Cok kotu bi agri ya lazerle agri olmuyor mu hic :'(bende kum vardı ben bilirim o ağrıyı offf böyle bir ağrı yok bence lazerli olarak kırdır agrısız doktorunu iyi araştır ve kurtul ..
Cok kotu bi agri ya lazerle agri olmuyor mu hic :'(
Bende kanama oluyor bobregi ciziyormus tas :'( en iyisi lazer galiba doktorla konusayim bi sagol :'(sen doktorunu iyi araştır çünkü lazer biraz özenli yapılması gerekiyor lazerle kırılıyorlar ve acımıyor. Lazerle kırılmayanlar cerrahi müdahale gerektiriyor ondan da korkma bu acıyı çektiğine değmez . Onun acısı ne pistir bilmez miyim . Bide çok afedersin idrarda koku vs yapıyor taş olunca o da çok kötü bir durum .
ben o ağrıları hamileyken çektim ve hamile olduğum için hiçbir tedavi uygulanamamıştı kac gece ağladım o sancılar yüzünden en son kendi düstü gerçekten çok çok kötü bir ağrı allahım kimseye yaşatmasınArkadaslar lutfen yardim edin benim sag bobregimde 1.5 cm ( 15mm) tas var hemde bir yildir eskina balik tasi,sifali sular falan hepsini ictim ama gecmedi cok agrim oluyor :'( tas kirdirmadan coook korkuyorum cok acidigini soyluyorlar ve 1.5 cm tasi kiramayadabilirlermis o zaman cerrahi olcak napicam ben ya asiri korkuyorum :'( bobregim git gide zarar goruyor nolur tecrubeli birileri yardim etsin :'(
Ay canim cok gecmis olsun kim bilir ne acilar cekmissindirBu konu tam benlik :)
Az cekmedim bu taslardan
Her iki böbreğimde de irili ufakli bol miktarda tas var
İki yil önce gece şiddetli agriyla uyandim acilde sabahladim
Tas kanala gelmiş ama dusuremedim, kanali tikadigi için böbrek sisti, ameliyatla kanaldan alindi tikayan tas
Sonrasında doktor bana bir hap verdi omur boyu kullanacaksin dedi ama ben yan etkilerini okudum korktum cope attim ilaci
Ağustosun sonunda yine tas dusurdum, bu kez sol böbrekten
Yine kanalda kaldi tas, ama bu kez tam tikamadigi için bobregim çok sismedi, doktor bekledi
15 gün sonra kontrole gittiğimde düşmüştü
Ama her an tedirginim korkuyorum yine ayni sancilari cekicem diye
Cantamda 4 farklı agri kesiciyle geziyorum artik
Amin canim ya keske duscek boyutta olsa ama imkansiz :'( cok gecmis olsun sanadaben o ağrıları hamileyken çektim ve hamile olduğum için hiçbir tedavi uygulanamamıştı kac gece ağladım o sancılar yüzünden en son kendi düstü gerçekten çok çok kötü bir ağrı allahım kimseye yaşatmasın
Peki tasin boyutu ne kadardi canim hic hatifliyor musun birde nasil kullandiniz ?Babamda olduydu.
Nerden duymuştuk bilmiyorum ama babam o zaman şeffaf acı bi su içiyordu. kekik suyu. onun sayesinde düşürdüğünü hatırlıyorum.
saol canmAmin canim ya keske duscek boyutta olsa ama imkansiz :'( cok gecmis olsun sanada
Peki tasin boyutu ne kadardi canim hic hatifliyor musun birde nasil kullandiniz ?
bol su içip ip atlıyacaksınız bende düşürüyorum devamlı üretiyor vücudum bol su içip spor yapıyorum rabbim şifa versinArkadaslar lutfen yardim edin benim sag bobregimde 1.5 cm ( 15mm) tas var hemde bir yildir eskina balik tasi,sifali sular falan hepsini ictim ama gecmedi cok agrim oluyor :'( tas kirdirmadan coook korkuyorum cok acidigini soyluyorlar ve 1.5 cm tasi kiramayadabilirlermis o zaman cerrahi olcak napicam ben ya asiri korkuyorum :'( bobregim git gide zarar goruyor nolur tecrubeli birileri yardim etsin :'(
Ah canim keske oyle duscek boyutta olsa ama cok buyuk :'(bol su içip ip atlıyacaksınız bende düşürüyorum devamlı üretiyor vücudum bol su içip spor yapıyorum rabbim şifa versin
Aktara gidiyimde aliyi canim deniyim bi cok sagolCanım kaç santimdi hatırlamıyorum. Ama sıkıntılıydı baya.
Bi şişeye doldurdugu kekik suyundan her gün bi bardak içiyordu, arayıp sorabilirim istersen tam ölçüsünü bir bardak mı iki bardak mı vs. 10 gü falan kullanmıştı sanırım.