böbreğinizi satarmıydınız

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
118
İstanbul
kızlar çok zor durumdasınız alacaklar kapıda banka haciz yolda,yada evladınızın allah korusun hastaslığı için paraya ihtiyaç var biliyorsunuz böbrek satmak adete yeni trend kızlar siz böyle zor durumda olsanız böbreğinizi satarmıydınız.....

ne saçma bir başlık bu
senin öyle bir durumun varda görüşmü istiyorsun
böbrek lazımda satacak kişimi arıyorsun bilmiyorum ama
borcun olsa arabanı satarmıydın dergibi böbreğini satarmıydın yeni trend bu demek çok saçma geldi bana

bi kere saçmaysa okumyacaksın yada yazmayacaksın sana sormucam açacağım konuyu sadece bi akrabam bu durumda ve bu konu çok gümdemdeydi bi ara onun için açtım konuyu..

tartışmayın canım..gerek yok..
neyse ben konuya cvp vereyım..
organ dediğiniz şey parayla satılmaz..gunah..ayrıca etık açıdan kabul görmez..şahsen böyle bırleyı yapmam..organ bağışı yaparım ama mal gıbı de satmam..

tartışmayın canım..gerek yok..
neyse ben konuya cvp vereyım..
organ dediğiniz şey parayla satılmaz..gunah..ayrıca etık açıdan kabul görmez..şahsen böyle bırleyı yapmam..organ bağışı yaparım ama mal gıbı de satmam..

cnm çok teşekkürler öncelikle cvp için an azından böyle birseyi yapmam desende açılan koyu kendi kafana göre eleştirmiyorsun.allah kimseyi bu duruma düşürmesin ama insan düşünce çaresiz olunca yapamayacağı şey kalmıyor...Diyorum ya allah dermansız dert kimseye taşıyamayacağı yük vermesin.kimsede çaresizlikten böyle birsey yapmasın....

Back