Bizim kızlar haydin geyiğe =))

Kesinlikle canım. en en en az 1 yılı ikimiz başbaşa evli geçirmek istiyoruz. :KK69: sonrası için allah bilir yeniden plan program yaparız :KK53::KK53:

insaallah dusundugunuz gibi olur. bebis surpriz yapmaz size :emir_bebek::emir_bebek: evliligin ilk aylari muhtesem en azindan benim acimdan oyleydi, hic bitmeyecek gibi geliyor insana :KK52: keske hep surse cicim aylari :KK37:

insaallah dusundugunuz gibi olur. bebis surpriz yapmaz size :emir_bebek::emir_bebek: evliligin ilk aylari muhtesem en azindan benim acimdan oyleydi, hic bitmeyecek gibi geliyor insana :KK52: keske hep surse cicim aylari :KK37:

:KK52::KK52::KK52: inşallah süpriz yapmaz.
bide ben çocuk olunca evde oturmak istiyorum ama 5 yıldırda aynı yerde çalışıyorum işimi bırakmakta istemiyorum.
Biz böyle erteleye erteleye 10 yıl sonra ancak olur :KK52::KK52:

:KK52::KK52::KK52: inşallah süpriz yapmaz.
bide ben çocuk olunca evde oturmak istiyorum ama 5 yıldırda aynı yerde çalışıyorum işimi bırakmakta istemiyorum.
Biz böyle erteleye erteleye 10 yıl sonra ancak olur :KK52::KK52:

insallah planladigin gibi olur hersey, 2 sene sonra bebis olur gibime geliyor. kuslar haber verdi bana :KK52::KK52::KK52:

tabisiii kuzum hoşgeldin sefalar getirdin :)))
eski nickini de bakayım bana :KK60: yaşlandım sanırsam hatırlayamadım

hoşbuldum tatlım :KK19:
eski bi topik vardı kkda kankasını bulamayanlar diyee işte ben teeee ordan yprksnn nickli arkadaşş:KK1:

hoşbuldum tatlım :KK19:
eski bi topik vardı kkda kankasını bulamayanlar diyee işte ben teeee ordan yprksnn nickli arkadaşş:KK1:

hehh kuzum şimdi oldu :))
orda konuştuğumuzu biliyorum sonra
paris muhabbetini de hatırlıyorum :KK60: :KK60: :KK60:

napıyosun anlat bakiim
şimdi nerde takılıyosunuz
ben bulamadım o topiği

hehh kuzum şimdi oldu :))
orda konuştuğumuzu biliyorum sonra
paris muhabbetini de hatırlıyorum :KK60: :KK60: :KK60:

napıyosun anlat bakiim
şimdi nerde takılıyosunuz
ben bulamadım o topiği

meşhur paris muhabbetleri ne güzeldi ayy:KK1:
o topiğe girmiyoruz artık yeni topik açtık nöbetçi muhabbetçi diye ama orayada kimse gelmiyor eskisi gibi aktif değil:KK58:

artık buraya takılırızz kaynatırız:82:

parisss hosgeldin kuzumm :KK16::KK16:

kizlar bana bi ilham verin ya sabahtan beri pogaca yapcam hic canim istemiyor yapmak.
cumartesi misafirlerim var simdiden yapip buzluga atcam ama dedigim gibi hic yapmak istemiyorum :KK19:

meşhur paris muhabbetleri ne güzeldi ayy:KK1:
o topiğe girmiyoruz artık yeni topik açtık nöbetçi muhabbetçi diye ama orayada kimse gelmiyor eskisi gibi aktif değil:KK58:

artık buraya takılırızz kaynatırız:82:

aynenn canım konuşursan kızlarla falan gelsinler beklerim :))
kaynatalım yaa
eski sohbetleri özledim valla

parisss hosgeldin kuzumm :KK16::KK16:

kizlar bana bi ilham verin ya sabahtan beri pogaca yapcam hic canim istemiyor yapmak.
cumartesi misafirlerim var simdiden yapip buzluga atcam ama dedigim gibi hic yapmak istemiyorum :KK19:

sağol hazalım hoşbuldum:KK70:

ayy poçamı şöle pamuk gibi olacak yumuşacık ohh miss:KK56:

ben bişeye üşendiğimde şöle bi zengin kalkışı yapayım diyorum kendi kendime hızla bi kalkııyorum üşengeçlik falan kalmıyo
sende dene zengin kalkışı:KK1:işe yarar belki

hazal kalk yap kız
bize de yolla hatta pek iyi olur şimdi acıktım gibi de :KK33:

sağol hazalım hoşbuldum:KK70:

ayy poçamı şöle pamuk gibi olacak yumuşacık ohh miss:KK56:

ben bişeye üşendiğimde şöle bi zengin kalkışı yapayım diyorum kendi kendime hızla bi kalkııyorum üşengeçlik falan kalmıyo
sende dene zengin kalkışı:KK1:işe yarar belki
tuh nen hamis hamis canini cektirdim valla kusura bakma :KK37: deneyim bakalim o zengin kalkisini.zengin olamadik bari kalkisini yapalim. :KK60:
hazal kalk yap kız
bize de yolla hatta pek iyi olur şimdi acıktım gibi de :KK33:
olur yolaarim ama size gelene kadar yollarda mahvolur yaa en iyisi siz gelin ben size sicak sicak yapar servis ederim. :KK56:
geliriz canım dimi hazal geliriz bacım özledik bizde eski sohbetleriii vallaa

geliriz tabi cnm bizim kizlari gorursek onlarada deriz gelsinler.

tuh nen hamis hamis canini cektirdim valla kusura bakma :KK37: deneyim bakalim o zengin kalkisini.zengin olamadik bari kalkisini yapalim. :KK60:

yok tatlım canım çekmedi rahat ol yiyemiyorumki zaten herşeyi:97:

ben çıkıyorum yarın görüşürüz kızlarrrrrr

X