- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.078
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Aklınıza gelen her şeyi neden buraya soruyorsunuz? Google bir tık uzağınızda.
Bu uygulamayla ilgili biri daha konu acmisti. Sevgilisi mi esimi ne kiz yolcu aliyormus diye...
O zaman bakmistim biraz bu uygulama nedir diye. Herkes pek bir memnundu.
Ülke manyak doluyken tanimadigin insanlarin aracina binmek, bindirmek konusunda kimsenin hic sorun yasamamasi cok ilginc geldi.
işte ben o son kısımda sorun yaşıyorum ondan bir fikir birliği sağlayamadık. cinsiyet sorun etmeyiz ama nasıl bir insan olduğunu bilmeden de içime sinmiyor.
Hadi manyak, katil, hirsiz filan degilse bile ya adam, kadin neyse uyuzun teki ciksa? Yariyolda arabadanda atmak olmaz.nebileyim ben yoldan keyif alamazdim oyle.
İşin manyaklık kısmı çok ütopik. Kimse manyaklık yapmak için bu kadar uğraşmaz.
Ben kimsenin sorumluluğunu almak istemezdim. Sonuçta şehirler arası yola çıkılıyor.
Böyle çılgın uygulamalara huysuz ve anlayışsız insanlar katılır mı sence :)di mi belki ben özel konuşcam ya da bi espri yapcam somurtup oturcak,sürekli mola vermek istiycek ay nerden bileyim. burdan aslında "ben kullandım çookk kötü" gibi bir yorum görsem hemen al bak kötüymüş diye dikilcem karşısına
Yanı bence alıyorsun. Yolda kaza olur da ölürse ben karışmam diye bir madde yoktur herhalde :)onun için bir prosedürü yok mudur ya tam bakmadım ama onların sorumluluğunu da mı alıyoruz yani
Böyle çılgın uygulamalara huysuz ve anlayışsız insanlar katılır mı sence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?