blablacar kullanan var mı?

Sevgilin senin yazdıklarını okumamış bile kaptırsın da sol böbreği görsün

huyudur doğruluğundan emin olduğu bi konuda karşısında davul çalsan dönüp bakmaz

neyse ben uyardım artık olan onun böbreğe olur şoför o

Araç paylaşımı iyidir, çevreye faydalıdır. Hatta toplu ulaşım daha da iyidir. hızlı trenle filan gitseniz ya alışık olmayanı zorlar istanbulda araba kullanmak.

Araç paylaşımı iyidir, çevreye faydalıdır. Hatta toplu ulaşım daha da iyidir. hızlı trenle filan gitseniz ya alışık olmayanı zorlar istanbulda araba kullanmak.

normalde gitmeyiz arabayla zaten bize eziyet geliyor ama arabayı değiştirmeye gidiyoruz mecbur

normalde gitmeyiz arabayla zaten bize eziyet geliyor ama arabayı değiştirmeye gidiyoruz mecbur

Kızacak bana ama arabayı değiştirmeye para var da üç kuruş benzinden tasarrufs için arabaya elin adamını ya da kadınını alacak

Genç yaşta dünya farklı görünüyor işte

Bu uygulamadan eşime “Ne güzel hem yola arkadaş bulmuş oluyorsun Hem de masrafı bölüşüyorsun , araç sürmeyi bilen ehliyeti olan biri olsa sürücülük işi dahi paylaşılabilir” diye bahsettiğimde eşim beni neredeyse arabadan atıyordu

Hiç tanımadığın adamı/kadını arabana almayı nasıl düşünebilirsin nasıl bu kadar saf olabilirsin vs diye.

Kızacak bana ama arabayı değiştirmeye para var da üç kuruş benzinden tasarrufs için arabaya elin adamını ya da kadınını alacak

Genç yaşta dünya farklı görünüyor işte

hahahahah aynısını söyledim "arabayı annem alıyor yassy,benzini bursumdan alıyorum" dedi. ben vereyim dedim iyi iyi almıyorum kimseyi sanki derdim para dedi kapattık mevzuyu sanırım. bilsem daha erken söylerdim

hahahahah aynısını söyledim "arabayı annem alıyor yassy,benzini bursumdan alıyorum" dedi. ben vereyim dedim iyi iyi almıyorum kimseyi sanki derdim para dedi kapattık mevzuyu sanırım. bilsem daha erken söylerdim
Vazgeçmesine sevindim , para değilse derdi hiç almasın zaten. O riske ancak para için girilir hobisine cıksss

eşiniz gibi düşünüyorum

sevgilim tek olsa anlarım yanında ben varım niye sıkılacak yorulursa da ben sürerim aman gereksiz geliyor bana işte biraz da korku. güvenemiyorum

Risk almak güzeldir de değecek konularda

İki gün az gezer çıkarır o masrafı 20 kere birisi ile seyahat eder bir şey olmaz 21. de olmadık kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…