💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşalleh hepimiz en kısa zamanda tadarız bu duyguyu

Ay fena yoruldum kaynana kayınpeder görümce elti çaya çağırdım 5 den beri ayaktayım anca oturdum mevlam bir oturanları herzman gelenlere yar ve yardımcısı olsun ben aile binasındayım 8 aydır evliyim 2 veya 3 kez geldiler yemegede anca kendi ailem gelirse çağırıyorum

Daha çok varmış çık az canım 6 kala başla testin çoksa ne marka test yaptın
İl defa yaptım markasını bile hatırlamıyorum şuan 9 gün var regilime ben 1 buçuk yıl önce 6 aylıkken karnımda kalbi durdu cesaret edemedim antidepresan kullanıyordum yeni bıraktım ve gebelik düşünüyorum büfeden ay hiç korunmadık inşallah gebe kalırım çok istiyorum hiç çocuğum yok

Ama trendyolda belki bi test gördüm baya iyi ona bakacağım 200 tl falandı yorumları iyiydi

Prodoctor bu markayı gördüm 5 Li kullanan varmı yada tavsiye ettiğiniz var mı bi marka

Adet kuruma çizgisi hiç çıkarmıyor 5 li prodocotr al bide 10 lu labuquick kaset al geçen hamileliğinde hemen tuttumu
Çok teşekkür ederim bakacağım o markaya da evet ilkinde ilk denemede hamile kalmıştım ama bu defa nasıl olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…