• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Blue apple dil okulları

aysef83

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
11
0
16
İstanbul
Kızlar merhaba. İspanyolca öğrenmek için araştırma yapıyordum bir arkadaşım şişli'de Blue apple dil okuluna gittiğini ve gerçekten çok memnun kaldığını söyledi hatta 1. kur cervantes'ten eğitim aldıktan sonra oraya gitmiş ve arada bir fark olmadığını söyledi. Bende araştırdım ama internette fırsat sitelerinde indirimlerini gördüm ama dandik fırsat sitelerinde değil hepimizin bildiği sitelerde. Kursu aradım biraz önce Selçuk bey diye biri çıktı (ses tonu çok güzeldi :) ) gayet güzel bir şekilde tanıtım amaçlı bu kampanyaları yaptıklarını hedeflerinin insanların eğitimlerini görüp memnun kalıp devam etmelerini istediklerini söyledi. Çok istiyorum İspanyolca öğrenmek aklımada yattı ama yinede sizden fikir almak istedim bu kursa daha önce giden varmı ben internette haklarında bir şikayet göremedim sadece 1 tane vardı o da çok önemsiz gibi geldi bana. Bilen birileri varsa yardımcı olursanız sevinirim :)

Evet bende Şişli'deki Blue Apple Dil Okulları'nda ingilizce dili için eğitim almaktayım.Ve gerçekten çok uzun bir dönem dil kursu arayışım vardı.Tesadüfen bir gün orada İspanyolca dil eğitimi alan bir arkadaşımla karşılaştım.Ancak bende hep bir ön yargı vardı sonuçta kaliteli bir kurum olmalıydı ve eğitim kalitesi benim için çok önemliydi.Gidip görüşmekte fayda vardı arkadaşım oldukça memnundu :)) Gittim görüştüm gerçekten ortam tam istediğim gibiydi neyse derslere başladım ve şuan çok iyi seviyede ingilizce konuşabiliyorum.Her şeyden önemlisi sesinden daha önemli olan kurucuları harika insanlar,sıcak bir ortam var her şeyden önemlisi tecrübe sahibi hocalardan eğitim alıyorsunuz ve uygulamalı daha çok konuşmaya dayalı.Eğerr düşünüyorsanız tavsiye ederim bence daha iyi bir kurum yok..Şuan ki seviyem için onlara çok şey borçluyum.. teşekkürler :))

Evet bende Şişli'deki Blue Apple Dil Okulları'nda ingilizce dili için eğitim almaktayım.Ve gerçekten çok uzun bir dönem dil kursu arayışım vardı.Tesadüfen bir gün orada İspanyolca dil eğitimi alan bir arkadaşımla karşılaştım.Ancak bende hep bir ön yargı vardı sonuçta kaliteli bir kurum olmalıydı ve eğitim kalitesi benim için çok önemliydi.Gidip görüşmekte fayda vardı arkadaşım oldukça memnundu :)) Gittim görüştüm gerçekten ortam tam istediğim gibiydi neyse derslere başladım ve şuan çok iyi seviyede ingilizce konuşabiliyorum.Her şeyden önemlisi sesinden daha önemli olan kurucuları harika insanlar,sıcak bir ortam var her şeyden önemlisi tecrübe sahibi hocalardan eğitim alıyorsunuz ve uygulamalı daha çok konuşmaya dayalı.Eğerr düşünüyorsanız tavsiye ederim bence daha iyi bir kurum yok..Şuan ki seviyem için onlara çok şey borçluyum.. teşekkürler :))

Sevgili costanze, cnm ben başladım bile eğitime Blue Apple'da arkadaşımın tavsiyesine uydum :)) Ama seninde tavsiyen için teşekkür ederim şuan için memnun olduğumu söyleyebilirim gerçekten dersler keyifli geçiyor. Sen h.içi mi gidiyorsun derslere?

eğer o civarlarda da oturuyorsan öneririm,hatta Ielts için özel programları da oluyormuş böylelikle kolay bir şekilde hazırlanabilirsin bence fiyatları da uygun tavsiye ederim ;)

Yani 15 dk felan aram mesafe sorun değil avcılar olsada giderim yeterki şuhazırlığı atlamamı sağlayacak eğitimi verebilicek bir kurum olsun :)

Yani 15 dk felan aram mesafe sorun değil avcılar olsada giderim yeterki şuhazırlığı atlamamı sağlayacak eğitimi verebilicek bir kurum olsun :)

Gerçi ben avcılardan gidiyorum öyle dediğime bakma:)) Pişman olmayacağına eminim seni anlıyorum sıkıntılı bir dönemdesin Allah sana kolaylıklar versin bence sen bugün ara zaman kaybetme cnm ..

Çok sağol canım ya içimi rahatlattın Allah razı olsun güzel dileklerin için kampanya vardı fırsat sitesinde ordan alsam farkeder mi sence ? tabii ya bu hazırlık sıkıntı oluyor kazandığın bölüme geçemiyorsun . Bide yurt dışındayım şimdi 22sinde dönücem inşalllah kampanya bitmez .

Son düzenleme:
Çok sağol canım ya içimi rahatlattın Allah razı olsun güzel dileklerin için kampanya vardı fırsat sitesinde ordan alsam farkeder mi sence ? tabii ya bu hazırlık sıkıntı oluyor kazandığın bölüme geçemiyorsun . Bide yurt dışındayım şimdi 22sinde dönücem inşalllah kampanya bitmez .[/QUOTE

Rica ederim ne demek yeter ki bir çözüm bulunabilsin her zaman :) Bende sana onu söyleyecektim canım fırsat sitesi senin için daha kar lı olacaktır yerinde olsam onu kullanırdım hem neden daha fazla ödeyesin.Kampanya tarihi ne zamana kadar acaba zaten bir kaç gün var bitecegini zannetmiyorum sürekli oluyor telaşlanma ;)

Çok sağol canım ya içimi rahatlattın Allah razı olsun güzel dileklerin için kampanya vardı fırsat sitesinde ordan alsam farkeder mi sence ? tabii ya bu hazırlık sıkıntı oluyor kazandığın bölüme geçemiyorsun . Bide yurt dışındayım şimdi 22sinde dönücem inşalllah kampanya bitmez .[/QUOTE

Rica ederim ne demek yeter ki bir çözüm bulunabilsin her zaman :) Bende sana onu söyleyecektim canım fırsat sitesi senin için daha kar lı olacaktır yerinde olsam onu kullanırdım hem neden daha fazla ödeyesin.Kampanya tarihi ne zamana kadar acaba zaten bir kaç gün var bitecegini zannetmiyorum sürekli oluyor telaşlanma ;)

Canım benim yaaaa :) çok sağol haklısın evet öğrenciyim zaten bir bir buçuk normal fiyatı imkanı yok gidemezdim sonra tevafuk oldu baktım fırsat sitelerinde indirimli olabiliyormuş . 22sinde dönüş döner dönmez blue apple dan alayım inşallah sonra marş marş kayıt :)

ya bizim kişi sayısı eksikti tamamlanmadı daha şimdi ariycam son durum nedir diye vaktim daralıyor çünkü . Hıı istersen görüşelim bir gün :) bizimde belli değil hafta sonumu hafta içimi .

ya bizim kişi sayısı eksikti tamamlanmadı daha şimdi ariycam son durum nedir diye vaktim daralıyor çünkü . Hıı istersen görüşelim bir gün :) bizimde belli değil hafta sonumu hafta içimi .

olur çok memnun olurum ben haftaiçi de bazen orada oluyorum hem tanışmış oluruz :)

BLUE APPLE dan memnun kalmadım yeterli bir eğitimi yok . 36 saat diye ilan verip her iki saatin toplam 3 ders saati ettiğini söylediler nası oluyorsa artık öncelikle bu güven sarsıcıydı daha sonra derslere gitmeye başlayıncada yeterli olmadığını gördüm açıkçası ikinizin üyeliğininde reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum gerçekten giden biri olarak memnun kalmadığımı belirtmek isterim .

Back