Sen arzuma takmışsın :))
Arzumun siyahı yada inox olsa bende düşünürdüm.
Buna göre fiyatıda uygun. 110 falan.
Ama philipste iyi yaw :)
Bende her markada ya bosh yada philips takıntılıyım
Yok panduşum ne takcam arzumaa o bana taksın müşteri adayı benim Arzumun hani daha çok model ve seçeneği var bide kullanan çok fazla kişi var memnunlar diye onu örnek verdim. Bende de marka takıntısı var çoğunlukla yerli malı tercih ediyorum herşeyde, bakalım ben ne alabilcem. Philips güzel cnm doğru tercih yapmışsın iyi günlerde kullan inş. Darısı başıma
Yok panduşum ne takcam arzumaa o bana taksın müşteri adayı benim Arzumun hani daha çok model ve seçeneği var bide kullanan çok fazla kişi var memnunlar diye onu örnek verdim. Bende de marka takıntısı var çoğunlukla yerli malı tercih ediyorum herşeyde, bakalım ben ne alabilcem. Philips güzel cnm doğru tercih yapmışsın iyi günlerde kullan inş. Darısı başıma
Tamam canım görürsem haber veririm. burayada yazarım özel msj da yollarım.
Aklıma gelmişken ykm ye baksana yakınlarında varsa.
hafta sonuna özel yılbaşına kadar indirim yapıyolardı %25 elektronik eşyalarda.
Ondan sonra bide boynere bak. Ordada indirim var.
Birde simens ve philipsin kendi mağazasına sor. Daha uygun oluyor.
Ben bunu aldığım hafta profilo da ki siemens bayisine sordum aynısı vardı 160 mı ne fiyat demişti.
Ama orasıdamı kampanyayydı yoksa normal fiyatlarımı anlamadım.
Tamam canım görürsem haber veririm. burayada yazarım özel msj da yollarım.
Aklıma gelmişken ykm ye baksana yakınlarında varsa.
hafta sonuna özel yılbaşına kadar indirim yapıyolardı %25 elektronik eşyalarda.
Ondan sonra bide boynere bak. Ordada indirim var.
Birde simens ve philipsin kendi mağazasına sor. Daha uygun oluyor.
Ben bunu aldığım hafta profilo da ki siemens bayisine sordum aynısı vardı 160 mı ne fiyat demişti.
Ama orasıdamı kampanyayydı yoksa normal fiyatlarımı anlamadım.
ykm ye bakmıştım önceki gün, orda braun vardı, philips yoktu.internet fiyatları daha uygun oluyo diye internete bakıyodum ben hep. demek ki mağazalar da uygun olabiliyomuş. siemens mağazasına denk gelirsem bi bakayım. sen de denk gelirsen haber verirsen çok sevinirim :))
ykm ye bakmıştım önceki gün, orda braun vardı, philips yoktu.internet fiyatları daha uygun oluyo diye internete bakıyodum ben hep. demek ki mağazalar da uygun olabiliyomuş. siemens mağazasına denk gelirsem bi bakayım. sen de denk gelirsen haber verirsen çok sevinirim :))