Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba..........Nasılsınız????????
Uzun zamandır uğramadım bir selam veriyim dedim.Msj yazmıyorum ama sizi hep takip ediyordum.Dizi ne hale böyle.Aman yarabbim.Rikkat böğürerek ağladı resmen.İçim parçalandı.Ne duygusaldı.Ben de çok ağladım laf aramızda....Umarım Rüzgarda mutluluğu sayesinde bir iyileşme görülür ameliyata gerek görmezler...Bizde mutlu bir dizi izlemeye devam ederiz.....

yaa öle oldu bahar rikkat peyami perişan tabi bizde
sanmam iyileştireceklerini iice acı cekecez canım

Son düzenleme:
hoşbuldum canlarım.ya burdayım hep ama eskisi gibi değil topic ....yanlışsam düzeltin..ne kadar keyifliydi şimdi kimse pek uğramıyor....dizi bitince herkes burda olurdu şimdi bakıyorum ertesi gün anca yorumlar yazılıyor...dedim ki bende sen girmezsen diğeri girmezse işte böyle boşalır sayfa veeeeeeeeee karar verdim yorumlara devam......özlemişim sizi valla:)))))))))))))

ahhhh cemrem sendemi kimsesiz hissediyosun kendini gel bi sarılayım sana:teselli::teselli:

ayy cok ii demişsin canım bi kaç gündür tekrar toplanmaya başladık yaa
bekarların topici var geyik bölümünde oraya takılmaya başladık bizde buranın tadı kalmayınca

tamam hayatım inşallah bende devamm edicem tekrar sizin peşinize takılmaya......:=))))))))

hadi ya bende öyle yapıyım kısss o zaman.....arada bi naber desek kızmazlar herhalde bizde bi zamanlar bekardık evli doğmadık herhalde:)))))))))))))))onlarda evlencek bi gün inşallah hayırlısıyla:))))))) yada evliler topiğine mi takılsak bizde napsak?????????????

valla sizde evliler topiği acın ohhoooo maşallah forumda herkes evli nerdeyse
bizde evlenince yabancılık cekmeyiz hemen bu topikten o topiğe transfer oluruz:)))

bizde acalım bir topikjeyyar anam almıyorlar:dilcikar::mymeka:

bak şimdi yaaaaaa.......bekar olmanın faydaları Ebrarcım....Eşin ikindi vakti karnım çok aç bişeyler varsa yemek yemeğe gelicem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! diyeeeee aranma ihtimalin yok:))))))))))

ayyy sen kalk o zaman kocan acıkmış gelince bişey demesin.-)))
yaa bizde o dert şimdilik yok bakalım ne zaman başlar kısmet

neyse emir büyük yerden ben kalkayımda şöööleeee sıcacık bi gözleme yapayım kocama .....gellin beraber yiyelim ...yanınada bi çay ...ohhh mis gibi...canınız çeksin sizde kilo alasınız diye yaptım:Ç)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…