arkadaşım benim blender setimin aynısı.çok memnunun ben kullanışlı tavsiye ederim
Sende güle güle kullan arkadaşım. Seninkininde rengi filan böylemi?
Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.
Blender setimi bugün aldım. İnşallah güle güle kullanırız bütün alanlar kullananlar =)
Cnm güle güle kullan bu topik benimde çok işime geldi baştan sona hepsini okudum, bende bi tek blendırda karar kılamadım bide düdüklüdebraun ile philips benim markam ama braunun siyah yada metal renkli versiyonu olmadığından direk eledim. Limelemonun yolladığı simens benimde çok hoşuma gitmişti hemde narenciyeside aynı renkti daha önceden araştırmıştım ama kullanan olmadığından kararsız kaldım. Her ürünümü değişik markalardan almak istemiyorum. Daha içime sinen bi model icat değill acelemde yokk ama alsam kafam rahatlıycak :26: ev alatlerii tasarımcılarınaa sesleniyorummmm özellikle ARZUM a lütfen 2011 serinizii inox veeyaa siyahh renklerdee üretinn, çağaa ayak uydurun birazz yaffff :82:
Merhabalar. Philips blender seti almayı düşünüyorum.
Hem philips markasına güvendiğim için
hemde aşağıda resmini paylaşacağım setin dış görünüşü Paslanmaz siyah olup hoşuma gittiği için.
Bu modeli kullananlar varmı memnunmusunuz ?
Modeli philips HR 1372
veya
dışı paslanmaz siyah olan tavsiye edebileceğiniz başka blander setleri varmı?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.
Blender setimi bugün aldım. İnşallah güle güle kullanırız bütün alanlar kullananlar =)
braunun sıyah yada metal modelı yok demıssınıs ama artık varyenı ıkı modelı cıktı bırı kablolu bırıde sarjlı ustelık ıkısıde metal var sıyah hatta ben bı tane sıparıs bıle verdım kablolu olanından
braunun web sıtesınden bakarbılırsın orda var
güle güle kullan.ben de çeyizime philips hr 1372 aldım. çok severek almıştım.
Cnm güle güle kullan bu topik benimde çok işime geldi baştan sona hepsini okudum, bende bi tek blendırda karar kılamadım bide düdüklüdebraun ile philips benim markam ama braunun siyah yada metal renkli versiyonu olmadığından direk eledim. Limelemonun yolladığı simens benimde çok hoşuma gitmişti hemde narenciyeside aynı renkti daha önceden araştırmıştım ama kullanan olmadığından kararsız kaldım. Her ürünümü değişik markalardan almak istemiyorum. Daha içime sinen bi model icat değill acelemde yokk ama alsam kafam rahatlıycak :26: ev alatlerii tasarımcılarınaa sesleniyorummmm özellikle ARZUM a lütfen 2011 serinizii inox veeyaa siyahh renklerdee üretinn, çağaa ayak uydurun birazz yaffff :82:
braunun sıyah yada metal modelı yok demıssınıs ama artık varyenı ıkı modelı cıktı bırı kablolu bırıde sarjlı ustelık ıkısıde metal var sıyah hatta ben bı tane sıparıs bıle verdım kablolu olanından
braunun web sıtesınden bakarbılırsın orda var
ben de çeyizim için aynısını almayı düşünüyorum :)) indirime girsin diye bekliyorum şu an :)) rondo kabının 2 farklı boyutta olması ve cam olması güzel. philips kalitesi de var tabi. braun da da benzer bir set var ama onun kapları cam değil. bi de bunun devir hızı da yüksek.o yönden de güzel :)) duruşu da şık hem :)
iyi günlerde kullan :))) kaça aldın acaba?
Canım ben tam parçalı set halinde olanlarından bahsetmiştim hani paylaşılan resimlerdeki gibi çırpıcısı, mikseti, rondosu olanlardan. Braunun var siyah modeli ama rondo ve çubuk blendırı var öylesi arzumdada var siyah olarak. Ama arzumum o çok parçalı rendesi falan olanın siyahı olsa yarın gidip alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?