Bizim kızlar haydin geyiğe =))

Hazal hoşgeldin canım sende

speddym bende özledim sohbet etmeyi yaa :KK70: günde sayfalarca mesaj yazmayı

yok hazalım henüz nişanlanmadım
bekarlık sultanlık diorum şimdilik zamanlar ne olur görcess :KK70:

merhaba canım..
oğlunu güle güle büyüt :emir_bebek: :nazar: ama bence daha yürümek için küçük.
boşver yürümesin hem heryeri dağıtacak peşinde koşturacaksın falan :KK70: :KK70::KK70:
sagol cnm, ama simdide heryeri dagitiyor zaten emeklemesi yurumesinden beter :KK37: simdi arkasindan dolaniyorum yurudumu napcam bilmem :18:
Hazal hoşgeldin canım sende

speddym bende özledim sohbet etmeyi yaa :KK70: günde sayfalarca mesaj yazmayı

yok hazalım henüz nişanlanmadım
bekarlık sultanlık diorum şimdilik zamanlar ne olur görcess :KK70:

himm anladim cnm hayirlisi bakalim.

sagol cnm, ama simdide heryeri dagitiyor zaten emeklemesi yurumesinden beter :KK37: simdi arkasindan dolaniyorum yurudumu napcam bilmem :18:
.

:KK47::KK47: daha zor işte. bilirim o eziyetleri. yeğenimden dolayı.
çocukları çok sevsem bile bu nedenlerden dolayı korkuyorum işte :KK71: Allah isteyen herkese nasip etsin :KK52:

gizoşumm burda başlayalım sohbete bebek zamanı tavan yaparıs yine :KK9:

kuzummm periliçem :)) sultanlık bee :KK33: :KK33:

:KK47::KK47: daha zor işte. bilirim o eziyetleri. yeğenimden dolayı.
çocukları çok sevsem bile bu nedenlerden dolayı korkuyorum işte :KK71: Allah isteyen herkese nasip etsin :KK52:

korkma cocuk gibisi yok dunyanin en masum minikleri, yarmazliklarina kiziyorum itirfaf ediyim bagiriyorumda bazen yapma diye ama gozumun icine bakip guldumu tum sinirim yok oluyor. bi bakisi ile rahatlatiyor beni. darisi senin basina cumhiriyetiniz bir bebekle senlensin :KK16:

korkma cocuk gibisi yok dunyanin en masum minikleri, yarmazliklarina kiziyorum itirfaf ediyim bagiriyorumda bazen yapma diye ama gozumun icine bakip guldumu tum sinirim yok oluyor. bi bakisi ile rahatlatiyor beni. darisi senin basina cumhiriyetiniz bir bebekle senlensin :KK16:

Daha 3 aylık evliyiz canım 1-2 yıl falan düşünmüyoruz ne biliyim bi tarafım çok istiyor ama diğer yanım.
biraz bekle diyor Diğer yan daha da ağır basıyor :KK60::KK60::KK60: Kısmet .. çocuk gibisi yok biliyorum :82::82:

aminnnnn ama sizinde yakında olabiler ben bakarım ona :KK35: :KK35:

:KK9: :KK9: aynen kuzum yaa
sabahtan beri tersim döndü şeffaf oda burası falan :KK70:unutmuşummm

yok beee olmasın.. En azından 1 yıl olmasın :KK53: bizim bebek yapmamız için önce bizimkinin şef olması lazım. ancak geçiniriz çünkü...
Malum bide kredimiz var :95:

ECE cnm basligi bizim kizlar diye acmissin. ayri bi grubunuzmu var? bende pat diye daldim konuya:26:

yok beee olmasın.. En azından 1 yıl olmasın :KK53: bizim bebek yapmamız için önce bizimkinin şef olması lazım. ancak geçiniriz çünkü...
Malum bide kredimiz var :95:

inşş o da olcak canım benim :))
kalkarsınız siz altından her türlü
tabi benimki işin şakası evliliğin tadını çıarktın biraz

deil kuzum benimmm sen bana güven... diceksin ki keşke daha önce evlenseydim:):KK39:

kuzummm gaza getirme beni yaa :KK70:
sonra evlilik moduna gircem:KK9: :KK9: kaçcak çocuk benden :KK60: :KK60:

ECE cnm basligi bizim kizlar diye acmissin. ayri bi grubunuzmu var? bende pat diye daldim konuya:26:

yok hazalcım olur mu öyle şeyy
ben ne zamandır girmiyordum ya tanıdıklar arkadaşlar falan görüp gelsin diye öyle başlık attım
sende bizim kızlardansın yani :KK19: :KK19:

Daha 3 aylık evliyiz canım 1-2 yıl falan düşünmüyoruz ne biliyim bi tarafım çok istiyor ama diğer yanım.
biraz bekle diyor Diğer yan daha da ağır basıyor :KK60::KK60::KK60: Kısmet .. çocuk gibisi yok biliyorum :82::82:
daha cok yeni evliliginiz, bebis gelecegi zmani bilir zaten hayirlisi olsun cnm. oglumda evliligimizin 2. senesinde dunyaya geldi. 2 sene cicim aylarini cok guzel gecirdik. :KK66:
inşş o da olcak canım benim :))
kalkarsınız siz altından her türlü
tabi benimki işin şakası evliliğin tadını çıarktın biraz

yok hazalcım olur mu öyle şeyy
ben ne zamandır girmiyordum ya tanıdıklar arkadaşlar falan görüp gelsin diye öyle başlık attım
sende bizim kızlardansın yani :KK19: :KK19:

pekisi sorun yok o zman :KK34::KK34::KK16:

daha cok yeni evliliginiz, bebis gelecegi zmani bilir zaten hayirlisi olsun cnm. oglumda evliligimizin 2. senesinde dunyaya geldi. 2 sene cicim aylarini cok guzel gecirdik. :KK66:
:

Kesinlikle canım. en en en az 1 yılı ikimiz başbaşa evli geçirmek istiyoruz. :KK69: sonrası için allah bilir yeniden plan program yaparız :KK53::KK53:

X