Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
- 248
- Konu Sahibi La la land
Canım hangi dr söyledi bunu onun ben ellerini öperim çok dr gezdim çoğu eşimde translasyon olduğunu bile bile yumurta güçlendirmek için uğraştı yaşım 36Canım bildiklerimi nacizane aktarayım. Öncelikle probleminiz ne ve şuan hangi hastanede tedavi görüyorsun? Embriyoyu 3.güne kadar yumurta kalitesi götürür. 3.günden sonra sperm devreye girer ve 5.güne kalite belli olur. Eğer 3.güne kadar çok iyiyse bölünme ve sonra bozulduysa sperm dna hasarına baktırmanızı öneririm. Benim ilk tedavide 3.gün donduruldu hepsi. 1 embriyo aktarıldı gebe kaldm ama gelişmedi kürtaj oldum. Bu arada sorun sperm azlığı ve morfoloji. 2.tedavide sendede olduğu gibi dondurulan 3 embriyo çözüldü 5.güne 2 tane orta kalite kaldı transfer edildi ama sonuç negatifti. Sil baştan tedaviye başladık. Tabi başka hastanede. Eşim hiç bitkisel kür kullanmadı bu sefer. Çünkü hiçbir işe yaramadı bizde. Bende sadece çörek otu bal karışımı kullandım yumurtalarm daha kaliteli olsun diye. 9 yumurtam 5.gün donduruldu. 2 si çözülüp transfer edildi. Oğlum oldu 4 buçuk aylık şimdi. 7 tane donmuşum var ama hepsi 1.kalite değil. Demem o ki hastane önemli. Laboratuvar ve embriyologlar çok çok önemli. Sonrası allaha kalmış. Yumurtalarının nasıl döllendiği ve spermleri hangi yöntemle seçtikleri önemli. Eğerki yeni hastane seçeceksen bunları araştır. Ha şuanki hastanende en iyi uygulamalar son teknolojiler varsa orada devam et. Biraz kader biraz şans işi aslında. En iyi yerde tutmaz ama meşhur olmayan bir hastanede tutar. Bilemeyiz. Güven duygusu giriyor burda devreye. Tedavi aşamasında herşeyi sorgula. En iyisini yaptıklarına emin ol. Aslında önemli olan doktormuş gibi görünüyor ama bence değil. Çünkü spermi ve yumurtayı seçip dölleyen embriyolog. Kalitesi bir nevi laboratuvara bağlı. Doktorda seni transfere hazırlayan. Hayırlısı olsun hakkında canm.
Benimde 25 yumurtam toplandı 10 boş çıktı 15 taneden 11 tane döllendi 3. Gün e ise 9 tane geldi ve gelişmediler
Semra Kahraman hoca sperm fish yapalım eşinin translasyon spermine ne kadar yayılmış dedi.