Masallah guzel bir gun gecirmissin insallah tartida emeklerinin karsiligini kat kat gorursun canim...
harika gidiyorsunuz harikaaaaaaaa
hadi bakalım tam gaz devam blackseea, bende yarından sonra tartılcam, salı günü, bakalım nasıl olacak, diyete tam anlamıyla bu hafta sadık kaldım ve sporda dahil tabi :)
yok arkadaşım tabiki kırılmam, 1 aydan fazla oldu başlık açtım ama daha tam anlamıyla 5-6 gündür dikkat ediyorum. neticede artık tamamen başladım spor da yapıyorum. bu arada ben hiç ekmek tarzı şeyler tüketmemişim, senin mönü nü okuyunca farkettim :)) karatay diyetine benzemiş benim diyetim :)
veriyorsun demi artık ohh bee bi umutsuz kelebek kalmayacak etrafımda herkes uçucak pırpır hafif hafif musmutluuu
güzel başlayan bir günde yine aynı tuzağa düştüm.
sabah:
karbonatlı su ile başlandı.sular içildi
1dlm tam buğday ekm.
1yeşil biber
ara:
1 fincan kahveli sıcak süt (tüm yazdığım kahveler türk kahvesidir.granülleri sütle içemem.)
3 dolu tatlı kaşığı fındıkezmesi(ımmmmmhhhhh süperdi amaa...)***
öğlen:
brokoli-bahar haşlaması yoğurtlu 1 tabak
ara:
1 lt yeşil çay
akşam:
yok(ceza)
karabiberli siyah çay 4 fincan
olur o kadar arkadaşım, tartı günümüzden sonra cozuttuk ben çörekten sonra dün akşamda 3 adet şeker (sütlü bayram şekeri sert emilebilir olanlardan) 2 portakal 1 mandalina 2 avuç elma kurusu yedim akşamın 10'ununda :))) neyse tabi durmak yok devam gene :)
sana bir sorum var karabiberli çayda nedir acaba, ayrıca acılı çay... ne işe yarar?
Cok güzel bilgiler bunlar. ama aci cay bana gore degil sanirim... Bu arada Ben ekmegi kestim ve sanki daha az acikiyorum.evt cozuttuk haklısınız. ben akşam yemeğini yemedim.ceza olarak.ama bugünde 4 dilim tam buğd.ekm.tost yedim.neyseki yağ falan yoktu sadece az beyaz peynir 4ebölünmüş 1 ince suçuk dilimi.2 tane yedim.ama dilimler etimek dilimi büyüklüğündeler.
ben çok küçükken rahmetli dedem hasta olduğunda (üşütme falan)normal çayına karabiber katrdı yada karabiberi 1 cezve suyla kaynatır limonla balla içerdi.terler iyileşirdi. bende kaynatmıyorum ama çaya katıyorum tarçında ekliyorum.bana iyi geliyor.hem midemi tok tutuyor,hemde asıl görevi metabolizmayı hızlandırıyor.yani bende işe yarıyor açıkcası.bildiğimiz yeşil ama acı biberi çikolata fındıkezmesinde deniyordum hoş oluyordu.birgün siyah çayın içinede bandırdım.ucunu kırarak.amacım çaya acılığını vermekti.hoşuma gitti.ben çayı kaynar kaynar içemem.öğrencilik yıllarımdan kalma alışkanlık sanırım.ılık sıcak birazda acı.hoşuma gidiyor.eskiden zencefilledeeyapardım ama benim çok iştahımı açtığı için kullanamıyorum zencefili artık.
hani baharatlar,acılar metabolizmayı hızlandırır deniyor ya ondan yapıyorum bunları.hem bağışıklık sisteminide güçlendiriyorr.
Cok güzel bilgiler bunlar. ama aci cay bana gore degil sanirim... Bu arada Ben ekmegi kestim ve sanki daha az acikiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?