Bizim Sitemiz bu değildir! Bu şekilde anılmamalıyız!

bende daha önce bunu okumuştum gülmüştüm yazan zavallının haline yaptığı bütün kötü yorumların altına bide burdan atıldığınında ,burda hala vakit geçirdiğinide söylemiş..(akıllı biri olsaydı böyle kuyruk acısı olduğunu dile getirmezdi)zaten bugün bu çirkin yazı yüzünden çok sohbetimiz olmasada sevdiğimi birine ters tepki verdim ve çok üzüldüm neyseki kendisine yakışır biçimde aydınlattı mevzuyu sevindim..

ben en çok okuduğumda buraya üye iken burda cnm cicim dediği arkadaşlarını çok çirkin bi üslupla değerlendirmesine sinirlenmiştim...hepinizin kandili mübarek olsun boşverin gitsin gidene kal denmez giden gider zaten kalana da git denmez kalan kalır zaten...zaten eleştiri almazsa forumumuz, korkmalıyız...

yıllar önce beni afaroz ederek çok pis şutlamış kadıncık sitesidir. bir yemek tarifi ararken tanıştım kendisiyle ve tabi ki beni de çekti içine, ulan ne cahilmişim neler neler var dedim, her şeyin bir cevabı bir örneği var burda, sivilce pörtletme videolarından içine cin girmiş kadın hikayelerinden tutun da, evde çakma sushi yapımından dantelden halı yapmına kadar, dedikodular, kaynanalar, eltiler daha neler neler... cinsellik bölümünde oral seks diye başlık açıp altına ıyyy öhh iğrenç evlerden ırak diye yazarlar önce, sonra bir sivri çıkar "ben yapmam ama yapana saygı duyarım" der, diğer biri "bence hijyen koşullarına dikkat edildiği sürece normaldir" der, ve ıyy iğrenç diyenler yumuşamaya başlar "çiftlerden iki tarafda istiyorsa normaldir" der.. evet dökülmeye başlanır, ilişkinin bir parçasıdır, seksin olmazsa olmazıdır, eşimi kırmamak için denedim gayet normal... ya anladık normal ya çok normal hepiniz bütün inceliklerini biliyosunuz zaten, bende önce ayy iğrenç günah diyen, bir kaç sayfa sonrasında olayı normale döken birini afişe edince önce mimlendim, sonra vajinusmus olduğunu düşünen bir hatuncuğa öğüt vermeye kalkınca profilinde bekar yazı utanmıyomusun naralarıyla karşılaştım, hasalık gibi bulaştı bu site, gece yarılarından sabahlara kadar pc başında kocalarından kaynanalarından dert yanan kadınlarımızın dertlerini dinledim sessizce, hatta sosyolojik tespiterde bulunup araştırdım bile... artık lanet çığrından çıkmış erkek arkadaşımıda sarmıştı bir gece aldatılma hikayesini chat bölümünde anlatan kadının durumu içler acısıymış, herkes ahh ahh vahh vahh ederken benim yufka yürek sevgilim dayanamayıp, "erkekler böyledir şöyledir, ama eşlerini severler..." gibisinden kadının içini bir nebze olsun rahatlatmak istemiş ve alarmlar çalmaya başlamış tabiki "sen erkeksin ayyy olamaz kızlaaarrr koşun koşun huuuu sitede erkek var" nidalarıyla bizimkini bir güzel haşlamış ve de akabininde benim açık kalan hesabımı kullanan sevdiceği şutlamışlardır. kısa bir macera oldu benim için, girin gezin yemek tariflerinde, kişisel bakım sayfalarında gezinin, çok faydalı pratik şeyler öğreneceksiniz ama abartmayın, tadında bırakın ve sakın sakın üye olmayın yoksa kadınlar kulubu laneti sizide haşin pençeleri arasına alacaktır
işeretlediğim yeri okumanız yeterlidir. kedi ciğer mundar muhabbeti, ciddiye alıp kafa yormaya gerek yok

Son düzenleme:

güzelmiş biliyodum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tüh bea tek sayfada kalmışız ..
bizim gibi büyük bir portaldan bu kadar az bahsedilmesi beni rencide etti ..
senağlama

Dolunayı da bana diyolar heraldeşakkıdı

Okumuştum bunları.ılginç insanlar...

*]türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak.
AYY BUNU BEKARLAR DUSUNSUN BIZ YIRTTIK BUNDAN :)))

Hayırda Adamın Espri Anlayışı dehşet ya:roflol:

boşverin kızlar biz kendimizi bildikten sonra.....

ayyy adam amma komik yazmış bizim hakkımızda çok güldüm çokkkkk çitlenbiğinde dediği gibi kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş hoşşşşşşşşşşşttttttttttt

reklamın iyisi kötüsü olmaz reklam reklamdırzemuszemus

ben derimki meyva veren ağaç taşlanır takmayın böle yazıları boş verin biz olanı biteni biliyoruz önemli olan bu

tadında bırakın ve sakın üye olmayın kadınlar kulubu laneti sizide içine alaçaktır koptum burda a.s.:1hug:

Sadece beni gulumsetti : )
Hic uzerinde durulacak bir konu degil ...
sadece guler gecerim : )

ben de okudum...amman gulun gecin iste...takmadim ben

bizim üzerimizden reklam yapıyorlarrr:mymeka:

kadın halkı bağımlılık yağıyor ama bizde sağlıklı oluşumlar gösteriyor
kk olmasaydı ben farklı siteler olurdu ozamanda ona sararlardı
bencede üzerinde durmaya gerek yok
herkes değerince tatrılır bizim ağırlığımız ona fazla gelir
:enbuyukkk: :enbuyukkk:

vereliniortakvereliniortak KK DA günün sözüüüü ÇOK TUTTUM vereliniortak
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

daha once eksı sozlukte kadınlar klubu olan bı topıkde yazdıklarımı yınelıyecegım..

meyve veren agac daıma taslanır ulkemızde.. hıc sasırmadım dogrusu.. ıyı olan basarılı olan yahut cıddı anlamda dıgerlerınden farklı olupda bu farkını gosteren her ne varsa o anda anında bı hazımsızlık baslar.. gelenek oldu artık.. bu sıtenın uyelerı bızız.. her daım ne oldugunu bız bılıyoruz kımın ne soledıgı pek de umrumda degıl acıkcası benım.. bence kızlar sıze tavsıyem sızde aynını yapın.. onceden agzı olan konusuyor dıye bı tabır vardı sımdı elıne klavyeyı alan yazıyor.. bız kım oldugumuzu neyın ne oldugunu bıldıkten sonra dısardakı sesler goruntuler yazılar vs.. kuru gurultu sadece
sengözlerimebaksanab :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Tamam abartmışlar biraz ama bu kadar büyütecek ne var anlamadım; dikkatli okuyunca da bi çok konuda haklı olduklarını gördüm; Evlilik öncesi ilişkiye karşıtlık, srekli aynı konuların işlenmesi vs..

okudum ve iki cevabım var
1 meyve veren ağaç taşlanır(belki önce ki yazılarda biri yazmştr yazdıyda kusra bakmasın okumadım)
2.rakip siteleriin(adminleri mod ları üyeleri) kadın içerkli yada olmayn onlardan da gelmiş karalamk için bi yazı oalbilir
burada gezinen anca buranın tadını bilir diyorum başka bişey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…