Böbrek taşı :'( :'(

Aktara gidiyimde aliyi canim deniyim bi cok sagol

annemde de bende de taş vardı boyutunu hatırlamıyorum bi hayli sıkıntılı günler geçirmiştik
meyan kökünü tavsiye ediyorum. aktarlarda satılır. meyan kökünü bi kaç avuç alıyorsunuz bi kaba üstüne su koyuyorsunuz o su içinde bekliyor 5-6 saat suyu çıkıyor kahverengi bişi onun sayesinde düzelmiştik biz.
haşlama derler bizim adana da sokaklarda satılır bilirmisiniz ? nettende bakarsanız meyan kökü şerbeti diye geçer görseli de budur. denemekten zarar gelmez geçmiş olsun

Aa duydumda boyle bir faydasi oldugunu bilmiyordum tesekkur ederim deniycem gecmis olsun sizede

Muskulus, taşı düşürdün mü sonunda? 1.5 cm bayagi büyük o sancıyı çekmektense ameliyat olmak daha az acıtır herhalde. Allah yardımcın olsun. Bende ki 6mm lik, 2 hafta önce çıktı, çok sancı çektim, mesane girişine kadar inmiş. Dışarı çıkarırken çok acıyor mu çok merak ediyorum, yoksa böbrekten kanal boyu ilerlerkenki acısı mı daha kötü? Düşürmüş olanlar bilgi verebilir mi?

Canim benimkisi duscek gibi degildi cok buyukyu hatta yanlis olculmus 20 mm yani 2 cm.olmus ameliyat riskliymis burda cok iyi bi dr bulduk ve Bu buyuk tasi 2 seansta kirdik simdi hepsi dustu nerdeyse agri kanaldan inerken olur onun disinda mesabeden sonrasinda bi aci agri olmuyor cikarkende hissedersin ama oyle buyuk bi acin olmaz

Şuan hamileyim ve 6 yıl arayla ikinci taşımı düşürmekteyim. Sadece belki birilerine bir yararı dokunur diye buraya yazmak istedim, böbrek ağrısını çeken bilir. İzmir'de ikamet etmem sebebiyle izmir torbalı dağtekke köyünden şu alarak acısız bir şekilde ilk taşımı düşürdüm, şuan hamileliğimde ikinci taş ağrım başladı, 2 gün çektim ve yine o köye gidip aynı sudan aldım, içer içmez ağrım kesildi ve 5.gün bugün yaşım düştü, yakınlarda ikamet edenler mutlaka o suyu denesin, umarım herkese şifa olur

Slm bende de 1.5cm ikinci kez gittim kirim merkezine bakalim dustumu kirildimi bilmiyorum bende cok korkuyorum cok sanci cekiyorum Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…