Bende öyle düşünüyorum bakalım cnm tabiki birleşme olsun ama eşin bu konuda sanada öncelik vermesi gerekiyor biraz bu konuyla ilgili bilgim yok cnm
Ya çok şükür oldu busefer hadi rahatla artık rabbim devaminida getirsin
Bende folbiol kullanıyorum canm sende kullan onu hiç bırakma hatta
Üsteki vex altaki fortuna 25 tl idiÇok güzel maşallah, hangi marka test bunlar
Rica etsem fotosunu paylasir misin benimle. Bende de var folbiol ama ayni mi acaba kullanayim dedim ama tereddüt etmistim
Daha çok varmış çık az canım 6 kala başla testin çoksa ne marka test yaptınBenimde eklermisiniz bende gebe kalmaya çalışıyorum bugün test yaptım evde ama yok yine adetime 9 gün var beklemekteyim
İl defa yaptım markasını bile hatırlamıyorum şuan 9 gün var regilime ben 1 buçuk yıl önce 6 aylıkken karnımda kalbi durdu cesaret edemedim antidepresan kullanıyordum yeni bıraktım ve gebelik düşünüyorum büfeden ay hiç korunmadık inşallah gebe kalırım çok istiyorum hiç çocuğum yokDaha çok varmış çık az canım 6 kala başla testin çoksa ne marka test yaptın
Adet kuruma çizgisi hiç çıkarmıyor 5 li prodocotr al bide 10 lu labuquick kaset al geçen hamileliğinde hemen tuttumuProdoctor bu markayı gördüm 5 Li kullanan varmı yada tavsiye ettiğiniz var mı bi marka
Çok teşekkür ederim bakacağım o markaya da evet ilkinde ilk denemede hamile kalmıştım ama bu defa nasıl olur bilmiyorumAdet kuruma çizgisi hiç çıkarmıyor 5 li prodocotr al bide 10 lu labuquick kaset al geçen hamileliğinde hemen tuttumu
Sizce bu pik miAdet kuruma çizgisi hiç çıkarmıyor 5 li prodocotr al bide 10 lu labuquick kaset al geçen hamileliğinde hemen tuttumu
Evet pik gibi duruyor öncesi olan testlerle yanyan koyup öyle atı. HerzamanSizce bu pik mi
Aminn canım inşallahTeşekkür ederim canım Allah razı olsun inşalleh hepimiz en kısa zamanda tadarız bu duyguyu
Aa hiçbirini saklamamıştık ama öncesi ve sonrası siliktiEvet pik gibi duruyor öncesi olan testlerle yanyan koyup öyle atı. Herzaman
Bu şekilde daha net oluyor
Ozman piktir bazılarının 2 3 gün n sürüyorum hangisi en koyu diye bakılıyor YanyanaAa hiçbirini saklamamıştık ama öncesi ve sonrası silikti
Anladımm ama bunda sadece bi gün ikisi de koyuydu gerisinde hep silik çıktı bu ay olmazsa diğer aylar saklamak lazım demekkiOzman piktir bazılarının 2 3 gün n sürüyorum hangisi en koyu diye bakılıyor Yanyana
Yokmuş bu ay yaptığı. Testin önce ve sonrasıAnladımm ama bunda sadece bi gün ikisi de koyuydu gerisinde hep silik çıktı bu ay olmazsa diğer aylar saklamak lazım demekki
Şu şekilde çekilmişti 1.öncesi 2.sonraısYokmuş bu ay yaptığı. Testin önce ve sonrası
Şu şekilde çekilmişti 1.öncesi 2.sonraıs 3.de ortadaki günEki Görüntüle 3535096 Eki Görüntüle 3535097
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?