merhabalar blackseea yorumun için teşekkür ederim sanırım buradan devam edeceğim bu sabah itibariyle 71.7 kiloyumiçler acısı bugün biraz geç kalktım onun için de kahvaltı
geç saatte kaldı çay şekersiz bir buçuk dilim beyaz ekmez zeytin peynir ve domatesle kahvaltımı bitirdim. sabah sabah ilk kaçamağım 54 kalorilik çubuk çikolatalarla oldu ama sadece 1 tane. şimdi de 9 lu form çayımı içiyorum. daha hiç su yok ama gün içinde zaten 1.5 lt rahat tüketiyorum.
ben maalesef abur cubur düşkünü biriyim. ve atıştırmayı çok seviyorum. karnım tok olsa bile mutlaka atıştırıyorum bunu kesmem gerek. akşama yemeğe davetliyim orada da dikkat edeceğim yarın yazarım. bu arada kilo cetvelini de nasıl yapacaağımı bulup ekleyeceğim en kısa zamanda sevgilerle
sanırım eklenmiştir kilo cetvelim bu arada ben kpss hazırlandığım için sürekli oturuyorum sürekli evdeyim spora yazılmıştım ama 15 günüm kaldı bu kiloya pilates yardımcı olur mu acaba?
canım bildiğim kadarıyla kahvenin kalorisi yok zaten
esneme hareketlerinin falan başka siteden yaktığı kaloriyi öğrenip
kalorisepetinden o kadar kalorilik yiyecek silebilsiniz veya o kaloriye denk gelecek başka bir spor yazabilirsiniz
hıım doğru diyorsunuz.öyle yapayımm.
bir sorunumda;çok şükür artık kendimi yeme konusunda engelleyebiliyorum.ama 1000 kalorinin altında metabolizma iyice mi zayıflayacak? birde 1000 kalori civarında hiç veremiyordum yada daha yavaş oluyordu.ne yapacağım bilmem.şimdilik en büyük sevincim 18 ay önceki kiloma döndüm şükür.yani sigara vede etkileri çıktı hayatımdan.
nisan 5 e kadar 65 kilo olmak için benim günlük almam gerekn kalori 813. kalori sepetine göre. çok mu az bu? bir de regl oldum bugun sinirim bozuldu 10 gün kadar erken oldu acaba 9 lu çaydan olabilir mi ki?
çikolata yememek için zor tutuyorum kendimi.
bir öneride bulunsam olur mu?
ayça kayanın bir ayda 8 kilo verdiren diyeti var ona bir baksanız verirsiniz gibi geliyor
çünkü 813 kalori çok az ve sağlıksız
birde ben hazır çaylara güvenemiyorum o yüzden herhangibir fikrim yok
bu arada bmı mi sizin için yazdım
siz bir keresinde neden yazmadın demiştiniz bende utandığım için demiştim
artık yazdımm:13:
nisan 5 e kadar 65 kilo olmak için benim günlük almam gerekn kalori 813. kalori sepetine göre. çok mu az bu? bir de regl oldum bugun sinirim bozuldu 10 gün kadar erken oldu acaba 9 lu çaydan olabilir mi ki?
çikolata yememek için zor tutuyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?