Böbrek Taşı

Taş kırdırılacak yerde değilmiş o yüzden ameliyat . Allah yardımcımız olsun morbe çok zor çok .

Geçmiş olsun. İnşallah bir daha taş olmaz taşı eriten ilacı özelden yazarsanız sevinirim.Belki buraya yazmak yasaktır
Teşekkür ederim inşallah sizde en kısa zamanda atlatırsınız. Burdan yasakmı bilemiyorum özelden yazarım isimlerini

Hangi ilaçlar acaba ? Birde düşerken bir ağrı yanma ,mide bulantısı falan oldumu?
Özelden yazarım ilacları. Aynen mesanemde inanılmaz bi ağrı idrarımı yaparken çok zorlanmaya başlamıştım son zamanlar yanma ağrı bu yüzden acile bile gittim gecenin bi yarisı muhtemelen düşürüyosunuzdur demişlerdi,bulantımda oldu ilaçlardanmıdır die doktorumu aradım düşürürken bulantı yapar korkma ilaca devam et demişti hakikatende öyle oldu. İyiki bu doktorla karsilastim ilacları yazarken düzenli kullanırsan %90 düşecek 15 gün içinde demişti Allah razı olsun ondan hafifledim resmen darısı size inşallah

Ay hadi inşallah canım ya . Benim yanma bulantı falan 10 gündür var. Size de çok geçmiş olsun bir daha da olmasın inşallah o çile çekilmez .

Arkadaşlar bndede 14 mm taş var oluştu 4mm yıllar önce büyümüş iki doktor da amelîyat dedi cuma günü araştırma hastahanesine gideceğim bakalım oradaki nediyecek sizce amelîyatmi olur yoksa kırma mi tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum

Buranın tecrübe etmiş kadınları olarak öncelikle geçmiş olsun. Taşın yeri önemli . 14 mm kendiliğinden düşme ihtimali yok zaten . Kırma yöntemi olur . Ama bazen kırma da işe yaramayınca ameliyat şart oluyor .

Tşk ederim

Merhaba ,ben bugün ultrason çektirdim taş yok düşmüş yani çok şükür epeydir ağrı olmuyor zaten .Sen nasılsın?

Merhaba ,ben bugün ultrason çektirdim taş yok düşmüş yani çok şükür epeydir ağrı olmuyor zaten .Sen nasılsın?
Kaç büyüklüğündeydi sizin taş gözünüz aydın olsun çok sevindim

Böbrek taşları büyükse ameliyat olunması şart diye okumuştum kızlar..geçmiş olsun

AA çok sevindim Bende gittim taş görünmedi ama ağrılarım devam ediyor dedim parça parça kalmıştır dedi .kullandığım bir şey var sanırım o eritiyor yavaş yavaş terkediyor vücudumu

AA çok sevindim Bende gittim taş görünmedi ama ağrılarım devam ediyor dedim parça parça kalmıştır dedi .kullandığım bir şey var sanırım o eritiyor yavaş yavaş terkediyor vücudumu
Boyutu nekadardi

İnşallah sende kurtulursun.Küçücük şey nasıl can yakıyor.Kalanlarda hemen düşse keşke.
Kaç büyüklüğündeydi sizin taş gözünüz aydın olsun çok sevindim
Teşekkürler 5 mm benimki sizede acil şifalar versin Rabbim.

Kızlar kızlar son durumlarınız nedir. Ben kurtuldum sanırken tekrar acillik oldum bu aralar çekiyorum yine. Taş görünmüyor ama kanımda enfeksiyon yapmış ve sanırım hala minik taşlarım var. Başa döndüm tekrar.

Banada taşın yok dediler en son yanlış bakılmış böbrek şişmiş idrar boşaltimi yaptılar ama ilk doktoruma bir daha gidicem tekrar dan birde bu hastahanede ultrasyon isticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…