Üfürükten Prenses 2008'den beri yazıyorum.
Kafana takılan birşey varsa cevaplandırabilirim.
Tavsiyem içten ol,özgün ol ve istikrarlı ol.
Bende blog açmaya karar verdim, ismini buldum açtım ama sunulan tema şablonlarından hiçbirini beğenmedim. Başka bir siteden tema buldum, html düzenle'ye yapıştırıp önizleme dedim çok güzel oldu ama kaydet'e tıklayınca hata kodu verdi.yardım forumlarına yazdım, birisi cevap verdi uyguladım, bu kez farklı hata kodları çıktı karşıma. Öylece bekliyorum şimdi. Önce temayı belirlemek sonra gatget sonra içerik diye düşünüyorum, sinir oldum yardım bekliyorum
Hayırlı olsun canım, içeriğine karar verdin mi, neyle ilgili düşünüyorsun?
Sağol canım. Evet içeriği hakkında fikrim oluştu. Evlenerek yeni bir şehre geldim burayı anlatan bir bölüm düşünüyorum, gezdiğim yerler, kişisel yazılarım arada karalamayı severim çünkü, katıldığım etkinlikler, günlüğüm vs bu tarz birşeyler düşünüyorum. Hala tema olayındayım yalnız
Tekrar düzenim bozulmasın istiyorum o yüzden önceliği temaya verdim, ve hallettim bugün çok şükür
Sen neler yaptın bir gelişme var mı pembeev?
bende blog açtım. 10 gün filan oldu. aklıma gelen,güncel ne varsa yazıyorum. daha yolun başındayım. zamanda yol alıcaz inşallah :)
Ben de açtımmmm 2hafta oldu. Çok zorlandım ya bende yardımcı olabilirim elimden geldiğince
Nasil actigini anlatabilir misin ?bu konuda hicbir fikrim yok.yardimci olursan sevinirim.
Merhaba bende blog açmak istiyorum araştırma yaparken size denk geldim bana da yardımcı olur musunuz.Blog açarak insanlarla iletişim içinde olmak istiyorum birşeyler paylaşmak istiyorum insanlarla bu amaçla yola çıktım ama ne hakkında açacağımı bile bilmiyorumÜfürükten Prenses 2008'den beri yazıyorum.
Kafana takılan birşey varsa cevaplandırabilirim.
Tavsiyem içten ol,özgün ol ve istikrarlı ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?