blackseea nın 40 yaşında, 80 den 60kg ye diyet günlüğü

Son düzenleme:

kilo çizelgenizi diyet günlükleri başlığında pisküüt ün birkaç başlığı var.onlardan biride kilo çizelgesi.oradan yapabilirsiniz.1.sayfanın aşağılarına doğru başka birinin anlatımları vede linkleri var.renkli yazılarla yazılmış.orda anlatıyor. kolay gelsin.takılırsanız yardımcı olurum.

çok beceriksizim hala olmuyor
yanlış yere mi yapıştırıyorum ne oluyor anlamadım ki

doğru yaptığımı söylüyor çizelgeyi hazırladıktan sonra ne yapılacak onu anlatırsanız çok yardımcı olursunuz

height unit: metric s.ı. yı seçerseniz b.k nızıda gösterir.
yourheight:boyunuzu yazın metre ve cm leri görün.
en sonunda direct image URL olanı (aşağılarda)satırın içindekini kopya yapın.sonra bu sayfanın sağ üstünde kullanıcı panelinizi tıklayıp profil (sol tarafta) bilgilerini düzenleyi tıkla.aşağılara inn.ortalarda kilo çizelge falan yazan biryer var.o satıt sil.içine sağtıkla yapıştır yap.

aynen böyle yapıyorum ama yine bebeğinizin doğum tarihi öngörülen formatta değildir diyor hatta hazırladıım ticker bu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wZ8xY2n/weight.png

ben müsade isteyim.biraz leslie ile yürüyeyim.malum bugün çok fazla kaçırmıştım yiyecekleri.
görüşmek ümidiyle

spor mu ev temizliği mi? ev temizliğiyle 2kuş 1 taş hikayesi olsun barii.kahvaltı yapmadım.az brokoli,3 kaşık sade makarna üzerine yoğurt döküp öğlen yemeği yaptım kendime.şimdi yeşil çayımı içip işe başlayayım barii

eşim alışveriş yaptı geldi nem hala oğlanla uğraşıyorum

öğününüz harika olmuş
ama öğlen için
aslında bende hep sabahı atlıyorum bir haftadır..

en çok kilo verdiğim zamanlar kahvaltıyı 11 gibi yaptığımdaydı
c.tesi pazar günleri kahvaltı saatim 9 oluyor istisnalar haricinde

size birkaç öneride bulunayım

sabah güne 3 4 bardak su ile başlıyorum
sadece 11:00 16:00 arsı ekmek yiyorum(1 veya 2 ince dilim)
akşam öğününü de bu 5 saat arasına yerleştirdim

sizde bu hafta deneyin isterseniz

aslında bizde kahvaltı sabah 7.30 ile 8.30 arasında olur.bu aralar ben bozdum düzeni. canım istemiyor.sonra öğlenle birleşiyor.haliylede akşam yemeği daha ağır basıyor.ama dünde akşam yemeği yemedim.bugünde sadece 1 kaşık makarna ekmek niyetine az pırasa yemeği vede az yoğurt yedim hepsini 1 kaseye koydum dolmadı tabi 2 tanede yeşil biber.1 lt kuşburnu çayı boll boll su içtim.ha birde 1 küçük portakal vede 1 armut yedim.(bunlar akşam yemeğinden önceydi)ekmek yemedim.haa ikindi de sadece 1 tane haşlanmış yumurta yemiştim

önerinizi uygulayacağım.ama akşam yemeği biraz erken olur benim için.çünkü yemekten sonra sadece su vede çay var.atıştırmalık falan yokk( dayanabilir miyim ?ama denemeden bilememm.

önerinizi uygulayacağım.ama akşam yemeği biraz erken olur benim için.çünkü yemekten sonra sadece su vede çay var.atıştırmalık falan yokk( dayanabilir miyim ?ama denemeden bilememm.

eğer denemek isterseniz fikir verebilirim
16:00 dan sonra tel şehriye çorbası (120 kalori) içebilirsiniz (ben mercimek çorbası falan içmiyorum 260 kalori çünkü)
veya
bir su bardağı yoğurt yiyebilirsiniz
leblebi 1 avucu 20 kalori ((günlük yediğiniz kaloriye göre artırıp azaltmak elinizde))
bunun yanında kuru üzüm kuru elme kuru kayısı yiyebilirsiniz

hımmm.bu telşehriye yoğurtlumu sütlümü salçalımı ben birde ununu tereyağda kavurarak yapıyom.bu düşük kalori hangi tarifine ait?severimde :))
yoğurdu çok tüketiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…