- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
- Konu Sahibi _september_
-
aa gözün aydın kaç haftalık?derecesini bilmiyorum cnm hiç baktırmadım dahaBende suan 3. Ye hamileyim cnm ilerleyen zamanda benide ne bekler bilmiyorum bobregin aiskinligi ne boyutta derecesi kaç
13+1 cnm benimki sagol seninde gozün aydin derecesini bilmeden doktor neye gire taktirmak istiyorki bi kontrol ettir urolojiye gidipaa gözün aydın kaç haftalık?derecesini bilmiyorum cnm hiç baktırmadım daha
daha önceki gebeliğimden biliyor kadın doğum doktorum aynı kişi geçen gittiğimde baktı yine şişmiş dedi13+1 cnm benimki sagol seninde gozün aydin derecesini bilmeden doktor neye gire taktirmak istiyorki bi kontrol ettir urolojiye gidip
Benim 1. Hamileligimde ikinci hamileligimde sisti bindada sisecek biliyorum ilkinde taktirdim dedigin gibi erken dogdu ikincide uroloji doktorum yakma taraftarı olmadı 37 haftada dogdu direk takalim demek yerine neden uroloji doktoruyla ortak karar verilmiyor bence en iyisini uroloji doktorun bilir bi görus derim ilerleme derecesi ne bi ogrenmis olursun cnmdaha önceki gebeliğimden biliyor kadın doğum doktorum aynı kişi geçen gittiğimde baktı yine şişmiş dedi
şimdi konuştum cnm ürologla oğlumun sünnetinide yapmıştı çok güvenilir birisi cumartesi gel diyor çok takma taraftarı olmuyorum koruyabildiğimiz kadar koruruz diyor inşallah takılmaz ya valla her türlüsünü denediler anestezili anestezisiz düştü tekara taktılar ,kaydı tekrar taktılar dayanamam yani artık ,olmazsa deri üstünden de oluyormuş onu sorucamBenim 1. Hamileligimde ikinci hamileligimde sisti bindada sisecek biliyorum ilkinde taktirdim dedigin gibi erken dogdu ikincide uroloji doktorum yakma taraftarı olmadı 37 haftada dogdu direk takalim demek yerine neden uroloji doktoruyla ortak karar verilmiyor bence en iyisini uroloji doktorun bilir bi görus derim ilerleme derecesi ne bi ogrenmis olursun cnm
Seninki kac haftalik cnmşimdi konuştum cnm ürologla oğlumun sünnetinide yapmıştı çok güvenilir birisi cumartesi gel diyor çok takma taraftarı olmuyorum koruyabildiğimiz kadar koruruz diyor inşallah takılmaz ya valla her türlüsünü denediler anestezili anestezisiz düştü tekara taktılar ,kaydı tekrar taktılar dayanamam yani artık ,olmazsa deri üstünden de oluyormuş onu sorucam
26 haftalık, cumartesi 27 olacakSeninki kac haftalik cnm
Maşallah cnm senin ilerlemis baya bu saatten sonra takmadan bi sekilde yol izlense daha iyi sanki bi git bakalim uroloji ne diyecek hakkında hayırlisı olain saglikla kavuş yavruna26 haftalık cumartesi 27
amin canm hepimiz kavuşalım o yüzden taktırmamak için diretiyorum ,Maşallah cnm senin ilerlemis baya bu saatten sonra takmadan bi sekilde yol izlense daha iyi sanki bi git bakalim uroloji ne diyecek hakkında hayırlisı olain saglikla kavuş yavruna
taktırdınız mı stentMaşallah cnm senin ilerlemis baya bu saatten sonra takmadan bi sekilde yol izlense daha iyi sanki bi git bakalim uroloji ne diyecek hakkında hayırlisı olain saglikla kavuş yavruna
bendede vr genıslme taktırmk ıstemıyrum zor ıdrar yapışıyormuş bu ıkıncı gebelıkbenim her gebelikte takılıyor ağrım olmasada
Cnm benim üçüncü gebeliğim birincide taktırdım ikincide doktor taktırma taraftarı olmadı inşallah bundada takılmaz bende ağrı sızı olmuyor ama bunda nasil olur nasıl ilerler bilemiyorum beklemedeyimbendede vr genıslme taktırmk ıstemıyrum zor ıdrar yapışıyormuş bu ıkıncı gebelık
Merhaba stent çıktıktan sonra nasıl hissettiniz yani tam olarak ne zaman toparlandınız ? Ağrınız yanmanız varmanız oldu muCnm benim üçüncü gebeliğim birincide taktırdım ikincide doktor taktırma taraftarı olmadı inşallah bundada takılmaz bende ağrı sızı olmuyor ama bunda nasil olur nasıl ilerler bilemiyorum beklemedeyim
Selam Nil Melek üstünden baya zaman geçmiş ama umarım görürsün mesajımı.. stent çıktıktan ne kadar sonra batma yanma ağrı hissin kayboldu ? SeZaryen ve stent acısı birleşince çok zorlandın mı. Eski hayatına dönmen ne kadar zamanını aldı ? Şimdiden teşekkür ederimMerhaba canim. Oncelikle gecmis olsun. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin. Bende stent taktiranlardanim. 2 kez takildi hemde. Ilk takilan kendiliginden cikti. Sonra daha kalini takildi. Hamileligimin son gunleri idrarim hep kanli geldi benim. Cok ayakta kalamadim yuruyemedim. Stent bnm bunyeme sanirim tam uyum gosteremedi. Dogumdan 1 ay sonra cikarilacakti normalde. Ama benim idrarim kanli gelmeye devam etti. Yine yuruyemiyordum cok ayakta durammiyordum. Dr um 1 hafta sonra hemen cikartsin dedi. Dogumdan 10 gun sonra anestezi alarak cikarttim. Takilirkende cikalrkende anestezi aldim. Sutumu sagip buzluga atmistim onceden. Anestezi aldigim gun surekli sutumu sagip doktum buzluktan cikarip verdim bebegime. Cok sukur simdi ikimizse saglikliyiz. Allah yardimcin olsun :)
Bende aynını yasadım bi hafta arayla antibiotik kullandım kan oldu idrarımda şimdi yeni bitti antibiotik bi sorun yok ama çok korkuyorum hafif stent agrısı hissediyorum nasıl gecti geneliğiniz ben daha 15. HaftadayımMerhabalar.. bende 20 haftalıkken çok şiddetli sancıyla hasteneye düştüm. 22. Haftaya kadar dayandım ama en sonunda stent takıldı. İlk 2 hafta her şey çok güzeldi ama daha sonra sık sık tuvaletw gitmeye ve sürekli kan işemeye başladım. Tabi bunlarla da bitmedi. Gün geçtikçe sancılarım tarif edilemez bir boyuta geçti . Defalarca antibiyotik kullandım hiç bir işe yaramadı. Şuan biri beni tutmadıkça yürüyemiyorum, sabahlara kadar stentin batmasından inim inim İnliyorum. Ne uyku kaldı ne bir şey. 35 haftalık oldu. Neredeyse yeter alın artık diyecek durumdayım. Stenti olup hiç normal doğum yapan yok mu ya çok merak ediyorum. Çünkü bu kadar acının üstüne bir de sezeryan keşişinin acısıyla uğraşmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?