- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
-
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
Hamilelikten once spor yapiyodum ve boyle bi sikintim varsada hissetmeden kurtuluyodum. Ama malesef aktivite olarak sadece yuzme yuruyus ve ev isi yapabiliyorum hamilelikte.canım benım çok geçmiş olsun
benım kesin çözümüm var ama işte hamılesin onun için birşey diyemıyorum
Kum bende doktum bi kac gunde rahatliyodum ama tas gozumu korkuttu. Agrim suanlik cok yok ama dun 1 bugun iki. Ve yarim saat once hafiften agri basladi. Bol su icmeye calisicam :/ cok tesekkur ederimKum dökmüş biri olarak seni çok iyi anlıyorum inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canim bol su içmen gerek çok ağrın var mı? Baya ağrı yapar çünkü çok geçmiş olsun
Merhaba umarım hala buralardasındır kesin çözüm nedir acaba ?canım benım çok geçmiş olsun
benım kesin çözümüm var ama işte hamılesin onun için birşey diyemıyorum
evet hala ara sıra takılıyorum burayaMerhaba umarım hala buralardasındır kesin çözüm nedir acaba ?
evet hala ara sıra takılıyorum buraya
kk ya gireyim diye eve bilgisayar aldırdım ama kocama çocuğun derslerine lazım dedim
çarşıdan misvak alacaksın 4-5 tane sopa şeklinde zaten , akşam yap bu işi , yıka ortadan dikine ayır 2 litresuya yakın bir çaydanlık altınaçok amaçlı bilgisayar . Şu kesin çözüm neydi acaba ya
Ya ay denicrm inşallah bana da yararı olur ya . Denemediğim şey kalmadı düşmediçarşıdan misvak alacaksın 4-5 tane sopa şeklinde zaten , akşam yap bu işi , yıka ortadan dikine ayır 2 litresuya yakın bir çaydanlık altına
su koy içine misvak ları koy kaynamaya başladıktan sonra 45 dk kaynamaya devam edecek , altını kapat çaydanlıgın ağzınıda kapat dışarı balkona koy kendı kendıne sogusun ,
asıl mesele burdan sonra başlıyor , sabaha karşı saat kuracan kalkıp bir bardak süzüp içip yatacaksın , kalanı buzdolabına koy,
sabah kalkıp gene iç üzerine en az 2 saat gene birşey yiyip içmeyeceksin , bütün mesela aç karnına olman lazım , ve içine birşey koymayacaksın ,
bu hazırladıgın zaten 2 gunde biter , 3, gunu dr git tekrar film ultrason çektir dr sana ne yaptın taşın nerede diyecek ,
yüzde 100 sonuç alacagın bir tarif , amelıyat masasından kaldırdıgımız taşını erittiğimiz insanlar tanıdıkalrımız var ,
lütfen ama lütfen aç karnına için ve üstüne birşey yiyip içmeyeceksiniz ,
aklına takılan birşey olursa gene sorarbilirsin ,
Ya ay denicrm inşallah bana da yararı olur ya . Denemediğim şey kalmadı düşmedi
Gilaburu dur bir şey önerdiler şimdi onu kullanıyorum bi işe yaramazsa bu dediğini kullanıcamyaa inan okadar çok kişiye tarif verdik ve fayda oldugu ki saymakla bitmez
ama bütün mesele tamamen AÇ karnına olman gerekiyro ve üzerine birşey yiyip içmeyeceksin ,
allahın izniyle taşın oldugu yerde eriyecek ,
burada çok kişiye tarif verdim ama lütfen faydası olup olmadıgını dönüş yaparsan sevinirim , tarifi alan unutuyor beni
Canım unutmadım seniyaa inan okadar çok kişiye tarif verdik ve fayda oldugu ki saymakla bitmez
ama bütün mesele tamamen AÇ karnına olman gerekiyro ve üzerine birşey yiyip içmeyeceksin ,
allahın izniyle taşın oldugu yerde eriyecek ,
burada çok kişiye tarif verdim ama lütfen faydası olup olmadıgını dönüş yaparsan sevinirim , tarifi alan unutuyor beni