Bizim Sitemiz bu değildir! Bu şekilde anılmamalıyız!

bence hepimiz nicklerimizi değiştirip
Kezban 1 kezban 2 karakuru 1......dötü kokan kıs 1....dötükokan kıs 2 koyalım
ayyyyy hhhaaahaahaaahaaaa
tırstım ya bağımlılık yaratıyormuş ölümcül olmasın ha hah hah

valla demekki nekadar iyi bir siteyizki ilgisini çekmişiz.kedi ulaşamadığı ete mındar dermiş. zaten kendiside uyarıyo dikkat edin bağımlılık yapar diye.ve bazı yorumları doğru gerçekten.ama kişi herkesi kendisi gibi bilirmiş.dmekki kendisi bir işe yaramıyo herkesi öyle sanıyo :)

valla kızlar bazı yerlerde ağır yazmışlar evet ama valla bizde hak etmişiz çoğunu.
hakkaten bu sitede dolunayda ağda yapıp idrarını sürerse tüylerinin döküleceğine inananlar mevcut...-tatlicadiarzu-
adamlar karşıdan gördüklerini yorumlayıp yazmışlar.
hepsi olmasa bile çoğu doğru...

vereliniortak

Sonuna kadar katılıyorum krocumopuyorumnanaktan

Mesela dötü kokan kızlar derken demekki sitede seni online gördüler ki yazdılaropuyorumnanaktan:roflol:

Başarısızlık bizi korkutamaz.

Hatalarımızın bilinmesinden huzursuzluk duymayız.

Girişimden çekinmeyiz.

ısteklerimiz heyecanımızı baltalamaz.

ıstedikçe coşarız ve coştukça enerjiyle dolarak harekete geçeriz...

Gerisini boşverin....

[B]
[*]türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak
.

Sitemize günün birinde bir erkek üye olup sağa sola bunu yazmıştı kaydirigubbakcemile3
Valla demekki biz gerçekten iyi bir aileymişiz ki milletin derdi biz olmuşuz konular açıp eleştirilerde bulunmuşlar:1closedeyes:
ıyi şeylerde yazanlar olmuş.Kötü seylerde ama çokta önemli değil bence :lepi:[/B]:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

bencede haklısın ama istisnalar var, kimse buraya üye olurken testlerden geçmiyorki
aslında bu süper fikir olurdu ancak kadınlarada haksızlık olur diye düşünüyorum kimse aşağılanmayı haketmiyor bence.. yazılanlar komik evet dolunayda ağda yapıp idrarını sürerse tüylerinin döküleceğine inananlar mevcut...
bunu değiştiremeyiz çünkü bazı bayanlar gerçekten çok saf olabiliyor.

Sonuna kadar katılıyorum krocumopuyorumnanaktan

Mesela dötü kokan kızlar derken demekki sitede seni online gördüler ki yazdılaropuyorumnanaktan:roflol:

keasss :mymeka:
kız kurusu ve evlenmeden elleten örneklemeleri sırasındada sen online idün demekkii:mymeka:

keasss :mymeka:
kız kurusu ve evlenmeden elleten örneklemeleri sırasındada sen online idün demekkii:mymeka:

Höst nan höst:mymeka:

Bekarken ki halinle karıştırma beni zemuszemus

Arkadaşlar adı üzerinde 'Ekşi' sözlük..

Orada neler neler yazılıyor...

Bırakın onu bunu en kutsal değer ve inançlarımıza peygamberlerimize;kahramanlarımıza saldırılarda bulunuluyor kimi yazarlar tarafından..

Tüm bilgilere limon sıkılmış;gerçekler çarpıtılmış;eğlence adına hakaretin ve bel altı yorumların biri bin para..:)

Kutsal mı Taraflı ve Belaltı Bilgi Kaynağı mı tartışılır:)

Ha gülümsüyorum kimisine ne yalan söyleyim;yazar kitlesinin çoğunun erkeklerin oluşturduğu ve onların gözünden görülen hayatın trajikomik halleri..

Kıvrak zekalı oldukları su götürmez bir gerçek..

Gülmek ve eğlenmek için ideal (tabi bu espri anlayışınıza da bağlı)

Ciddi bilgi edinmek için çok daha sağlam ve açık kaynaklarımız var..

Ekşi sözlüğün duruşu ve içeriği belli..

O yüzden böyle bir başlığa luzum yok;keyfe ve muhabbete devam..

vesselam..

valla kıslar ben okuduğumda çok güldüm ne yalan söyliyim:1ninca: ekşideki tüm yorumlara gülerim zaten, bence bukadar dikkate almayın, muhabbete devammm:lepi:

SON NOKTA TEBRİKLERRRR,

ukla kaçarrrr
Herkese hayırlı kandiller diyorum kıslar bu gece tüm dualarımız kabul olsun

görüşürüz.........

BAKIN EKŞı ıÇıN NELER YAZMIŞLARR:roflol:

Böyle sözlüğe limon suyu falan sıkıyorlar,ekşi oluyor galiba.

Bir de site var. Eğlenceli olanlarla birlikte kendini bilmez yazarların oluşturduğu.ıyidir,iyidir. (03.08.2009 20:04) (bakınız: limon, ekşi, yazar, birlik, galiba, eğlence, anlar, böyle, falan, site) Bu yorum için 1-5 arası yıldız verin. 1 2 3 4 5

hersey hakkında yalan yanlış türlü çeşit bilgi yazan garipliklerini normal olarak algılayan, reklamz ve google dan gelen yüklü kaynak ile nuh deyip peygamber demeyen avukatların arkasında ki görünmez çamur at izi kalsın topluluğu, eskiden ciddiye alırdık simdilerde pek acmıyo! (22.01.2009 18:45) (bakınız: yalan, ayna, bilgi, peygamber, google, lara, eskiden, garip, çamur, yanlış) Bu yorum için 1-5 arası yıldız verin. 1 2 3 4 5

Ekşi sözlük dezenformasyon amacıyla cahil ve bilgisi kıt ve bu sebepten kolayca kandırılabilecek insanları ALDATMAK ve YANLIŞ YADA ÇARPITILMIŞ bilgilerle
Türk insanını kendi ÖZ değerlerinden SOĞUTMAK VE UZAKLAŞTIRMAK ve busayede Türkiyeyi içerden fethetmek doktrinine (bkz mübarek erbakan hoca mın youtube daki 22 temmuz seçimleri ve Haim naum doktrini sohbetleri) hizmet eden kendi kendilerine sözüm ona AYDIN ismini yakıştıran ve muhtemelen Aydın kimliklerini Hocalı katliamını yapmış Erivan dan yada cezayir katliamcısı Fransa dan yada pkk nın sözde yöneticisi olan ve sözümona interpol tarafından kırmızıbülten ile aranırken Elini kolunu sallaya sallaya AB parlamentosunda goruntulenen PKK lı pisliğe sahte isimle yani Rum ismiyle kimlik ve pasaport veren YUNAN lılardan almış olmaları muhtemel olan
ve
Tüm dini değerler ve peygamber ve kuran hakkında saygısızca yazılar yazmaktan çekinmeyen
ve
tıpkı yüce kitabımız kuranı kerimde bahsedilen VELA TEŞTERU Bı AYATıLLAHı SEMENEN GALıLAA hükmüne yani ayetlerimi az bi paha ile satmayın emri ilahisine muhalefet edercesine üç otuz paraya milli ve manevi değerlerini inkar etmiş
ve
kendilerine internette yazı yazıp rahat rahat zırvalayabilecekleri ve içerilerinde biriktirdikleri kusmukları boşaltıp zihinsel mastürbasyon yapabilecekleri bir site bulunca kendilerini ALLAME-ı CıHAN zannetmeye başlamış
ama elifi görse mertek zannedecek kadar cahil
Milletin öz değerlerine ve binlerce yıllık kutsal değerlerine sürekli hakaret ederek
sözümona NE GADDEEER entellektüel olduklarını ispat etmeye ve avrupalı haçlı abilerinin gözüne girmeye çalışan

cem yılmaz gibi sövmeyi sözlük yazarı olmak için birinci şart kabul eden

Sanıldığının aksine tarafsız olmayıp millet ve vatan ve ülke ve bayrak diyen insanları faşistlik ve aşırılıkla suçlarken, kendileri batınlı abilerinin kucağına yani tam çadırı kurmuş pantolonlarının üstüne oturmayı ilericilik saymak surretiyle
AÇIKÇA TARAF TUTAN ve mesela masonlar hakkında mesela 11 eylül hakkında
ve mesela ermeliler yada fransızlar hakkında GERÇEK ama batılı abilerini üzecek yazılar yazanların yazılarını sansürleyip silmek suretiyle kimin tarafında olduklarını defalarca ispatlamış olan
milli ve manevi ve kutsal değerlerini üç otuz luk dünya menfaatine değişmiş olduklarını düşündüğüm
Çogu zaman düzlemsel nedenselliğin bağlamsal ikilemi türünden kendilerinin bile anlamadigi saçmaliklar yazarak entellektüelliklerini ortaya koyan
Ve Tıpkı hatemallahu ala kulubihim ve ala ebsarihim ve ala semihim gişavetün ve lehüm azabün azim
ayetindeki gibi kalbleri ve gözleri ve kulakları mühürlenmiş olupda hiç ama hiçbirşeyi kendilerine asla anlatamayacağınız ve asla sizi dinlemeyecek karakterde olan kibirli insanlar gibi asla yanlışlıklarını kabul etmeyen ve sadece kendilerini en doğru biliyor başkalarını hiçbirşey bilmiyor zanneden
kendilerini modernist çağdaş ve dantellektüel zanneden insancıklar sürüsünün tamamen TARAFLI ve MAKSATLI ve HAKARETAMıZ üsluplar ile yorumlar yazdıkları SÖZDE ENTELLEKTÜEL SıTECıK (27.12.2008 12:33) (bakınız: insan, elif, zaman, anne, türk, para, dünya, gözler, faşist, anlam) Bu yorum için 1-5 arası yıldız verin. 1 2 3 4 5

gün itibariyle binlerce çaylağı yazar yapmış, bunun sonucunda felaket derecede yavaşlamış site. (21.12.2008 17:31) (bakınız: yazar, felaket, derece, itibar, dere, site, bari) Bu yorum için 1-5 arası yıldız verin. 1 2 3 4 5

ekşi okuduktan sonra nedirde buluyorum kendimi... (10.12.2008 00:27) (bakınız: nedir, yorum, sonra, ekşi) Bu yorum için 1-5 arası yıldız verin. 1 2 3 4 5

Kutsal bilgi kaynağımız... (27.11.2008 13:35) (bakınız: ayna, bilgi, kutsal, ilgi, kutsal bilgi kaynağı) Bu yorum için 1-5 arası yıldız verin. 1 2 3 4 5

OFLi HOCA

Bilgiye ulasmanin en kolay yolu bence... (18.10.2008 16:45) (bakınız: bilgi, bence, mani, kola, ilgi, olay, kolay) Bu yorum için 1-5 arası yıldız verin. 1 2 3 4 5

çok eğlenceli,yorumları okumaya bayılıyorum.. (18.10.2008 13:19) (bakınız: yorum, maya, kuma, eğlence, rumlar) Bu yorum için 1-5 arası yıldız verin. 1 2 3 4 5

Uğruna kainatın yaratıldığı Peygamber efendimize hakaret etmeyi kendilerine iş bilenen bir kaç haddini bilmezden oluşan 'hiç'ler topluluğu...

bu yorumları yapanların akli dengelerinde çok ciddi hasarlar olduğu
tartışmasız ortadadır

valla bu kadarıda saflığı geçiyor diye düşünüyorum.
düşünsene yukarda yazdığım gibi üç tane örnek olsa başkalarının kk hakkında olumsuz düşünmesine yeterde artar bile.
ben bile buranın içinde olduğum halde bzı cevaplara,bazı tavırlara olmaz artık bu kadar diyorum.
ve o yüzden her ne kadar hakareti tasvip etmesemde bu yazılanların nedenini anlayabiliyorum...

ben ciddiye bile almadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…