bende yeni kestirdim bob modeli çok güzel oldu ...iş yerimde herkes çok beğendi yuwarlak yüzü olanlar için çok kullanışlı bi model.zemuszemusbayanssulusmile
arkadaşlar bende geçen hafta kestirdim uzun saçlarımı şimdi öğrendim bob modeliymiş aslında ben arkaları biraz daha uzun ve küt olasın istıyordum ama kuafor uzun bırakırsak rahat olmaz hem model boyle dedı kısalttı onlerım sankı cok uzun kalmıs gıbı gelyor ama onler kısalsa cok garıpserdım herkes cok begendı resımde ekleyeyım bır bakın sızce nasıl olmus arkasıyla onler uyumsuzmu
tesekkur ederım canım ,ama kısaltamam cunku bu bıle bence cok kısa oldu ben bıraz daha uzun ıstıyordumbence hoş bir görünüm olmuş ancak bana sorarsan hayatım arka ense kısmını dahada kısaltma şansın varsa bence kısaltsan daha bir havalı olur diye düşünüyorum.bu arada cümlem düşük oldu idare edecez artık :))
bencede arka uzun kalmış aycecım:kedi:önler süper zaten aa daha kısa daha havalı olur
yaprak dökümünde ceydanın modeli gibi..
arkadaşlar bende geçen hafta kestirdim uzun saçlarımı şimdi öğrendim bob modeliymiş aslında ben arkaları biraz daha uzun ve küt olasın istıyordum ama kuafor uzun bırakırsak rahat olmaz hem model boyle dedı kısalttı onlerım sankı cok uzun kalmıs gıbı gelyor ama onler kısalsa cok garıpserdım herkes cok begendı resımde ekleyeyım bır bakın sızce nasıl olmus arkasıyla onler uyumsuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?