıklar daha yakındı bırbırıne.Kaşıntı yapıyor mu ?O kasıntı krızı geldıgınde durmadan kasıyordum neredeyse kanatana kadar ve baya inatçıyı geçmesi uzun sürmüştü benim.Aynısı ev arkadasımda olmuştu aynı zamanda.Yerlerınız ya da eevin tavanı parke mı ? Orda yasayan boceklerden olmuştu bizim.Yani tahmınımız oydu.İkimize de oldugu için.
Ya bacaklarımda kollarımda falan da var çok kaşınıyor, yerler parke ama evde de hiç böcek falan yok ki :/
Diyorum ya öle kalorifer bocegı gıbı bısey değil.Bazen yerdeki tahtalardan cızztt cızzt sesler gelirdi anlardık tahta boceği.Hatta hanı kıyafetin içine girip ısırıyorlar cunku arkadasımın kalcasında vardı mesela.Yanı cıplak teni değildi.Merak etme.Doktorun verdiği kremi sür devam ederse tekrardan gidersin olmadı.
krem vermedi ya crebros diye minik bir hap verdi, siz ne kullanmıştınız?
Arkadaşlar şuna bir bakar mısınız birkaç gündür vücudumda bunlardan çıktı kızamık, çiçek gibi duruyor ama hepsini oldum zaten onlar değil doktora gittim böcek ısırmış dedi crebros denen basit bir alerji hapı verdi ama etki etmiyor. Pazartesi tekrar gideceğim, aranızda böyle olan var mı hiç?
Eki Görüntüle 1108788
bunun sebebi bendeki tabi fazla facefood yemekten dolayı ve cilt kuruluğundan çıktı iki krem verdi doktor geçti. bidaha çıkmadı. ilaçtan önce tüm vücudumda 2 kez çıkmıştı. bende kaşıntı yok sadece bu şekilde kızarıklar çıkmıştı. ilaç ismide veririm ama sana iyi gelmezse diye mantıklı gelmedi eğer istersen isimlerini veririm.(ayrıca benim güneşe alerjim ve cilt kuruluğumda var)
aaa kötü olmus :2::2::2:
doktora git canımm
Bence bu bocek isirigi degil ya alerji yada kizamikcik (rubella) olabilir. Kizamik ve su ciceginden daha farkli bir virus oldugu icin aklima oda gelmedi degil. son zamanlarda degistiridigin krem yada sampuan turu bisey varsa onlarin icindeki maddelerden olmus olabilir. eger daha kotulesirse hastaneye git igneyle kontrol altina alinir
Bana böcek gibi geldi çünkü benimde alerjim var alerjideki kızarık ve kabarcıklar daha geniş oluyor böceklerinki sivri ve küçük oluyor
Arkadaşlar şuna bir bakar mısınız birkaç gündür vücudumda bunlardan çıktı kızamık, çiçek gibi duruyor ama hepsini oldum zaten onlar değil doktora gittim böcek ısırmış dedi crebros denen basit bir alerji hapı verdi ama etki etmiyor. Pazartesi tekrar gideceğim, aranızda böyle olan var mı
Arkadasim beni dinle bak benim basimada geldi boyle pes peşe ve asiri kasinan hemen geçmeyen kizariklardi cildircaktim sonra ogrendimki binanin komurlugunde kedi doğum yapmis pirelenmis bende bilmeden inmistim komurluge oradan eve cikarmisim yedi beni günlerce eczaneden ilaç aldim ilacladim evi temizledim komple ondan sonra geçti
Arkadaşlar şuna bir bakar mısınız birkaç gündür vücudumda bunlardan çıktı kızamık, çiçek gibi duruyor ama hepsini oldum zaten onlar değil doktora gittim böcek ısırmış dedi crebros denen basit bir alerji hapı verdi ama etki etmiyor. Pazartesi tekrar gideceğim, aranızda böyle olan var mı
Arkadasim beni dinle bak benim basimada geldi boyle pes peşe ve asiri kasinan hemen geçmeyen kizariklardi cildircaktim sonra ogrendimki binanin komurlugunde kedi doğum yapmis pirelenmis bende bilmeden inmistim komurluge oradan eve cikarmisim yedi beni günlerce eczaneden ilaç aldim ilacladim evi temizledim komple ondan sonra geçti
Hadi yaaa bi ilaçlayalım evi bar, aslında merdivenlerden inerken 2 defa hamamböceği gibi bir böcek görmüştüm ben ne bileyim onun gibi bir şey de olabilir belki
Arkadaşlar şuna bir bakar mısınız birkaç gündür vücudumda bunlardan çıktı kızamık, çiçek gibi duruyor ama hepsini oldum zaten onlar değil doktora gittim böcek ısırmış dedi crebros denen basit bir alerji hapı verdi ama etki etmiyor. Pazartesi tekrar gideceğim, aranızda böyle olan var mı hiç?
Eki Görüntüle 1108788
Hadi yaaa bi ilaçlayalım evi bar, aslında merdivenlerden inerken 2 defa hamamböceği gibi bir böcek görmüştüm ben ne bileyim onun gibi bir şey de olabilir belki
Eczaneden al ama o raid falan ise yaramiyo evi ilaçla CIK çok keskin bi ilaç çünkü sulandirip sikiyosun iyice üretmeden çaresine bak cabuk uruyolar çünkü ben çektim cunku
Eczaneden al ama o raid falan ise yaramiyo evi ilaçla CIK çok keskin bi ilaç çünkü sulandirip sikiyosun iyice üretmeden çaresine bak cabuk uruyolar çünkü ben çektim cunku
Tamam canım çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 1108788
Eki Görüntüle 1108788
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?