hımmm.bu telşehriye yoğurtlumu sütlümü salçalımı ben birde ununu tereyağda kavurarak yapıyom.bu düşük kalori hangi tarifine ait?severimde :))
yoğurdu çok tüketiyorum.
ben sadece salçalıyı biliyorum 1 çay kaşığı kadar zeytnyağı ile yapıyorum un katmıyorum
ama yoğurtluyu anlatırsanız bende denerim
Ben buradayım :) vee bende sizinleyim :) inşaallah hepimiz kilolarımızı veririz :)
nerelerdesiniz
gündüzleri girmiyor musunuz
Ben buradayım :) vee bende sizinleyim :) inşaallah hepimiz kilolarımızı veririz :)
sizinki diyetlik galiba.benimki normal sofralara göre.anlatmayım.utanıyorum.(kalorisi yüksek old.utanıyomm)
şöyle:tereyağda unu kavuruyom salçayı eklerim.suyu döküp kaynatırım.şehriyeleri eklerim pişince ya 1 bardak süt eklerim.yada yumurtayla çırpılmış yoğurt.bazen yumurtasız yoğurt.1 taşım daha kaynatıp kapatırım.tuzu baharatı eklerim.az yağ da nane biber kavurur üzerine sos yaparım.(bu daha çok yayla çorbası taklidi oluyor)yoğutluda salça katmam.sütlüde salça var.
evde olduğum zamanlar giriyorum.daha çok hava şartları kötüyse veya yapacak iş yoksa. bugün hava güzeldi.dışardaydım.sonra arkadaşlar çaya gelmek istediler.tabi 3 den sonra benim için kötü oldu.hazırlıksız olduğum için pastaneden aldım.puaça tatlı evde kısır.tutamadım kendimi.
işin kötü tarafı da yarın kilo bildirim günüm.ayın 22sibugün olumsuz etkilendim yani.
neyse yapacak bişey yokk.ama sizin önerilerinizi uyguluyorum.sabah iksiri, az hatta 1 dilim ekmek sadece.
79 dum en son peryotta.78 i hatta altını gördüğüm oldu son 10 gün de ama bakalım yarın ne olacak?
hayırlısı olsun inşallah vermişsinizdir
sizinki diyetlik galiba.benimki normal sofralara göre.anlatmayım.utanıyorum.(kalorisi yüksek old.utanıyomm)
şöyle:tereyağda unu kavuruyom salçayı eklerim.suyu döküp kaynatırım.şehriyeleri eklerim pişince ya 1 bardak süt eklerim.yada yumurtayla çırpılmış yoğurt.bazen yumurtasız yoğurt.1 taşım daha kaynatıp kapatırım.tuzu baharatı eklerim.az yağ da nane biber kavurur üzerine sos yaparım.(bu daha çok yayla çorbası taklidi oluyor)yoğutluda salça katmam.sütlüde salça var.
yağı 1 çay kaşığı yapsak unun kokusu çok kalır değil mi?
demek istediğim canım istedi deazaltarak yapsam miktarları unu yağı? nasıl olur sizce?
üzerine de yağ dökmeyip sadece baharatlasam?
denemekte fayda var.unun kokusu kalmaz çünkü zaten kaynayarak pişecektir.un kıvamlaşmasını sağlıyor.öbür türlü şehriyeler suyun içinde yüzüyor.yani salçalı yapıncada un katıyorum ben.
Benim 19'larda ama bundan çok anlamıyorum :) asıl ilgilendiren kilomodaa gidiyorrr MAŞAALLAH
evtt bugün bu başlığı açalı 30 gün oldu.80,4kg ile başladım.
şimdi bu sabahki kilom :77.7kg
bu beni çok sevindirdi.10 günlük periyotlarda amacım 1 er kilo vererek ayda 3 kg yapmak.
ilk ay da hedefimi tutturamadım. 300gr verememişim. 2.7kg gitmiş.
ama hemen teselli tabi:hiç yotan iyidir. yaşına göre iyi sayılır falan (bu benim kendimi teselli şeklim)
ama şunu açıklamalıyım ki bu giden kilolar dan mı yoksa yaptığım yürüyüş-egzersiz falan mı bilmem kendimi çok hafif vede daha rahat hissediyorum.
yani bir tazelenmişlik bir ferahlık var üzerimde, içimde.
ohh ne güzell.çook uzaklara gitsin de gelmesin birdaha :)) bmı larda kilo-boy oranı.yani boyumuza göre kilolumuyuz normal mi onu gösteriyor. sizin bmı nız ı az görünce acaba zayıf olduğu halde dahada mı çabalıyor yoksa korumaya mı çalışıyorsunuz onu anlamak istedim.çünkü hedef gösterdiğiniz kiloda normalin altına çok düşüyor.
tam emin değilim değerlerden ama
normal kilo: 18-25 arası
25-28 kilolu
28-? unuttum:1.derece obez
?-? :2. derece obez falan diye birşey yani.
Yok canım korumuyorum, sıkı bir diyet yapıyorum 6-7 kilom var fazlalık..bilemiyorum ama ben daha önce diyetisyenede gittim 65 kilonun benim için uygun olucağını oda söylemişti tatlım..İnşaallah hedefime ulaşırım, amin
.
Yok canım korumuyorum, sıkı bir diyet yapıyorum 6-7 kilom var fazlalık..bilemiyorum ama ben daha önce diyetisyenede gittim 65 kilonun benim için uygun olucağını oda söylemişti tatlım..İnşaallah hedefime ulaşırım, amin
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?