Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf bende de 5 tane taş varr arkadaslarr 3 ay önce teşhiş konuldu ben korkumdan asla doktora gidemıyorum tek yaptıgım günde 2-2,5 litre su içmek büyürmü büyümezmi bilmiyorum aşırı korkuyorum ilaçlı film cektirmeye gittim ama yapamadım kucuklukten kalan doktor fobim var iltihap falan olmuşmudur bılmıyorum sizde iltihap nasıl belirti verdi agrımı yaptı ateşmi yaptı
tşk ederim cevap için birşey daha soracagım ben 3 aydır gitmiyorum ve büyümüştür diye korkuyorum sizce bu 3 ayda büyümüş olabilirmi
ya ilaçlı film cekimine gittim o masaya yattım ordaki teknisyen kız sürekli azarlıyordu ben bigun önceden müsil ilacımı falan herşeyimi sorunsuzca içtim gittim ama zaten doktor konusunda korkak biriyim ordaki kızında benı strese sokması benı cok fena yaptıı birde damar yolu açtılar kolumdan sonraa bu damar inceymiş diyerek pat diyee cekip cıkardı oraya taktıgı seyı öteki koluma geçti baktı ordaki damarda ince el bilegimden girmeyi denicekti benım tansıyonum düştü cok fena oldum yapamıcam dedım cıktım yani kıyısından döndüm baska doktora gitmeyi dusunuyorum ama şimdidee büyümüştür diye korkuyorum böyle bi çelişki işte:S
tşk ederim bu arada cvplar ıcın ıcım rahatladı birazda olsa
patlamalar derken damar patlaması mı ay iyice korktum evet yaptırmak zorundayım ama öyle böyle değil cok korkuyorum iyi dayanmşsın yaa çok geçmiş olsunn
şimdii anladım tamam ayy bende dıyorumkii nasıl patlarr damarr tamam benımde öyle olmuştu iştee sağ kolumdan verdıler baktılar olmadıı öteki kola geçtiler demekki benımkide şişti kullanılmaz halee geldii enınde sonunda baktırcam işte agrım sızımda yok cok şükürr tek korkum büyümesi ve cogalması ama elimden geleni yapıcam bol su içicem limon suyuda koruyomuş ve kendimi hazır hissettıgım andada gidicem doktora inşallah
cok tşk ederim ben arada böyle sorular sorabilirim dimii:)cunku cidden böbrek konusundaa bilgin fazlaa bende oldukca evhamlı biriyimdir de
bide benim taşlar sağ böbrekte 7mm ve 5mm,solda 4mm,5mm ve 5mm olmak üzere 5 taneler cokmu büyük sence
23 yaşındayım ben cok az su içerdim yani hiç içmiyordumda diyebilirim sanırım bu nedenlee oluştularr şimdi cok su içiyorum 3 litreye cıkarıcam inşallah sabahtan beri bi litreyi içtim:)
hepsi sağda diil 3 tanes sagda 2 tane solda ama yinede cok tabiki sayısı sayısı artmasın ve olanlar büyümesinde baska birşey istemem bide cok dikkat edıyorum çay kahve çilek taş yapıcı seylerden agzıma surmuyorumm kendimi hazır hissedincede gidicem inşallah tşkler
tşk ederim yani su içersem asla büyümez ve cogalmazz dıyosun öylemii