Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsunn benim idrar yolu iltihabı hakkında pek bilgim yok ama bitkisel caylar alabilirsin aktara sorup cidden faydası oluyor cidden geçmiş olsun
kızlar sancılarımdan dolayı giremedim sancım biraz hafifleyince yazdıklarınızı okudum
öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkürederim demek ki ilk yapmam gereken günde üç litre su içmek gerekiyor peki idrar yolları iltihabı için ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler
tekrar geçmiş olsun...
idrar yolu enfeksiyonun için de diğer arkadaşlarla hem fikir olarak yazdık ne yapman gerektiğini ama sen dikkat etmemişsin...
enfeksiyonun iyileşmesi için antibiyotik kullanman şart, başka türlü iyileşmez...
nilimm86 arkadaşımız sana çay önermiş son derece iyi niyetli olarak fakat bence bu seni iyileştirmez...bir an evvel ilaç tedavine başla...
taş düşmekte gecikirse bir an önce kırdırman lazım...üstelik enfeksiyonda var...böbreğini çok zorlamana gerek yok.
canım 15 yıldır böbrek taşıyla savaşıyorum defalarca ameliyat oldum kırdırdım vücudum üretiyor özellikle bu aylarda taş kanala düşer sana tavsiyem bol su iç ip atla sıcak su dolu küvete otur karabiber ve süt ürünlerinden uzak dur taşın olduğu sürece enfeksiyon sürekli olur maydanoz kaynat iç ve düşürmek için bir bitki öğrendim ama şimdi daha söylemeyeyim ben kullanıcam ondan sonra çünkü kesin düşürüyormuş allah yardımcın olsun güç versin merak ettiğin varsa sor bir ürolog kadar bilgim var
ay düşürmek içinn bitkimii :1shok:yaa cnm bana özelden söyleyebilir misin ama eger önce ben deneyim diye kararlıysan eger denersen ve işe yararsa söyle olurmu cunku 5 tane taşım var ciddi anlamdaa korkuyorum doktordan
ya cok ilkelce davranıyorum belki kızmayın arkidişlerr doktor varken niye baska seylerden medet umuyosun diyenler olabilir ama uff ciddi fobim var:S
önce git ilaçlı çekimini biran önce yaptırkaydirigubbakcemile
gözlerinde ellerin de şişme var mı?
tamam tamam çekme saçımdan didicem inşallahkaydirigubbakcemile3
yaa canım iştee hiç bir şikayetim yok zaten o yüzden tuhaf gelıyor ya bana yani dıyorumki agrım sızım yok idrarım kanlı gelirdi artık o da yok dıyorumki nasıl oluyor bu taşlar varmı yokmu anlamadım yoksa habersizce düşüverdilerde ben mi bilmiyomm ay keşke düşüvermiş olsalarrrr
ben bişey sorcamm sardunyacım umarım okursunn:)
ben bazı gunler ayın 2-3 günü sadece gunde 1 bucuk litre su ancak içebiliyorum ama sadece dedıgım gibi 2-3 gün bu sürede hemen taşlar büyümeye cogalmaya baslamaz öyle diilmiii?(ay cok soru soruyorum dimii:))
canım benim de içmediğim zamanlar oldu ama o zaman taş oluşmadı bir daha...
ne zaman günde 3 litre su içmeyi bıraktım 2-3 yıl sonra taşlar oluşmaya başladı...
6 yıl su içerek çok güzel götürdüm böbreklerim hep pırıl pırıl çıktı....dediğim gibi su içmeyi bıraktım son 2-3 yıldan sonra 2 sağ 2 sol olmak üzere minik minik 4 tane taşım oldu...
taşlarım hala var...su içmeye başladım tekrar büyütmemek için...
panik yapma tatlım...arada, günde 3 değil hiç su içmeden geçirsen bile "genel olarak" düzenli günde 3 litre içersen hiç birşey olmaz:teselli:
CANIM DOKTORA GıTMEKTEN ARTIK BENDE KORKAR OLDUM bitkiyi daha deneyemedim herkes onu içince acilin kapısında bekle sancı tutar diyor o yüzden korkuyorum en kısa zamanda kullanıcam bu arada taş oluşumunu engelleyen ilaç var ben kullanamadım yan etki gösterdi