Saç Kesim Şekilleri bob modeli kestirenler buraya!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ayh canım benim çok tatlısın tennk yuuu :asigim:

MALİCE.....canım ya saç modelin çok güzel ama beni asıl cezbeden saç rengin oldu...ne renk bu sölersen çok sevinirim bende senin saç modelin gibi kestirdim 1 hafta oldu saçlarım röfle ancak bu renge dönmek istiyorum.olurmu acaba ne renk bu

Ya arkadaslar madem bob gibi kisa bir model kestireceksiniz saclari uzun olanlar araya vermesin bende citcit yaptirmak icin hesapli sac ariyorum ilgilenenler hotmaile eklesin, ozel mesaj atsin veya mail atsin lütfen leslietresses adresim (hotmail), tşk.

kızlar benimde saçlarım kalın telli ve biraz kabarık.minyon tipliyim ve yüzüm yuvarlarlak.gidermi acaba bu model bana??
bu modele bayıldım

kızlar benimde saçlarım kalın telli ve biraz kabarık.minyon tipliyim ve yüzüm yuvarlarlak.gidermi acaba bu model bana??
bu modele bayıldım

ben gecen yıl kestırdım..aynen kalın tellı ve kabarım..ama duzlestırıcılerle sekle gırıyor..çok begendıysen ve sacların çok uzun degılse(sonra pişman olma dıe)
kestır..

yok saçlarım çok uzun değil.omuzumdan biraz aşağıda saçlarım.
evet bende öyle düşünmüştüm anca düzleştirici ile kullanabilirim bu modeli.

bencede güsel olur bende bu modellerdenn kestircektim dün kuaföre gittim kesemem dedi saçın sönük kalır dedi saçım ince telli cansız aralarda katlarda var olmazmış çokta heveslenmiştim
bence sana olur zaten kısa olcak saçın 15 dk düzleştirirsin
bide bu modeli kestiren kızlara bi sorum var çok bakım istiyomu sürekli fön vs benim bebeğim var rahat ve şık olsun die kestircektim

Slm kızlar ben de çitçit için saç ariyorum doğal renk olmasi koşuluyla tabi yeri burası mı bilmiyorum ama ilgileniyorsanız mailime resim atarak ekleyin leslietresses@hotma...

Bende bu tarz kestirenlerdenimm..Kıdemlilerden fönsüz nasıl kullanacagıma dair fikir istiyorum benim enseden baya,baya kısa ve katlarım var bombeli bir kesim yani ..

bende saçımı kestirsemmi kestirmesemmi derken kestirdim tek sorun arka katlarımı kısa yapt
ı ama belime kadar gelen saçlarımı özlüyorumm
ama herkes çok hoş olduğnu söylüyo bide gerçekten sıfr makyaj salaş bi kıyafetle bile çok dikkat çekiyor bu saçç

Kızlar, kestirmek isteyenler araya vermesin lütfen.. çıtçıt için saç bakıyorum leslietresses@hotma... adresine yazarsanız sevinirim...

benim de saçlarım senin gibi... dümdüz ; ince ve uzun... kestirmek istiyorum çok uzun zamandır uzun saçlıyım... değişiklik istiyorum hatta konu açayım dedim varmış zaten ; bu modeldi benim de kafamdaki ama ince olması acaba kullanımını kötü mü etkiler; sönük mü kalır diye ben de tereddüt ediyorum...

minyonum da... kızlar fikir istiyorum... ocean_girl sen kestirmişsin sonunda nasıl rahat kullanabiliyor musun? sürekli fön çektirmek gerekir mi? :bbo:

kızlar benimde saçlarım bob modeli belimdeyken kestirmiştim gayet memnunum fön istiyor tabi modelin ortaya çıkması için ama dümdüz saçlılar için pek sorun olmaz ayrıca dalgalı yapıncada gerçekten çok hoş duruyo

ya benim tereddütüm saçlarımın hacimsiz olması... sanki böyle yapışıp kalacaklar gibi geliyor... uzun olunca saç en azından çok görünüyor bir şekilde... en son ilkokuldayken kısaydı benim saçlarım kaydirigubbakcemile3

canım saçların sağlıklıysa kesme derim benim boyadan çok kötü olmuştu bide doğumdan sonra saçlarım çok döküldü o yüzden kestirdim ama kulanım rahat bana kat kesti arkadan biraz kısaydı çok sinir olmuştum ama şimdi anladım arkası biraz daha havalı duruyo dümdüz olsa sönük kalırdı fön çektirmedende rahat kullanıyorum
ama dediğim gibi bakımlıysa saçların hiç kıyma derim uzun saçı seviyorum ama benim saçım artık saç değil çöp olduğu için kestirdim

bende bu modeli 2 yıldır kullanıyorum çok rahat ve şık
bütün okul bana özendi bob kesime sarıldılarr :d:d:d.d:

ankarada bob modelını guzel kesen kuafor varmmı onerebılcegınız??

ben kestirdim kızlar... çok hoşuma gitti... herkes de çok beğendi... yalnız bugün artık yıkamam lazım ve yarın ilk defa fönsüz kullanacağım bakalım nasıl olacak...

önler çenemden biraz daha aşağıda ; arkası da katlı... şimdilik arkaları çok kısaltmadı kuaförüm alış modele sonra kısaltırız o zaman daha güzel olur dedi... güzel kesti ve onun fikrine güveniyorum sanırım... sempatiksalakcinni

canım kestirmişsin sanırım saçlarını güle güle kullan ama resminide görelim nasıl olmuş bakalım eğer uygunsa tabii ki hayatım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…