bayıldım bu kalori sepetine tatlım ya bana şahane bi iyilik yaptım rabbim verdiğin kiloları ikiye katlasın çıpçıtır alımlı taş gibi hatun yapsın
dün yediklerimi yazacak vaktim olmadı.zaten çok da fazlaydı yediklerim.resmen ne bulduysam çektim.(süpürge gibi) birde misafirlikteydik.davetli
off offf.güzel ama bu türk mutfağı vede hamur işleri. ımmmhhhh.çokta güzeldii.:26::26::26::26::26:
Gayet iyi gidiyorsun canım. Bu gun ben gene cozuttum. Hayırlısı bakalım
bu ne yaa. hiçbirşey yapmak istemiyorum.sürekli birşeyler yemeye devam ediyorum.depresyondamıyım neyim.nasıl aşarım bunu?( sebebimde yok ki.) huzurumuz yerinde çok şükür.
diyete aramı versem birsüre bilemedim.
bu ne yaa. hiçbirşey yapmak istemiyorum.sürekli birşeyler yemeye devam ediyorum.depresyondamıyım neyim.nasıl aşarım bunu?( sebebimde yok ki.) huzurumuz yerinde çok şükür.
tüm arkadaşlara merabalar
diyetimi bırakmış değilim.sadece bu aralar 2 gündür kayınpederim rahatsız.sağlık sorunları var. onunla ilgilenmek orda olmak gerekiyor.o yüzden fazla vakit bulamıyorum buraya.yediklerime dikkat ediyorum ama ne kadar.tabi düzen biraz bozuldu.yakında görüşmek üzere.:44::44:
Allah şifasını versin canımm
en kısa zamanda görüşelim:13::13::13::13:
özledik seni
yemeğe vakit kalmasın da atak devren olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?