- 16 Mayıs 2022
- 1.581
- 5.033
- 29
Taş kırdırılacak yerde değilmiş o yüzden ameliyat . Allah yardımcımız olsun morbe çok zor çok .ya kırma falan yapmayacaklar mi?Annemede kırma işlemi yaptılar sonra düşmesi ameliyat edecekti doktor karaciğer değerleri yüksek çıkmış tam normale döndü derken bakmışlar taş yok bir anda da düşebilir yani bol bol su içmey devam ip atlama imkanım varsa deneyebilirsin .
Teşekkür ederim inşallah sizde en kısa zamanda atlatırsınız. Burdan yasakmı bilemiyorum özelden yazarım isimleriniGeçmiş olsun. İnşallah bir daha taş olmaz taşı eriten ilacı özelden yazarsanız sevinirim.Belki buraya yazmak yasaktır
Özelden yazarım ilacları. Aynen mesanemde inanılmaz bi ağrı idrarımı yaparken çok zorlanmaya başlamıştım son zamanlar yanma ağrı bu yüzden acile bile gittim gecenin bi yarisı muhtemelen düşürüyosunuzdur demişlerdi,bulantımda oldu ilaçlardanmıdır die doktorumu aradım düşürürken bulantı yapar korkma ilaca devam et demişti hakikatende öyle oldu. İyiki bu doktorla karsilastim ilacları yazarken düzenli kullanırsan %90 düşecek 15 gün içinde demişti Allah razı olsun ondan hafifledim resmen darısı size inşallahHangi ilaçlar acaba ? Birde düşerken bir ağrı yanma ,mide bulantısı falan oldumu?
Ay hadi inşallah canım ya . Benim yanma bulantı falan 10 gündür var. Size de çok geçmiş olsun bir daha da olmasın inşallah o çile çekilmez .Özelden yazarım ilacları. Aynen mesanemde inanılmaz bi ağrı idrarımı yaparken çok zorlanmaya başlamıştım son zamanlar yanma ağrı bu yüzden acile bile gittim gecenin bi yarisı muhtemelen düşürüyosunuzdur demişlerdi,bulantımda oldu ilaçlardanmıdır die doktorumu aradım düşürürken bulantı yapar korkma ilaca devam et demişti hakikatende öyle oldu. İyiki bu doktorla karsilastim ilacları yazarken düzenli kullanırsan %90 düşecek 15 gün içinde demişti Allah razı olsun ondan hafifledim resmen darısı size inşallah
Amin inşallah en kısa zamanda sizde kurtulursunuz inşallahAy hadi inşallah canım ya . Benim yanma bulantı falan 10 gündür var. Size de çok geçmiş olsun bir daha da olmasın inşallah o çile çekilmez .
Buranın tecrübe etmiş kadınları olarak öncelikle geçmiş olsun. Taşın yeri önemli . 14 mm kendiliğinden düşme ihtimali yok zaten . Kırma yöntemi olur . Ama bazen kırma da işe yaramayınca ameliyat şart oluyor .Arkadaşlar bndede 14 mm taş var oluştu 4mm yıllar önce büyümüş iki doktor da amelîyat dedi cuma günü araştırma hastahanesine gideceğim bakalım oradaki nediyecek sizce amelîyatmi olur yoksa kırma mi tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Tşk ederimBuranın tecrübe etmiş kadınları olarak öncelikle geçmiş olsun. Taşın yeri önemli . 14 mm kendiliğinden düşme ihtimali yok zaten . Kırma yöntemi olur . Ama bazen kırma da işe yaramayınca ameliyat şart oluyor .
Merhaba ,ben bugün ultrason çektirdim taş yok düşmüş yani çok şükür epeydir ağrı olmuyor zaten .Sen nasılsın?Buranın tecrübe etmiş kadınları olarak öncelikle geçmiş olsun. Taşın yeri önemli . 14 mm kendiliğinden düşme ihtimali yok zaten . Kırma yöntemi olur . Ama bazen kırma da işe yaramayınca ameliyat şart oluyor .
Kaç büyüklüğündeydi sizin taş gözünüz aydın olsun çok sevindimMerhaba ,ben bugün ultrason çektirdim taş yok düşmüş yani çok şükür epeydir ağrı olmuyor zaten .Sen nasılsın?
AA çok sevindimMerhaba ,ben bugün ultrason çektirdim taş yok düşmüş yani çok şükür epeydir ağrı olmuyor zaten .Sen nasılsın?
Boyutu nekadardiAA çok sevindimBende gittim taş görünmedi ama ağrılarım devam ediyor dedim parça parça kalmıştır dedi .kullandığım bir şey var sanırım o eritiyor yavaş yavaş terkediyor vücudumu
6mm diBoyutu nekadardi
İnşallah sende kurtulursun.Küçücük şey nasıl can yakıyor.Kalanlarda hemen düşse keşke.AA çok sevindimBende gittim taş görünmedi ama ağrılarım devam ediyor dedim parça parça kalmıştır dedi .kullandığım bir şey var sanırım o eritiyor yavaş yavaş terkediyor vücudumu
Teşekkürler 5 mm benimki sizede acil şifalar versin Rabbim.Kaç büyüklüğündeydi sizin taş gözünüz aydın olsun çok sevindim
14 mm benimkide devlet hastanesi ameliyat dedi araştırma hastanesine yolladi cuma gidicem bakalım ne olacak6mm di
Boyutu büyük kırdırma ya da ameliyat .14 mm benimkide devlet hastanesi ameliyat dedi araştırma hastanesine yolladi cuma gidicem bakalım ne olacak
Bakalım düşürmem imkansız ne derse onu yapcamBoyutu büyük kırdırma ya da ameliyat .
Sana tavsiyem düşürmek için hiç uğraşma doktor ne diyorsa onu yaptır .
Banada taşın yok dediler en son yanlış bakılmış böbrek şişmiş idrar boşaltimi yaptılar ama ilk doktoruma bir daha gidicem tekrar dan birde bu hastahanede ultrasyon isticemKızlar kızlar son durumlarınız nedir. Ben kurtuldum sanırken tekrar acillik oldum bu aralar çekiyorum yine. Taş görünmüyor ama kanımda enfeksiyon yapmış ve sanırım hala minik taşlarım var. Başa döndüm tekrar.