- Konu Sahibi DilekYazar
-
hoşgeldin canım benim de hamilelikten önce böbrek ağrılarım olurdu taş bile düşürdüm geçen aksam da sol böbreğimde yine ayni ağğrı olunca çok korktum ama uzun sürmedi allahtan. çok su iç diyorlar ama günde 2 litreyi geçemiyorum bir de kış ayındayız ya o yüzden galiba zorla içiyorum suyu. inşallah ağrılarımız devam etmez de rahat bir hamilelik geçiririz sana da geçmiş olsun canım.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
ben 17 haftalık hamileyim 2 gündür böbreklerim agriyor ama hareket edince agriyor karın büyüyor ondan mı acaba yoksa gerçekten böbrek agrısı mı anlamadım
hoşgeldin canım benim de hamilelikten önce böbrek ağrılarım olurdu taş bile düşürdüm geçen aksam da sol böbreğimde yine ayni ağğrı olunca çok korktum ama uzun sürmedi allahtan. çok su iç diyorlar ama günde 2 litreyi geçemiyorum bir de kış ayındayız ya o yüzden galiba zorla içiyorum suyu. inşallah ağrılarımız devam etmez de rahat bir hamilelik geçiririz sana da geçmiş olsun canım.
Selam arkadaslar.ben hamile oldugumu dusunuyorum. Adetım bugun olmalıydı ama olmadı.kasık agrıları hafıf bas donmesı var.gelelım soruma.bobrek sancılarım da var.boyle erken baslarmı genıslenme? Yardımcı olursanız sevınırım.
İnşallah olursun canımAdet olmadım ama hamıle de deılmısım yaa her belırtıyı gebelık zannedıyorum
Merhaba, bnm de 3 gün önce sağda, böbrek olduğunu düşündüğüm yerde ağrım başladı. üşüttüm sanıp önemsemedim önce, şiddetli de değildi öyle. Ama dün ve bugün dayanamıyorum. Dün doktoruma mesaj attım, bol su için, geçmezse gelin tahlil yapalım dedi. Su miktarını artırınca geçti dün. Bugün tekrarladı, bol bol su içince yine geçti. Anladığım kadarıyla her gün abartarak su içmem lazımBende zorla da olsa içiyorum 2 litreden fazla oluyo
Merhaba cnm gecmis olsun ben bol su ictigimden beri agrim olmadi cok sukur 2 litre icmen lszim en azMerhaba, bnm de 3 gün önce sağda, böbrek olduğunu düşündüğüm yerde ağrım başladı. üşüttüm sanıp önemsemedim önce, şiddetli de değildi öyle. Ama dün ve bugün dayanamıyorum. Dün doktoruma mesaj attım, bol su için, geçmezse gelin tahlil yapalım dedi. Su miktarını artırınca geçti dün. Bugün tekrarladı, bol bol su içince yine geçti. Anladığım kadarıyla her gün abartarak su içmem lazımYoksa hep böyle tekrar mı edecek bu ağrı, her seferinde daha şiddetli geliyor sanki.
Tekrarlamadı mı yani sende? Peki ne kadar çektin ağrıyı, 1 defa mı oldu sadece?Merhaba cnm gecmis olsun ben bol su ictigimden beri agrim olmadi cok sukur 2 litre icmen lszim en az
Su icmedigimde agriyor ne zaman icsem agri olmuyorTekrarlamadı mı yani sende? Peki ne kadar çektin ağrıyı, 1 defa mı oldu sadece?
a-a bak bunu duymamıştım, o kadar araştırdım iki gündür ilk defa duyuyorum. sağol cnm. ben deli gibi tuzlu ve acı tüketiyorum, hem de öyle böyle değil.Su icmedigimde agriyor ne zaman icsem agri olmuyor
Bi de tuzlu cok yeme o da böbreklere zararli ben tuzu kestim sisme falan da olmadi cok sukur
Aci ve tuzludan uzak dur canim benim inshaAllah gecer bidaha agrimaz bol su ica-a bak bunu duymamıştım, o kadar araştırdım iki gündür ilk defa duyuyorum. sağol cnm. ben deli gibi tuzlu ve acı tüketiyorum, hem de öyle böyle değil.
RABBİM yardimciniz olsun,duadan baska birsey yok aslinda,sabredinBende 37 hafanın sonundayim 33 hafta 5 gunlukken sağ böbreğim sancilandi birden bire Kendi doktorum izinliydi bende başka hastaneye başka doktora gittim idrar tahlili yaptılar iltihap var bol su iç dedi bir kaç ilaç verdi eve döndük dediklerini yaptım daha kötü oldum ertesi gün kendi doktoruma gittim tahlilide götürdüm ilaclarida o kadar sancın olacak kadar iltihap yok dedi idrarinda böbreğime baktılar ulturasyonla 7 milim taş varmış birde böbrek büyümesi varmış bebek baskı yaptıkça sancı oluyomus 2 gün serum iğne idare ettik hatta sancım durmicak endişesiyle erken doğum olur diye doktorum bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne yaptı sonra buscopan ile parol verdi 1 aya yakın günde 3 kere ikisinide içtim sancım kesilmişti taşı dusuremezdim ya erken sezaryan olup bebeği alacaklardi yada ilaç içip taşın düşmesine engel olucak tık öyle yaptık üroloji doktoruda aynısını dedi doktorum geçen hafta ilaçları yavaş yavaş bırakmam gerektiğini söyledi doğum sancimi kasilmalari engelmemesi için son iki gündür 2 kere içtim dün hatta 2 buscopan 1 parol içtim son 3 gündür ağrım başladı özellikle yatınca oluyor ama az kaldı dogumuma tek istegim böbrek sancimin olmaması birde sürekli sol tarafıma yatmamış söyledi doktorlar ki böbreğime baskı yapmasın bebek bu ana kadar geldim bakalım bundan sonra ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?