Böbrek Taşı

Banada taşın yok dediler en son yanlış bakılmış böbrek şişmiş idrar boşaltimi yaptılar ama ilk doktoruma bir daha gidicem tekrar dan birde bu hastahanede ultrasyon isticem
Ya ultrason ve röntgen kesin çözüm değil .tomografi kesin olarak yerini ve boyutunu gösteriyor . Ben 2 ayda 2 defa çektirdiğim için doktor çektirmeyelim dedi. Sen çektirmediysen tomografi çektir kesin sonuç .ağrın, yanman ,bulantın falan yoksa taşta yoktur aslında .

Ya ultrason ve röntgen kesin çözüm değil .tomografi kesin olarak yerini ve boyutunu gösteriyor . Ben 2 ayda 2 defa çektirdiğim için doktor çektirmeyelim dedi. Sen çektirmediysen tomografi çektir kesin sonuç .ağrın, yanman ,bulantın falan yoksa taşta yoktur aslında .
Tomografi çektirdim taş yok diyor genede içim rahat değil benim çünkü ağrım var

Tomografi çektirdim taş yok diyor genede içim rahat değil benim çünkü ağrım var
Hadi ya tomografi kesin sonuçtur halbuki . Peki yanma var mı ?
Acile gidip kan ve idrar tahlili yaptır bir de . 1 cm’lik taş görünmüyorsa yoktur bence de . Belki başka bir şeydir .

Valla bnm aklımin almadığı konu şu hadi taşı tahmin ettiniz 14 mm olduğunu nasıl tespit ettiniz ultrasonyonda🤣🤣

Valla bnm aklımin almadığı konu şu hadi taşı tahmin ettiniz 14 mm olduğunu nasıl tespit ettiniz ultrasonyonda🤣🤣
😂 o da ilginç yani hani desek ki küçük bir taş yanlış bakmışız demelerini anlarım ama cidden 14 mm nasıl yani 1cmden büyük taşta nasıl yanlışlık yapıldı . Mesela benim ilk ultrasonda 5 mm çıktı sonra tomografi de 6 mm çıktı . 1 mm yanlışlık oldu heralde senin durum apayrı 😂

X