• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Blender Seti

bu çok güzel ama duvara monte aparatı yok sanırım. ben bunu da beğendim siemens markası ve duvara monte edilebiliyor. ben de ikisi arasında kaldım canım.

mcsa033692mq5n6pedef.jpg

Son düzenleme:
blendırda braun derim.. o kdr arastırdımdı braun alcaktım hediye geldi alamadım.. braunun yenı modelı var kablosuz kullanıma uygun celik ve siyah.. tanıtımlarını cok gordum cokta begendım .. onu önerebilirim pandomim..

Canım bende çok araştırdım philips ve braun dediler bende model olarak bunu beğendim ve olumsuz yorum görmedim. Fiyat aralığı içinde dediğin doğru, bulunduğun şehir neresi bilmiyorum ama geçen hafta ankarada boynere girdim ben elektrkli ürünlerde haftasonuna özel indirim vardı %25 sanırım 151e geliyor dedi kız. Ablam ben alıcam onu sakın alma dediği için alamadım ama aklında olsun sanırım bu indirim aralık sonuna kadar herhaftasonu olucakmış emin değilim ama fırsatın varsa bi araştır istersen.

aslı geçmişi filan hç okumadm nişanlım araynca sana bu haberi wericem die yataktan nasl fırladm blmiorm.. bgn electrowordlerde %25 indrmle phılps blendr seti 159 mlyona düşmş bakmak istersen bak cnm nişanlma söyledm bna aldı

benımde bundan cnm 1yıldır kullanıyordum sureklı 2 gün evvel arıza verdı ama benımkı sarjlısında daha pratık
tabı ben suçluyum cok yuklendım cok gıda koydum
neyse servıse verdım bana hr1378 verdı yanı üst modelınden
dıycem okı servısıde cok ı senı gunlerce bekletmez phılıps
hemen üst model verılıyo:27:

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.
Blender setimi bugün aldım. İnşallah güle güle kullanırız bütün alanlar kullananlar =)

Cnm güle güle kullan bu topik benimde çok işime geldi baştan sona hepsini okudum, bende bi tek blendırda karar kılamadım bide düdüklüde :1: braun ile philips benim markam ama braunun siyah yada metal renkli versiyonu olmadığından direk eledim. Limelemonun yolladığı simens benimde çok hoşuma gitmişti hemde narenciyeside aynı renkti daha önceden araştırmıştım ama kullanan olmadığından kararsız kaldım. Her ürünümü değişik markalardan almak istemiyorum. Daha içime sinen bi model icat değill :59:acelemde yokk ama alsam kafam rahatlıycak :26: ev alatlerii tasarımcılarınaa sesleniyorummmm özellikle ARZUM a lütfen 2011 serinizii inox veeyaa siyahh renklerdee üretinn, çağaa ayak uydurun birazz yaffff :17::82:

Cnm güle güle kullan bu topik benimde çok işime geldi baştan sona hepsini okudum, bende bi tek blendırda karar kılamadım bide düdüklüde :1: braun ile philips benim markam ama braunun siyah yada metal renkli versiyonu olmadığından direk eledim. Limelemonun yolladığı simens benimde çok hoşuma gitmişti hemde narenciyeside aynı renkti daha önceden araştırmıştım ama kullanan olmadığından kararsız kaldım. Her ürünümü değişik markalardan almak istemiyorum. Daha içime sinen bi model icat değill :59:acelemde yokk ama alsam kafam rahatlıycak :26: ev alatlerii tasarımcılarınaa sesleniyorummmm özellikle ARZUM a lütfen 2011 serinizii inox veeyaa siyahh renklerdee üretinn, çağaa ayak uydurun birazz yaffff :17::82:

braunun sıyah yada metal modelı yok demıssınıs ama artık var :64: yenı ıkı modelı cıktı bırı kablolu bırıde sarjlı ustelık ıkısıde metal var sıyah:46: hatta ben bı tane sıparıs bıle verdım kablolu olanından
braunun web sıtesınden bakarbılırsın orda var

Merhabalar. Philips blender seti almayı düşünüyorum.
Hem philips markasına güvendiğim için
hemde aşağıda resmini paylaşacağım setin dış görünüşü Paslanmaz siyah olup hoşuma gittiği için.
Bu modeli kullananlar varmı memnunmusunuz ?
Modeli philips HR 1372

veya
dışı paslanmaz siyah olan tavsiye edebileceğiniz başka blander setleri varmı?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :69:

ben de çeyizim için aynısını almayı düşünüyorum :)) indirime girsin diye bekliyorum şu an :)) rondo kabının 2 farklı boyutta olması ve cam olması güzel. philips kalitesi de var tabi. braun da da benzer bir set var ama onun kapları cam değil. bi de bunun devir hızı da yüksek.o yönden de güzel :)) duruşu da şık hem :)

braunun sıyah yada metal modelı yok demıssınıs ama artık var :64: yenı ıkı modelı cıktı bırı kablolu bırıde sarjlı ustelık ıkısıde metal var sıyah:46: hatta ben bı tane sıparıs bıle verdım kablolu olanından

Canım ben tam parçalı set halinde olanlarından bahsetmiştim hani paylaşılan resimlerdeki gibi çırpıcısı, mikseti, rondosu olanlardan. Braunun var siyah modeli ama rondo ve çubuk blendırı var öylesi arzumdada var siyah olarak. Ama arzumum o çok parçalı rendesi falan olanın siyahı olsa yarın gidip alırım :1:

güle güle kullan.ben de çeyizime philips hr 1372 aldım. çok severek almıştım.:64:

Sende güle güle kullan arkadaşım.

Böceğim braunun siyahı çıktı diye biliyorum ben :)
Ama philipsin aparatları daha çok sanki.
Yinede braun varsa aklında bi bak yeni çıktığı için fiyatı yüksek olabilir.

güle güle kullan sende şimdiden.

ben de çeyizim için aynısını almayı düşünüyorum :)) indirime girsin diye bekliyorum şu an :)) rondo kabının 2 farklı boyutta olması ve cam olması güzel. philips kalitesi de var tabi. braun da da benzer bir set var ama onun kapları cam değil. bi de bunun devir hızı da yüksek.o yönden de güzel :)) duruşu da şık hem :)

iyi günlerde kullan :))) kaça aldın acaba?

Bende şansıma indirimden aldım. Dışarda fiyatı yanlış hatırlamıyosam 190 falandı galiba.
Ben elektroworld den kampanya yakaladım 155 e aldım :D

Canım ben tam parçalı set halinde olanlarından bahsetmiştim hani paylaşılan resimlerdeki gibi çırpıcısı, mikseti, rondosu olanlardan. Braunun var siyah modeli ama rondo ve çubuk blendırı var öylesi arzumdada var siyah olarak. Ama arzumum o çok parçalı rendesi falan olanın siyahı olsa yarın gidip alırım :1:

Sen arzuma takmışsın :))
Arzumun siyahı yada inox olsa bende düşünürdüm.
Buna göre fiyatıda uygun. 110 falan.
Ama philipste iyi yaw :)
Bende her markada ya bosh yada philips takıntılıyım :1:

Back
X