bnlarda benimkiler :) daha çok eksiğim var ama :(

eylemonur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1.320
1
3 tane taç nevresim tk
1 tane jua nevresim tk
1 minimal nevresim tk
1 brillant nevresim tk
1 adet daysin colours nevresim tk
1 adet days in colours saten nevresim tk
1 adet complete set days in colours
3 adet pike takımı 1taç 2 days in colours
3 adet battaniye taç
3 adet lastikli çarşaf taç

31*2 adet yüz havlusu(taç,linens,english home)
2 adet hamam seti taç
1 adet bornoz seti taç
10 adet mutfak havlusu

2 adet yorgan taç
2 adet yastık

kutahya porselen yemek takımı
aryıldız çatal bıçak takımı
korkmaz tencere seti(mini)
korkmaz çelik tencere takımı
philips ekmek kızartma makinesi

güle güle kullan tatlım nevresimlerin çok hoş :)

benşm henüz 2 tane saten,birkaç tane normal günlük (days in colours ve başka markalar) ve bir adet de sarev pamuk saten var ..Pamuk satenleri arttırmak istiyorum :)

banyoya alman gereken aksesuarlar var daha sanırım ve mutfak eşyalarında henüz tamamlanmamış :) ama aldıkların güzel inşallah memnun kalırsın..ben daha yemek takımına karar veremedim..hepsi zamanla olur senin ne zaman düğün :dance:

sermayeyi nevresim takıma bağlamışsın bndede başladı o hastalık bayılıyorum nevresm takımlarına modellerini falanda görseydik spr olurdu tatlım

kızlar yaa deli gibi aldım...ama eğer istanbul küçükyalı ya yakın oturuyosanız ev tekstili outlet magazaası var buyuk bir yer değil ama days in colour satılıyor...ben complete setini 50 ye pike takımını 33 ve saten nevresim takımını 85 e aldım...sezonu biten ürünleri satıyorlar ama çokta önemli deil önemli olan beğenmek ki ben çok beğenerek aldım...bu arada yorumlar için teşekkürler...şimdi sırada günlük yemek takımı çatal bıçak seti var...sonrada elektrikli ev aletlerini almaya başlıcam inşallah...evlenmeme de 1 sene var yaklaşık :)

veeee artık
günlük yemek takımım da var...
bernardonun setinden aldım...
1749 tl yee
çok ciciler
yemek takımı
çatal bçak takımı
tencre seti
çaydanlık
cezve takımı
günlük yemek takımı var...
bide tefalden tava aldım 3 lü...
yani mutfak eşyalarını da almaya başladım
elektrikli ev aletlerim kaldı
bide ıvır zıvır işte...

güle güle kullan canım.. yavaş yavaş diğerlerini de tamamlarsın inş.

aldıklarının hepsini güle güle kullan canım,
bende anadolu yakasında oturuyorum bahsettiğin outlet mağazası nerede?
bakmakta fayda var bende çeyiz hazırlıyorum

minübüs yolunda...küçükyalıda...
bulser halı var oradan yukarı doğru çıktığınızda sağ tarafta...ama çok yürümüyosunuz karşı tarafında taç var birde şok market var yakınlarında.orada çalışan kız çok kafa...uygun bişeyler istiyorum derseniz yardımcı olur mutlaka...

dün kendime mehtaptan teflon tencere aldım 3lü set.carrefourdan...40 tl ye...çok tatlılar:))))

zaten kahvaltı takımı almıcam...

blender setini braun dan alıcam...son çıkan modelinde herşey var...çırpıcı dograyıcı,hamur bile yoğuruluyormuş:)
kettle,meyve sıkacağı,elektrik süpürgesi,ütü şimdi bunlarda sıra...

yavaş yavaş alırsın canım güle güle kullan

inşallah...ama sabırsızlanıyorum...bir an önce tamamlansın istiyorum gerçi düğüne daha var ama işte kanım kaynıyoo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…