ajikal Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2009 1.323 1 0 36 Bursa 1 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ajikal #1 Kızlar mutfağımızda kalorifer böcekleri var,pazar günü 1 şişe böcek ilacını fırının arkasına dolaplara heryere sıktık,heryeri temizledik ama hala çıkıyor,geceleri inanın uyku uyuyamıyorum,tavsiye edeceğiniz böcek ilacı varmı ?
Kızlar mutfağımızda kalorifer böcekleri var,pazar günü 1 şişe böcek ilacını fırının arkasına dolaplara heryere sıktık,heryeri temizledik ama hala çıkıyor,geceleri inanın uyku uyuyamıyorum,tavsiye edeceğiniz böcek ilacı varmı ?
superisi59 Guru Kayıtlı Üye 20 Nisan 2009 143 0 316 Tekirdağ 1 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ajikal #2 ziraat odasından maksi diye bir ilaç var canım ben bu ilaçla kurtuldum inş faydası olur. ben camsil şişesine yapıp kullandım inş bulursun..bu ilacı
ziraat odasından maksi diye bir ilaç var canım ben bu ilaçla kurtuldum inş faydası olur. ben camsil şişesine yapıp kullandım inş bulursun..bu ilacı
ajikal Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2009 1.323 1 0 36 Bursa 4 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ajikal #3 neden kimse cevap yazmıyo :sinifsinif:
Pashmina Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2008 5.826 1 156 İstanbul 4 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ajikal #4 k-othhrine, bayer marka canım ziraatçiim ve aynı zamanda kullanıyoruz eve, dikkatli ol kullanırken zehirli bir ilaçtır.
k-othhrine, bayer marka canım ziraatçiim ve aynı zamanda kullanıyoruz eve, dikkatli ol kullanırken zehirli bir ilaçtır.
Fountain Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2008 3.199 119 163 4 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ajikal #5 ıyı bır ılaclama yapın sprey olanlarla sonra heryerı camasır suylu su ıle sılın yıkayın sonrada raıd marka bocek tabletı var karınca varsa onun ıcın tablet ayrı alın koyun 6 ay korur sonra tablettt yenıleyın
ıyı bır ılaclama yapın sprey olanlarla sonra heryerı camasır suylu su ıle sılın yıkayın sonrada raıd marka bocek tabletı var karınca varsa onun ıcın tablet ayrı alın koyun 6 ay korur sonra tablettt yenıleyın
ajikal Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2009 1.323 1 0 36 Bursa 6 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ajikal #6 teşekkürler kızlar zemuszemus
yabadabadu YA HERŞEYİM YA HİÇİM..... Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 624 2 96 Bursa 6 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ajikal #7 Pashmina .!.: k-othhrine, bayer marka canım ziraatçiim ve aynı zamanda kullanıyoruz eve, dikkatli ol kullanırken zehirli bir ilaçtır. Genişletmek için tıkla... kesinlikle katılıyorum kesin sonuç veren bir ilaç tabletler falan pek bir işe yaramıyor ...
Pashmina .!.: k-othhrine, bayer marka canım ziraatçiim ve aynı zamanda kullanıyoruz eve, dikkatli ol kullanırken zehirli bir ilaçtır. Genişletmek için tıkla... kesinlikle katılıyorum kesin sonuç veren bir ilaç tabletler falan pek bir işe yaramıyor ...