Bende geldim.nasılsınız kızlar özlemişim sohbet etmeyi
selam cicişler naberbanda yer var mı aranızda
meraba kizlar
speddym bende özledim sohbet etmeyi yaagünde sayfalarca mesaj yazmayı
sagol cnm, ama simdide heryeri dagitiyor zaten emeklemesi yurumesinden betermerhaba canım..
oğlunu güle güle büyütama bence daha yürümek için küçük.
boşver yürümesin hem heryeri dağıtacak peşinde koşturacaksın falan
Hazal hoşgeldin canım sende
speddym bende özledim sohbet etmeyi yaagünde sayfalarca mesaj yazmayı
yok hazalım henüz nişanlanmadım
bekarlık sultanlık diorum şimdilik zamanlar ne olur görcess
sagol cnm, ama simdide heryeri dagitiyor zaten emeklemesi yurumesinden betersimdi arkasindan dolaniyorum yurudumu napcam bilmem :18:
.
gizoşumm burda başlayalım sohbete bebek zamanı tavan yaparıs yine
daha zor işte. bilirim o eziyetleri. yeğenimden dolayı.
çocukları çok sevsem bile bu nedenlerden dolayı korkuyorum işteAllah isteyen herkese nasip etsin
daha zor işte. bilirim o eziyetleri. yeğenimden dolayı.
çocukları çok sevsem bile bu nedenlerden dolayı korkuyorum işteAllah isteyen herkese nasip etsin
başladık bile canım... buradayız işte artık
korkma cocuk gibisi yok dunyanin en masum minikleri, yarmazliklarina kiziyorum itirfaf ediyim bagiriyorumda bazen yapma diye ama gozumun icine bakip guldumu tum sinirim yok oluyor. bi bakisi ile rahatlatiyor beni. darisi senin basina cumhiriyetiniz bir bebekle senlensin
aminnnnn ama sizinde yakında olabiler ben bakarım ona
aynen kuzum yaa
sabahtan beri tersim döndü şeffaf oda burası falanunutmuşummm
gizoşumm burda başlayalım sohbete bebek zamanı tavan yaparıs yine
kuzummm periliçem :)) sultanlık bee
yok beee olmasın.. En azından 1 yıl olmasınbizim bebek yapmamız için önce bizimkinin şef olması lazım. ancak geçiniriz çünkü...
Malum bide kredimiz var :95:
deil kuzum benimmm sen bana güven... diceksin ki keşke daha önce evlenseydim:)
ECE cnm basligi bizim kizlar diye acmissin. ayri bi grubunuzmu var? bende pat diye daldim konuya:26:
daha cok yeni evliliginiz, bebis gelecegi zmani bilir zaten hayirlisi olsun cnm. oglumda evliligimizin 2. senesinde dunyaya geldi. 2 sene cicim aylarini cok guzel gecirdik.Daha 3 aylık evliyiz canım 1-2 yıl falan düşünmüyoruz ne biliyim bi tarafım çok istiyor ama diğer yanım.
biraz bekle diyor Diğer yan daha da ağır basıyorKısmet .. çocuk gibisi yok biliyorum :82::82:
inşş o da olcak canım benim :))
kalkarsınız siz altından her türlü
tabi benimki işin şakası evliliğin tadını çıarktın biraz
yok hazalcım olur mu öyle şeyy
ben ne zamandır girmiyordum ya tanıdıklar arkadaşlar falan görüp gelsin diye öyle başlık attım
sende bizim kızlardansın yani
bir selam çakmaya geldim
daha cok yeni evliliginiz, bebis gelecegi zmani bilir zaten hayirlisi olsun cnm. oglumda evliligimizin 2. senesinde dunyaya geldi. 2 sene cicim aylarini cok guzel gecirdik.
: