blog açmak istiyorum??

happy_spk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
448
5
96
İstanbul
arkadaşlar kendime bu dekorasyon konuları ile ilgili blog (deniyor sanırım) açmak istiyorum.. yani sürekli birşeyler üreten, değiştiren, yaratan biriyim. istiyorum ki bunları sizlerle palaşayım fikir alışverişi yapalım.. nasıl olacak ki bu? bileniniz varsa yardımcı olabilir mi??:13:

aslında öyle zor bişey degil,bende hep açmak istemişimdir,zor olduğunu düşünüp erteledim,bir kaç gündür uğraşıyorum blogla.dili türkçe olan çok fazla blog yok zaten,var olan blog açma sitelerine bakıcaksın hangisini beğenirsen ordan hesap açıp,paylaşım yapıcaksın.face kullanıyormusun bilmem ama onun kadar kolay..ben birkaçtane blog yazayım sen bunlarada bir bak..
blogger
blogcu
blogspot

evet bende zor olduğunu düşünüp açmayı sürekli ertelemiştim.. geçen gece biraz uğraştım bir tane açtım ama sanırım:))) yani açtığımı sanıyorum. zira google'dan arattırınca da çıksın istiyordum ama galiba beceremedim. kendi açtığımı bile bulamadım:))) A birde isim mevzuu var tabii... ne düşünüp yazdıysam zaten öyle bir site yada blog çıkıyor! ama çözeceğim bu işi hayırlısıyla

kızlar sizlerin yazılarından ilham alarak blog açmaya karar verdim ama benim bloğumda kimse beni ekleyemiyor(takipçisi olamıyor).eşimin hesabından kendi hesabımı eklemeye çalıştım olmadı.lütfen cevap yazar mısınız? eşimin bu blog işini başaramadığımı düşünmesini istemiyorum,acil yardım kızlar adresim hafta hafta,bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…