valla kızlar bazı yerlerde ağır yazmışlar evet ama valla bizde hak etmişiz çoğunu.
hakkaten bu sitede dolunayda ağda yapıp idrarını sürerse tüylerinin döküleceğine inananlar mevcut...-tatlicadiarzu-
adamlar karşıdan gördüklerini yorumlayıp yazmışlar.
hepsi olmasa bile çoğu doğru...
valla kızlar bazı yerlerde ağır yazmışlar evet ama valla bizde hak etmişiz çoğunu.
hakkaten bu sitede dolunayda ağda yapıp idrarını sürerse tüylerinin döküleceğine inananlar mevcut...-tatlicadiarzu-
zamanında bende böyle bi konu açmıştım:smiley-cool:
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/228439-kk-hakkinda-dediler.html
Doğru hatırlamışım demek ki vardı diyorum çünkü yorumları burdan okumuştum hiç değişme olmamış 1 yıl içindedelikafadulden
bu yorumlardan sonra bende guldum vallakaydirigubbakcemile3ay kızlar kızmayın ama ben hepsini kahkahalar atarak okudum :kedi:
Sonuna kadar katılıyorum krocumopuyorumnanaktan
Mesela dötü kokan kızlar derken demekki sitede seni online gördüler ki yazdılaropuyorumnanaktan:roflol:
keasss :mymeka:
kız kurusu ve evlenmeden elleten örneklemeleri sırasındada sen online idün demekkii:mymeka:
Arkadaşlar adı üzerinde 'Ekşi' sözlük..
Orada neler neler yazılıyor...
Bırakın onu bunu en kutsal değer ve inançlarımıza peygamberlerimize;kahramanlarımıza saldırılarda bulunuluyor kimi yazarlar tarafından..
Tüm bilgilere limon sıkılmış;gerçekler çarpıtılmış;eğlence adına hakaretin ve bel altı yorumların biri bin para..:)
Kutsal mı Taraflı ve Belaltı Bilgi Kaynağı mı tartışılır:)
Ha gülümsüyorum kimisine ne yalan söyleyim;yazar kitlesinin çoğunun erkeklerin oluşturduğu ve onların gözünden görülen hayatın trajikomik halleri..
Kıvrak zekalı oldukları su götürmez bir gerçek..
Gülmek ve eğlenmek için ideal (tabi bu espri anlayışınıza da bağlı)
Ciddi bilgi edinmek için çok daha sağlam ve açık kaynaklarımız var..
Ekşi sözlüğün duruşu ve içeriği belli..
O yüzden böyle bir başlığa luzum yok;keyfe ve muhabbete devam..
vesselam..
bencede haklısın ama istisnalar var, kimse buraya üye olurken testlerden geçmiyorki
aslında bu süper fikir olurdu ancak kadınlarada haksızlık olur diye düşünüyorum kimse aşağılanmayı haketmiyor bence.. yazılanlar komik evet dolunayda ağda yapıp idrarını sürerse tüylerinin döküleceğine inananlar mevcut...
bunu değiştiremeyiz çünkü bazı bayanlar gerçekten çok saf olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?