Şampuan ve Saç Kremleri Blendax' ın yaşattıkları

.ILGAZ.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
96
Yer
Diğer
Dün bir avukat arkadaşımdan duydum. Onun bir tanıdığı yeni çıkan bir blendax şampuanı almış. Saçını yıkamak için avucuna dökmüş şampuan avucunda kalıcı bir iz bırakmış. Böyle yaşlı bir insanın eli gibi buruş buruş olmuş ve geçmemiş. Tedavi olmak için doktorlar kortizon vermiş o da yan etki yapmış.
Şimdi dava açmış blendaxa.

aaa inanmıyorum ben kullanmıyorum allahtan.kullananlar da dikkat eder inşallah bundan sonra.çok geçmiş olsun

yalnız geçen gün haberlerde gördüm
bir sahtecilik yapan bir çete yakalandı
bütün bilinen iyi markaların birebir ambajlı aynısını yapmışlar
omo dan tutun bütün şampuanlar ünlü markalar
bunları piyasadaki küçük esnafa satıyorlarmış
o kişinin aldığıda sahte olabilirmi acaba

nereden aldı acaba o da olabilir.büyük marketten mi ,küçük marketten mi.

ilginçç... olabilirr:1shok:

bilmiyorum onu sormayı unutmuşum. Haftaya sorayım o zaman görüşücez. Ben de bir ara kullandım blendax memnun kalmadım sonra tekrar pantene dönmüştüm. ıyi ki başıma gelmedi.
Dediğiniz gibi sahte olabilir. Ama benim aklıma ilk şey geldi bu aralar hep en çok köpüren şampuan diye reklam yapıyorlar ya acaba fazla köpürmesi için malzemeyi bol mu tuttular, ölçüyü mü kaçırdılar dedim.

ayy korktum şimdi ben blendax kullanıyorum ama olmadı bugüne kadar öyle bişey bir arkadasımızında dedigi gibi tahminimce o sahtedir gecenlerde böyle bir cete yakalandı

blendax markette görürüm ama onunla recoysa adı nasılsa işte hiç elim gitmezdi gitmiyoda nedense olabilir ama içindeki etken madde neyse o dokunmuş sanırım aman uzak olsun bana :umursamaz:

Bence sahtedir o kadar da kötü bi marka değil.Kullanmayı düşünüyodum konuyu görünce şaşırdım.napsam acaba:bbo:

Evet o kadar da kötü bir marka değil piyasada onca şampuana göre sonuçta yıllardan beri var olan bir marka. Ya üretim hatası vardı ya da sahteydi. Ben bir bilgi alınca yine yazıcam buraya

kızlar yıllardır herkes kullanıyor..
demek ki sadece o sampuanda bi madde vardı zararlı..
bence belndaxa dava acmakta çözüm değil..
mal sahteyse blendaxın ne suçu var??
sahtesini yapanlar utansız..
ama sahte mallar büyük marketlerede sıçramış olabilir..
şans işi diyelim
bundan sonrada blendax kullanmıyacagız die de bisey yok..
kabak onlara patlamıs..
bugün şampuan yarın krem parfüm vs.
insallah denk gelmez..kimsye..

ben bu ay ilk defa blendax aldım bitmek üzere hiçte bişe olmadı böle ucuz milyoncu diyolarya hani o tarz yerlerde 8 ytlik şampuan nasıl olurda 4 ytlye satılır

sahteleri yapılmış kızlar dikkat edn

insanlarda hangi şampuanı kullanacağını şaşırdı ya o sahte o bitkisel yaralar çıkarıyor ne yapıcaz bilmiyorum ahh nerde o eski şampuanlar..

sahtedir bence. blendax iyibir markadır. yılların markası.

blendax kullanıyorm bnde öle bişi olmadı hiç bnde
çok iyi bi şampuan diyemem ama öyle büyük derecede bi zararı olmadı bna

Back